Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sro Flagship Csro

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W nie jakim sroflag shipie (kto gra na csro wie o co chodzi, program wydany przez CIMO) została dodana nowa funkcja tzw. Bot. Oznacza to że CIMO legalizuje bota :)

Jest to zajebista alternatywa do motylka który jest shitem jakich mało ;> Bot działa na wszystkich serwerach i ma zmianę broni.

1. Sroflaga ściągamy stąd:

http://58.83.225.228/download/sroflagship.rar

Skan

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/298abb5ec0ae4d95e653dcd263950e22b220fcfa

2. Bocika w sroflag wywołujemy kombinacją klawiszy Ctrl+home.

floati10.jpg

3. Filter - co ma podnosić, a co nie

pick-u10.jpg

4. Skills - niestety po chińsku. Bot w postaciach europejskich zmienia broń na jaką potrzeba (dokładniej chodzi mi o skille barda czy clera)

skill10.jpg

5. Monsters - mobki jakie ma atakować

monste10.jpg

6. Główne funkcje podczas bottingu na spocie

boting10.jpg

7. Loop czyli powrót do miasta

back_t10.jpg

F5 - Wyłączamy bota całkowicie

F6 - Start

F7 - Stop

F8 - Chowamy bota podczas gry (hide the game).

8. Chińskie skille na ang, czyli mała ściąga ( skille jedynie do postaci chińskich niestety, postaram się znaleźć euro skille )

http://666kb.com/i/b2r8ld2h5zycghq1l.jpg

http://i49.tinypic.com/5b60so.png

/\ Skille wiza i clera przetłumaczone na ang.

9. Serwery z chińskiego na ang (niestety nie pełna).

listalista.png

Bot w sroflag jest w wersji beta. Jeżeli ktoś nie ma chińskich znaczków na kompie to niestety ma lipe, chociaż niektórym działa bez. Za tutka nie oczekuje 5* czy +, ale jeżeli chcesz dać to daj. Wystarczy tylko dziękuje :)

Uprzejmie proszę moderatorów o podpięcie tematu!

W razie problemów można napisać po angielsku do chinola który przetłumaczył funkcje, itp:

Źródło:

http://international-sro.first-forum.com/unofficial-guides-tutorials-f59/boting-function-of-flagship-was-online-t3988.htm#29743

Europejskie forum csro GRAnemosa, który słynie z edycji media.pk2 do csro.

Ang media

http://www.megaupload.com/?d=ZFKBYTT2

Najnowsze media do csro pod ver. 1.171 z zaznaczonym spawnem bossów, itp. Będzie edytowane przy wydawanej nowej wersji.

Update 2.09.2010

Dodałem euro skille tzn. skille wiza i clera przetłumaczone z chińskiego na ang oraz foto z nazwami serwerów. Link w temacie oraz w moim poście na 4 stronie.

Update 19.10.2010

Dodane media pod 1.171 ze względu na prośbę.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jeśli sam zrobiłeś to się bardzo postarałeś +leci :P

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Wooow :D

Dokladnie cimo cos zaczelo robic Oo.

Zaraz wszystko przetestuje.. albo jutro bo zaraz mam komers i dam znac. jezeli wszystko bedzie dzialalo podepnę :).

Dzieki narazie + leci.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ty ale ładnie skopiowane chyba cie musiały palce boleć

A tak własciwie to niema się co cieszyć bot będzie płatny. Dziękuje dobranoc xD

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

@up

jak ladnie skopiowane to mogles ty to zrobic a nie teraz marudzic ;]

skad wiesz ze platne?.. tez sie domyslam ale narazie mozna pobocic dopoki beta..

pewnie bedzie tylko na vipa :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja nie marudzę tylko ludzie się zachwycają och jaki piękny tut bla bla...

