Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem sinusbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sinusbota używam już około roku jednak mam teraz mały problem... Zamiast skorzystać z kontenerów i innych tego typu rzeczy wgrałem starszą wersję, gdzie było dostępnych 6 botów, lecz mam problem z tym, iż radio open fm około 10 godzin się zatrzymuje.. Radio party np. nie ma tego probelmu.

Pamiętam, że na nowszej wersji była dostępna funkcje "play - coś tam"

Da się coś zrobić na tej wersji, aby open fm działało cały czas?

lubie-to-png.png

Opublikowano
16 minut temu, Canecorso napisał:

Witam.

Sinusbota używam już około roku jednak mam teraz mały problem... Zamiast skorzystać z kontenerów i innych tego typu rzeczy wgrałem starszą wersję, gdzie było dostępnych 6 botów, lecz mam problem z tym, iż radio open fm około 10 godzin się zatrzymuje.. Radio party np. nie ma tego probelmu.

Pamiętam, że na nowszej wersji była dostępna funkcje "play - coś tam"

Da się coś zrobić na tej wersji, aby open fm działało cały czas?

Czasami mi się też zatrzymuje nawet na najnowszej wersji.
Nie pamiętam czy ta wersja ma opcję "Play when idle", jeżeli ma to wiesz co robić ;) 

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Jak masz serwer w hosteam to zgłoś do nich problem, coś namieszali i od dwóch dni moje boty też wywala i potem nie mogą wejść.

Opublikowano
1 godzinę temu, osobnik napisał:

Jak masz serwer w hosteam to zgłoś do nich problem, coś namieszali i od dwóch dni moje boty też wywala i potem nie mogą wejść.

To raczej nie to ;p ponieważ miałem dzisiaj sinnusbota zainstalowane tylko, że inna wersje - 6 instancji..

lubie-to-png.png

Opublikowano
16 godzin temu, osobnik napisał:

Polecam zainstalować Debiana 8 oraz wersję clienta 3.0.19.4 i wszystko powinno śmigać :)

lubie-to-png.png

• PGS zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...