Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu/bota do farmy

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat
Dnia 3.08.2017 o 17:53, nbs1s napisał:

Ja mam działający skrypt, zupełnie prywatny. Dostęp ma może 10-15 osób, w tym ja i autor. Auto farmienie, budowanie, tworzenie wojska. Testowany od 2 tygodni bez bana, wszystko ładnie chodzi. Co do ceny priv.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany mam w pełni sprawnego bota do Plemion. 100 % bezpieczny. Na polskich serwerach używam go tylko ja. Niemożliwy do wykrycia.

Funkcje:

I. Daje możliwość automatycznego farmienia 

• funkcja doboru szablonu wojsk (np.: 10 lk, 10 topa / 20 lk / 20 ck / 10 topa itd).

- do wyboru 2 szablony, które wykazały dużą skuteczność na początku gry i w jej zaawansowanym stadium

• funkcja częstotliwości ataków (np.: 1 farma co sekundę / minutę itd).

• funkcja ustawienia kiedy program ma zacząć całą rutynę od nowa (po zakończeniu wszystkich działań).

• funkcja dodawania wiosek graczy na whitelist & blacklist - czyli na wioski, które mają być włączone/wyłączone z/do farmienia 

• możliwość ustawienia promienia farm na podstawie współrzędnych danej wioski

II. Budowa budynków ze wskazaniem maksymalnego poziomu

• funkcja wyboru wszystkich budynków, które mają być budowane w kolejce z wyznaczeniem maksymalnego poziomu

III. Rekrutacja wojsk

• funkcja pozwalająca na ustalenie szablonów rekrutacji

- również dwa szablony

IV. Automatyczna sprzedaż punktów premium na giełdzie, jeżeli istnieje możliwość

Program działa bez zarzutu, jedyny warunek to włączony komputer. Zainteresowanych zakupem zapraszam na priv.

Gówno masz jak srasz; szuka idiotów co mu będą płacić za skrypt co którego ma dostęp 15 osób, a który jednocześnie jest oprogramowaniem tzw botem który wymaga pobrania i włączonego komputera. Do tego tylko on z niego korzysta, pozostałe 15 to boty xD Weź się człowieku w łyżce soli utop, skąd masz taki syf w głowie?

Opublikowano
19 godzin temu, Sonies napisał:

Gówno masz jak srasz; szuka idiotów co mu będą płacić za skrypt co którego ma dostęp 15 osób, a który jednocześnie jest oprogramowaniem tzw botem który wymaga pobrania i włączonego komputera. Do tego tylko on z niego korzysta, pozostałe 15 to boty xD Weź się człowieku w łyżce soli utop, skąd masz taki syf w głowie?

Czy ty jesteś upośledzony? Mam wykupić serwer żeby tam stały wasze boty? Poza tym to najbezpieczniejsza forma, jeżeli ataki są wysyłane z twojego adresu IP, a nie z zewnętrznego (serwera).

Dostęp ma wąskie grono ze względu na fakt, że nie sprzedawałem go w Polsce przez cebulę, teraz mi już wszystko jedno bo przestaję grać. 

Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i nie spinaj żyłki przez komputer synku.

Opublikowano

Nie jestem twoim synkiem to po pierwsze. Po drugie za flamewar mogę cię zgłosić. Po przecie podałem jedynie twoją drugą odpowiedź w której raz proponujesz skrypt który ma swoje grono odbiorców, a dwa proponujesz oprogramowanie którego nikomu nie udostępniasz. - Według mnie nie masz ani bota ani skryptu, jesteś zwykłym internetowym złodziejem chcącym dorobić sobie na boku. Poza tym masz konto na mpcforum, inne. A multikonta są zabronione czyż nie? To raczej  ty przeczytaj swoje posty które ci zacytowałem z dwóch różnych tematów.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam skryptu/bota do farmy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...