A to nie jego robota (No może sie troche napracował w przetłumaczeniu haha)

GM pisal ze bedzie 2 tyg free a potem many many xD

@Edit

Wiedział bym bo przeczytałem to samo na innym forum wiedz nie bądź taki mądry

Nie będę robił tutow które już zostały zrobione.

I z czego tu się cieszyć? nawet głupi by zrozumiał co jest napisane na tamtym forum

@Edit

Jeśli ty lubisz kopiować innych pracę to proszę bardzo

@Edit

Chciałeś zaimponować tym ze wiesz o istnieniu forum? Gz dla ciebie

@Edit

Jedno powie J*b się na ryj, takimi tutami to sie tylko posty nabija.

Jak by tak wszyscy zaczeli kopiowac to ciekawe co by z tego było.

@Edit

Hahaha rozjebałeś mnie tym. Już nie masz się do czego doczepić? Brak ci argumentów agrrr

No bo masz podnietę ze inni nie znają jakiegos forum

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Coś ci nie pasuje? Mogłeś zrobić sam jak taki kozak... Ta bot za 2 tyg będzie płatny, dokładnie będzie trzeba mieć konto vip na sroflag. Aha napisałem źródło żeby nie było. Jakbym nie napisał źródła to byś kurwa nie wiedział skąd to mam i byś się nie miał do czego doczepić ;) Jak nie moja robota? Ciesz się że masz przetłumaczone. I proszę nie wałkuj tematu, że skopiowane bla bla bla bo zrodzi się niepotrzebny spam ( dokładniej chodzi mi o ciekawą konwersację która można się zjawić ;> ).

#UP and EDIT

Ta i to forum to było so.com.pl pewno co? Gdzie był spam na ten temat, albo czekaj czekaj s-o.pl? Tylko szkoda że tam zdjęć nie ma. Nawet pewno nie wiedziałeś o istnieniu international sro first forum (c-sro.eu).

Nie będę robił tutow które już zrobione.

Jak mam to rozumieć, nie będziesz robić tutaj tutów które znajdują się na innym forum? Jakbyś nie wiedział to forum te jest do udostępniania "instrukcji" do gier bądź hacków, botów, które znajdują się na innych forach. Niestety nie wszyscy lubią szukać jak ty... Gdyby nikt nie kopiował i wkładał swojej pracy (czasu) to nie byłoby 70% tutków na tym forum.

#2nd EDIT

Chciałeś zaimponować tym ze wiesz o istnieniu forum? Gz dla ciebie

Hahaha rozjebałeś mnie tym. Już nie masz się do czego doczepić? Brak ci argumentów agrrr

Dobra do rzeczy, co jest dokładnie skopiowane oprócz zdjęć? Informacje na temat bota? Ty chyba nie znasz terminologii "skopiować". Kopia to identycznie to samo bez żadnej zastosowanej zmiany. Tutaj chyba jest dużo zmian oprócz przetłumaczenia. Ja mam dużo argumentów, że to nie jest kopia i takiej tezy będę się trzymać. Dobra kończę z tobą tą rozmowę bo do niczego ona nie prowadzi. Coś się nie podoba wyjdź. Nikt za tobą płakać nie będzie.

#3rd EDIT

Czy ty kurwa czytasz wszystko co pisze? 17latek ta? POWTÓRZĘ BO CHYBA TRZEBA DO CIEBIE DRUKOWANYMI LITERAMI PISAĆ.

Gdyby nikt nie kopiował i wkładał swojej pracy (czasu oraz edycji) to nie byłoby 70% tutków na tym forum.

Inni? Mam na myśli ciebie. Jakoś się nie podnieciłem twoją niewiedzą ;( Posty nabija? Rozumiej to jak chcesz, ale ten post jest nabity w celu pomocy.

#4th EDIT

Pozwolę sobie zacytować co zdanie z wikipedii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Kopiowanie_%28informatyka%29).

Ich powielone egzemplarze nie różnią się niczym od oryginału.

