Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Było Minęło

bamboleo1974

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, Temperaturek ♥ napisał:

I 30 osób online z czego 10 to Twoi znajomi :v

Zrobiłby serwer multijęzyczny miałby te 300-500 ;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie po Globalu kiedy naszła era priv Metin skończył się na EliteMT2 (starym)

Grałem na różnych serwerach , ale jakoś nie mogłem poczuć tego Klimatu :)

Także również dla mnie Metin The End .

Opublikowano
3 godziny temu, OneFree11 napisał:

Zrobiłby serwer multijęzyczny miałby te 300-500 ;)

Zrobiłby na większą skale miałby 900-1000 więc takie gadanie bez sensu.

Zajebisty.

Opublikowano

EliteMt2.net serwer jak za starych czasow bez zbednych nowosci typu:tysiac zbroi, szarfy, kostiumy do broni, alchemia. Z checia w niego gram i zachecam was do grania, narazie gra malo osob ale dlatego go wlasnie promuje zeby troche ludzi doszlo. Krotko mowiac jest jak stara Pandora czy DiamondMt2 czyli zajebisty

Opublikowano
Dnia 19.08.2017 o 18:21, Lokisz napisał:

EliteMt2.net serwer jak za starych czasow bez zbednych nowosci typu:tysiac zbroi, szarfy, kostiumy do broni, alchemia. Z checia w niego gram i zachecam was do grania, narazie gra malo osob ale dlatego go wlasnie promuje zeby troche ludzi doszlo. Krotko mowiac jest jak stara Pandora czy DiamondMt2 czyli zajebisty

Raczej EliteMt2 versja2 ulepszona czyli zdupcona nie polecam bo tym czym ulepszyli ten serwer to zarazem popsuli. Grałem na starym i na nowym więc wiem co piszę ;) .

Opublikowano

Jak czytam komentarze niektórych osób jak piszą, że kiedyś były lepsze serwery a odpalili prywatny serwer pare lat temu to mnie to śmieszy. Problem oczywiście tkwi w metinie, bo jest to praktycznie cały czas ta sama gra, która się nie zmienia. Żeby nie zbaczać z tematu. Jak była era serwerów hamachi/początkowych dedyków to ludzie zazwyczaj traktowali serwery dla zabawy, nie był tworzony serwer dla zarobku tylko po to aby sobie pograć, bo w końcu każdy mógl taki serwer postawić. Wtedy nie było żadnej atlantydy czy nie wiadomo czego, zwykła stal + hwang oraz bronie na 80 lvl. Mimo tego, że nie było rozbieżności w wyborze ekwipunku jaki jest teraz to wtedy gra i tak wydawała się ciekawsza. Jak widziało się na początku serwera kogoś z bojowym to widać było, że nie jest to byle jaki gracz. Już nie wspomnę o stalce. Pamiętam ile czasu traciło się na bonowanie przedmiotów, gdyż bony były jak na polskim serwerze i robiło się wszystko ręcznie. Jednak oczywiście nadeszła rewolucja, bo musiała nadejść nie oszukujmy się ale granie do teraz na zwykłych broniach/mapach by nie przeszło. Gracze są teraz oburzeni, że większość serwerów upada oraz jest zbyt nudny, jednak jest to wina graczy (oczywiście gdy serwer nie ma charakter $). Ludzie zaczęli narzekać, że trzeba samemu bonować - no to powoli pojawiały się auto switchery, potem usunięto słabe bony. Po jakimś czasie wchodzę na serwer i widzę auto switcher, niby spoko bo jest on obecnie ogólno dostępny ale KURWA po co dawać tylko najlepsze bony ? Ludzie kiedyś traktowali prywatny serwer dla zabawy a obecnie stał się zwykłym polskim serwerem. Granie na czitach na mediumie/easy dla mnie jest szczytem wszystkiego. Sami chcecie reformy a co drugi pierdolony temat jest odnośnie "bot na serwer xxx". Jak zrobić dobry serwer prywatny jak już nie gra się na nich 4fun ? Nawet nie widać który gracz jest naprawdę dobry, bo wszystko obecnie opiera się na szczęściu. Robienie DT w 5 minut, gdzie kiedyś było to bardzo trudne i wymagało ekipy. Pamiętam jak wbijało się na serwer i po nicku pamiętało się osoby, które się ceniło w metinie, bo byli naprawdę dobrzy. Swego czasu miło było jak się wbijało na serwer a ludzie cię pamiętali, zapraszali do gildi abym był w ich ekipie.

Dlaczego już nigdy nie będzie serwera starego to już wyjaśniam.

- pojawiają się tematy na temat zrobienia serwera jakie były kiedyś

- jakieś osoby realizują "prośbę" użytkowników i zabierają się za taki projekt

- powstaje serwer, prezentacja

- mimo dużego zainteresowania na taki serwer nikogo nie ma

- komentarze nuda, a gdzie jest 6-7 bon, czemu bony nie wchodzą max, czy 1 KU do G ?

- admini mimo wprowadzonych zmian dalej widzą pustki

- serwer upada

- przejdź do punktu pierwszego

Opublikowano

Myślę, że nie ma co wracaćdo tego co było. Wszystko kiedyś się kończy. Teraz tylko oczekiwać na serwer, który wprowadzi coś nowego, coś co przyciągnie graczy i zachowa klimat gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...