Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Serwery dedykowane Game - OVH

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proszę o ocenę tego dedyka MC-16-V

https://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/game/

Proszę nie wdrążać inne hostingi. Nie potrzebuje również dodatkowej dyskusji jak to w innych tematach. Osoby, które nie korzystały z tej usługi niech się nie wypowiadają. 

Opublikowano

Ale sprecyzuj bo nie rozumiem.. O co Ci dokładnie chodzi?

Dobra, koniec śmieszkowania bo zaraz wyłapie warna i koniec konta. Polecam :) nie jest jakiś fantastyczny ale chujowy też nie.

Opublikowano
Dnia 31.07.2017 o 17:09, `.Łukasz. napisał:

Jest napisane w temacie. 

No właśnie według mnie nie ma a jeśli jest to zbyt ogólnikowo ponieważ w tej chwili nie wiem czy chodzi na przykład o ocenę kondycji dysków montowanych w tych dedykach czy też o ocenę ochrony anty-ddos game która jest zaimplementowana w serwerach z tej serii.

Ja mogę się odnieść jedynie do zagadnienia ochrony anty-ddos game która jest jednym z 2 może 3 wartych uwagi rozwiązań jeśli chodzi o hostowanie serwera aplikacji teamspeak3 która jest bardzo podatna na ataki per udp/tcp natomiast ochrona game dość dobrze radzi sobie z znanymi formami ataków.

Opublikowano
3 minuty temu, #Gremsonkowy# napisał:

No właśnie według mnie nie ma a jeśli jest to zbyt ogólnikowo ponieważ w tej chwili nie wiem czy chodzi na przykład o ocenę kondycji dysków montowanych w tych dedykach czy też o ocenę ochrony anty-ddos game która jest zaimplementowana w serwerach z tej serii.

Ja mogę się odnieść jedynie do zagadnienia ochrony anty-ddos game która jest jednym z 2 może 3 wartych uwagi rozwiązań jeśli chodzi o hostowanie serwera aplikacji teamspeak3 która jest bardzo podatna na ataki per udp/tcp natomiast ochrona game dość dobrze radzi sobie z znanymi formami ataków.

Jak pytam o opinie danego hostingu, danej maszyny to raczej o wszystko a nie o jedną rzecz. 

Dziękuje za wypowiedź. 

Temat można zamknąć, gdyż miałem okazję porozmawiać z ludźmi, którzy używają tego dedyka - @kwiatek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.08.2017 o 01:12, `.Łukasz. napisał:

Jak pytam o opinie danego hostingu, danej maszyny to raczej o wszystko a nie o jedną rzecz. 

Dziękuje za wypowiedź. 

Temat można zamknąć, gdyż miałem okazję porozmawiać z ludźmi, którzy używają tego dedyka - @kwiatek

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...