Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy na obręczy barkowej, kangurach

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nietypowe pytanie, ale od kilku lat mam włosy właśnie na obręczy barkowej. Przypuszczam, że to bug i zamiast pod pachami to mi wyrosło tam, bo to nie są zwykłe włosy tylko dosyć długie(do 5 cm) i grube, ale na szczęście rzadkie. Ciągną się aż do linii równoległej kończącej szyję, coś jak na zdjęciu.

Macie coś takiego samego? Bo nie wiem czy to normalne.

depositphotos_24638883-stock-illustration-male-body-front-and-back.jpg

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
1 godzinę temu, 9Jarek9 napisał:

Zgól to i po problemie. 

Ryzykowne. Jaką mam pewność, że nie będą odrastać mocniejsze i gęstsze? 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano
14 minut temu, kopyteczkoo napisał:

Ryzykowne. Jaką mam pewność, że nie będą odrastać mocniejsze i gęstsze? 

Brody i wąsów też nie golisz, bo mogą odrosnąć mocniejsze i gęstsze?

Masz tylko 2 opcje - albo golisz, albo zostawiasz, twój wybór. Najlepiej rób to systematycznie, bo lepiej zgolić jak są krótkie niż jak mają 5 centymetrów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeśli są rzadkie to wyrywaj

Ewentualnie zostaw, na zimę będziesz miał sweter.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Problemów z włosami w tych miejscach nie mam, ale jeśli Twoje są widoczne i Ci przeszkadzają, to udaj się do kosmetyczki na depilację woskiem. Nie odrosną mocniejsze i gęstsze, do tego efekt utrzyma się stosunkowo długo - w zależności od osoby może to być nawet miesiąc. Odradzam pozbycia się ich maszynką, bo wtedy faktycznie mogą odrastać gorsze.

PS. Do kosmetyczki chodzą także faceci, więc nie wstydź się, serio. 

Opublikowano
7 godzin temu, Aive napisał:

Problemów z włosami w tych miejscach nie mam, ale jeśli Twoje są widoczne i Ci przeszkadzają, to udaj się do kosmetyczki na depilację woskiem. Nie odrosną mocniejsze i gęstsze, do tego efekt utrzyma się stosunkowo długo - w zależności od osoby może to być nawet miesiąc. Odradzam pozbycia się ich maszynką, bo wtedy faktycznie mogą odrastać gorsze.

PS. Do kosmetyczki chodzą także faceci, więc nie wstydź się, serio. 

Ja nie rozumiem właśnie tego wstydu co niektórych typu: nie golę pach bo pedały tak robią, nie pójdę do kosmetyczki bo to dla kobiet.

Jeśli coś wam ma polepszyć samoocenę, wygląd, wygodę to czego jest się tu wstydzić ;x Wstyd to kraść, jak to ktoś tam powiedział.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano
18 godzin temu, Xcmer napisał:

Ja nie rozumiem właśnie tego wstydu co niektórych typu: nie golę pach bo pedały tak robią, nie pójdę do kosmetyczki bo to dla kobiet.

Jeśli coś wam ma polepszyć samoocenę, wygląd, wygodę to czego jest się tu wstydzić ;x Wstyd to kraść, jak to ktoś tam powiedział.

Mam dokładnie takie same zdanie. Wydaje mi się, że to głównie różnica pokoleń. Młodzi ludzie inaczej spoglądają na niektóre sprawy względem osób np, po czterdziestce. Aczkolwiek i od tej reguły zdarzają się wyjątki. 

Opublikowano

z tyłu też takie mam delikatne, olej to lolz xD

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...