Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie bardzo nie podoba mi się taki system umiejętności na serwerach easy, więc to już dla mnie spory minus. Zwróciłam też uwagę na to, że macie ładne bronie, ale zbroje okropne. Generalnie nie widzę tu nic zachęcającego do gry, żadnej reklamy póki co również nie widziałam. Pozostaje mi życzyć powodzenia przy serwerze. ;) 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic ciekawego i minus za propagowanie zwiazków homoseksualnych

Dnia 10.08.2017 o 17:05, AveRa napisał:

Mam wrażenie, że jesteś takim 16 letnim dzieckiem, które próbuje na siłę być śmieszne pisząc posty właśnie w takim stylu xD Masz jakieś doświadczenie, że porównujesz mnie do 15 latka, który zarywa do dziwki? xD Człowieku znajdź jakieś sensowne argumenty przeciwko moim albo przynajmniej ukończ edukację na poziomie pozwalającym na znalezienie słów umożliwiających komunikację, bo Twoje teksty i ostatnie "wyznanie" tylko mnie potwierdza w przekonaniu, że mam przyjemność rozmawiać z człowiekiem nie mającym pojęcia o życiu xD Tak na easy serwerze mają być takie skile bo kiedyś serwer easy był "prosty" a nie na siłę utrudniany rzeczami, które w żaden sposób nie przedłużają rozgrywki. Jeżeli nie potrafisz tego zrozumieć przerzuć się na grę, która wymaga mniejszego wykorzystania szarych komórek bo widocznie z mojej wypowiedzi oscylującej wokół (olaboga!) jednego tematu nie jesteś w stanie wyciągnąć nic xD No ale przecież Twoje życie jest doskonałe czyż nie? To, że Ty jesteś po prostu tępy to już nie psuje doskonałości. xD 

Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Dzisiejsze czasy są takie pizdowate, że jak napiszesz w internecie kurwa czy chuj to od razu niekulturalny, wyjdź stąd, nie mamy o czym rozmawiać. Kamienie duchowe na easy? A PO CHUJ? (ups, jestem niekulturalny i obrażam :(  ) Nie wiecie co to easy? Nie umiecie postawic takiego? PO CHUJ (again) tworzycie serwer i nie potrafcie przyjąć krytyki?

Nie polecam tego ścierwa.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
8 minut temu, Nosi97 napisał:

nic ciekawego i minus za propagowanie zwiazków homoseksualnych

Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Dzisiejsze czasy są takie pizdowate, że jak napiszesz w internecie kurwa czy chuj to od razu niekulturalny, wyjdź stąd, nie mamy o czym rozmawiać. Kamienie duchowe na easy? A PO CHUJ? (ups, jestem niekulturalny i obrażam :(  ) Nie wiecie co to easy? Nie umiecie postawic takiego? PO CHUJ (again) tworzycie serwer i nie potrafcie przyjąć krytyki?

Nie polecam tego ścierwa.

To niezłe ścierwo, bo są homo związki. :D

Opublikowano

We are aware of the shortcomings that block startup of the server.
This is, for example, the problem of promoting on facebook, some optimization  mistakes, and not getting up to speed with advertising.

The start is postponed to 20 August. Open beta will be active ALL TIME.

Sorry, ThariesMT2 Team! :s

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] ThariesMt2.pl
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • .imaguś. odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...