Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sro Flagship Csro

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie mam to samo, ale pkt nalicza ale niepokazuje tego w tabeli kliknij kiedy ten przycisk i zobaczysz ze exp przyjdzie.

A tak poza tematem, jak odbierasz sp z sfs? bo widze ze masz wziete all. Mi exp przychodzi a sp nie...

Opublikowano

sp odbieram razem z expem. To zdjecie akurat nie jest moje, szukalem rozwiazania tego problemu takze na innych forach, ktos ma ten sam problem i zrobil foto, a ja je "pozyczylem" :rolleyes:

Opublikowano

@up

robi, nie chce mi sie go nawet ogarniac jak ma byc platny ^^

@3xup

to co pisze w tym duzym oknie te linijki to informacja ze w tym i tym czasie dostales expa do flaga.. ale nie wiem czemu wam nie daje punktow :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

A ja mam kilka pytan odnośnie sro flagshipa zwykłego a zarazem i vip, wiem jakie są bonusy w expie i sp tylko teraz pytanie ile kosztuje zakup vipa czy jest to jednorazowe czy co jakiś czas trzeba kupic? Gdzie kupic? I takie inne rzeczy No i czy bot będzie płatny w vipie czy nie?

Opublikowano

bot jak na razie darmowy z vipem jest tak ze raz kupujesz

Wiesz może ile kosztuje ?

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

Ktos wie co jest grane ?

Ustawilem calego bota, wszystko powinno grac, ale gdy startuje bota poprostu nic sie nie dzieje, char stoi i nic nie robi, nie zaznacza, nie buffuje sie, poprostu nic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

troche z innej beczki: wie ktos jak kupic tego flag ship vipa?

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

troche z innej beczki: wie ktos jak kupic tego flag ship vipa?

Wysyłam ci na PM'a.

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpuszcze wam moi kochani gornicy, bo sam mialem zamiar odswierzyc temat. ;)

Pozdrawiam,

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

FREE nie wiem ktos poscil plotke ze bedzie tylko dla vipow, ja nigdzie takiej informacji nie widzialem zeby byl platny a sfs uzywam caly czas.

@shizume sp chyba oddaje na tych lv co vip ma do odbioru sp ale nie jestem pewien, mi czasem sp dlugo dlugo nieoddaje, ale z ktoryms razem dojdzie :P

@rosire

8 dni to nie taka straszna archeologia :D, ale i tak z tematem sfs na tym forum to 100 lat przed murzynami xD

Opublikowano

Pobrałem bota wszystko jest git oprócz jednej rzeczy nie mam skili wie ktoś o co chodzi . Gdy wchodzę w skile mam pustą stronę zamiast pełnej strony Chińskich skili

Z góry dzieki za pomoc :)

Opublikowano

sil10.jpg

A z takim czyms ktos sie juz moze spotkal? xD poustawialem wszystko w bocie jak trzeba i jak chce go odpalic to dostaje cuś takiego ;/ co lepsze taki sam komunikat dostalem jak sprobowalem wlaczyc bota przy nieodalonym silku jeszcze

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...