Tutaj chyba się różni od oryginału więc powtórzę jeszcze raz! NIE ZNASZ TERMINOLOGII KOPIA!

Jak co przepraszam wszystkich za taki duży post, który był konwersacją z niejakim Diego_ i nie miał nic na celu. Musiałem typkowi uświadomić, że nie wie co to kopia ;)

Opublikowano

@ Up Masz jeszcze cos do powiedzenia?

Tutek perfidnie skopiowany z tej strony:

http://international-sro.first-forum.com/unofficial-guides-tutorials-f59/boting-function-of-flagship-was-online-t3988.htm

TuT cSRO FlagShip[/urNa tejs tronie tutak pokazal sie 1h po opublikowaniu bota,

Co nie dziala:

- Loop zbugowany

- Wracanie na spota ( idze po lini protej czyli nie dziala)

- Nie kupuje potionow

- Nie naprawia sie

- Nie uzywa iimbue ( alternatywa tylko dac w bufach skilach ale to nie to samo )

- Po włączeniu 2 silka bot sie crashuje znika wszystko

Po 2 panie mąrdy jest nowy juz bot:

@Edit 2

Coś ci nie pasuje? Mogłeś zrobić sam jak taki kozak... Ta bot za 2 tyg będzie płatny, dokładnie będzie trzeba mieć konto vip na sroflag.

To tez skopiowałeś z silkroadonline.com.pl a dokładniej od usera prosiaczek Choć to info jest wiarygodne bo sam gram na serwerze aL i widziałem ta rozmowę prosiaczka z Gm. Ciekawe jest to ze to chyba jedyny polak który szprecha po chińsku i tylko od niego można mieć wiarygodne źródła informacji,

Zawsze aktualna wersja jest tutaj:

Aktualna Wersja 1.21

http://58.83.225.228/download/sroflagship.rar

Jakieś pytania? Chyba wszystko jasne. Mailem się nic nie odzywać bo goszczę tylko tutaj na tym forum ale jak widzę co pisałeś to az musiałem pokazać jaki kopiujesz czujes prace i podajesz je za swoje. Nawet nie znasz podstaw chińskiego żeby sam to tłumaczyć.

Dziękuje za wypowiedz

@Edit 3

Ty nwet nie zmieniłeś adresu obrazków looooooool skopiowałeś to perfidnie nawet adresy obrazków. Len patentowany z ciebie i tyle. Chciałeś zaszpanować i pokazać jaki to nie jesteś a tutaj tylko czysta kopia tylko przetłumaczona na polski z angielskogo.

Śmierdzisz Kopią .

Jeśli macie jakieś pytania odnoście bota w flagshipe kierujcie się do prosiaczka jego gg: 3318548

Postaram sie go zapytac czy by się mógł wypowiedzieć na tym forum na temat tego bota.

Opublikowano

Ja pierdole ale we macie problemy, dałem kurwa źródło żeby nie było. A teraz kurwa się sapią ja pierdole i kozaczą jak ten banaczek up "perfidnie skopiowane z tej strony" .... Napisałem że tutek jest w 100% mój i zakazuje kopiowania? Przywłaszczyłem sobie tą pracę? Nie kurwa więc nie wiem o co ci chodzi/// A co tu kurwa do tłumaczenia? Jeżeli ten koleś z Chin przetłumaczył na ang to chyba mogłem sobie to użyczyć... Jeżeli nie jest to moja praca (chodzi mi o zdjęcia) to chyba daje się źródło co? O kurwa śmierdzę kopią załamię się ;( Aha i proszę przeczytaj moje edity bo kurwa kolejny co nie umie czytać i pisze co innego... A na chuj mi podstawy chińskiego? hahahah Mam znajomych z Chin na csro którzy zawsze służą mi pomocą. Jak taki kozak to proszę pooglądaj inne tematy tego forum ;) Znajdziesz wiele jak ty to ująłeś "skopiowanych" zdjęć. (nikogo tu nie osądzam jak co).

To tez skopiowałeś z silkroadonline.com.pl a dokładniej od usera prosiaczek

O kurwa każde moje słowo jest skopiowane ;/ Miałem nie pisać tego bo ktoś już to powiedział? Nie każdy wchodzi na te wasze so.com.pl dlatego chciałem to podać. Zresztą ja sam nie mogę się zalogować bo mam bana ;) Umiem się do bota przyznać a nie jak niektórzy co udawają legitów..

#EDIT

Jakie edity? Żadnych editów nie zrobiłem hahahaha. Ten edit jest pierwszy w tym poście. Już się gubisz co piszesz. Brak ci argumentów? Nie pisz w ogóle...

Opublikowano

Warn dla tego pana za obrazanie userow :)

Edity teraz dodales. Oryginalny post wyglądał zupełnie inaczej i o to chodzi dopiero jak paru userow sie skapnelo ze to kopia zrobiłeś edity zeby nie bylo. O to tutaj chodzi wszystko.

Opublikowano

Omg, czepiacie się. Jakby on nie zrobił, pewnie TuT-a by nie było z miesiąc jeszcze;) . I ciekaw jestem jak wy byscie to zrobili? Sami przetestowali? Wątpie. Zrobilibyście tak samo jak on. Bez sensu ta dyskusja;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Po pierwsze.

Kazdy gracz csro zna forum: first-sro-international-forum a przynajmniej powinien znac

Po drugie:

On w orginalnym poscie przypisal sobie ten temat jako swoj tut. Potem zrobil edity o to w tym chodzi. Nawet skopiowal fotki >.> Totalna smierdzaca kopia jakiej nie widzialem jeszcze .

Opublikowano

Przeciez musimy umieszczac z innych forum tutki.. przeciez nikt z nas nie zrbi bota i napisze o nim tutka..

Ale lepiej plimos by bylo gdybys sie spytal autora tamtego forum czy moglbys sie kierowac jego tutem.

@up

dobrze ze przynajmiej napisal z jakies strony wziol..

czlowieku masz 9 postow na forum widac ze nie obczajasz tutkow.. myslisz ze jak ktos robi tuty o botach itd to robi wszyzstkie swoje zdjecia?

to sie grubo mylisz.

sygna1o.jpg

Opublikowano

A mi nie chce się to włączyć tylko perfidne okienko się włącza, naciskam OK i nic nima..

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

SonYuo święta racja. No użyczyłem tylko zdjęcia, nie ma chyba na niech żadnych praw autorskich... Pytałbym się jeżeli chciałbym skopiować cały poradnik bez żadnej edycji.

On w orginalnym poscie przypisal sobie ten temat jako swoj tut. Potem zrobil edity o to w tym chodzi. Nawet skopiowal fotki >.> Totalna smierdzaca kopia jakiej nie widzialem jeszcze .

KURWA NIE PRZYPISAŁEM SOBIE!!!!!! DLATEGO DAŁEM DO CHUJA CIĘŻKIEGO ŹRÓDŁO!!!!!! ILE RAZY MAM TO POWTARZAĆ!!!!!!!!!!!!! W KAŻDYM POSĆIE TO PISZE I NIC.....

"JEŻELI PRACA NIE JEST TWOJA ZAWSZE MUSI BYĆ ŹRÓDŁO" - zawsze tak mi gadali nauczyciele...

PS. Zobacz sobie inne poradniki. Tam też spamuj że są to śmierdzące kopie załóżmy z epvp.de Sam bota, hacka czy nie wiem co nie napisze żeby pisać o nim poradnik, bo niestety nie umiem programować...

Przeciez musimy umieszczac z innych forum tutki.. przeciez nikt z nas nie zrbi bota i napisze o nim tutka..

Próbuję im to udowodnić co post ale do nich to nie dociera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...