Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

handel yangami

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy moge dostac bana jesli mam nazwe sklepy ze selne yangi lub wolam na wolaj ze selne yangi? Czy to nie jest powod do otrzymania bana?

Opublikowano

Jak przypuszczam chodzi Ci o globalne serwery metina? Jeśli tak, to możesz otrzymać bana z tego powodu, wystarczy spojrzeć na regulamin:

"Użytkownikowi pod żadnym pozorem nie wolno:

c) kupować, sprzedawać, wymieniać wirtualnych dóbr uzyskanych z usług Gameforge lub dokonywać próby podjęcia tych działań, o ile nie zostało to w pojedynczym przypadku dozwolone."

Jeśli chcesz handlować yangami, to polecam robić to poza grą.

Opublikowano

A gdybym chcial teraz przenies wszystko co mam na bezpieczne konto to jak to zrobic? W sensie na jakie konto zeby nie dostac bana na tym nowym koncie po logach itp, nie znam sie na tym.

Opublikowano

W 100% bezpiecznego rozwiązania nie znajdziesz, jak ktoś się bardzo uczepi to znajdzie jakiej postaci przekazałeś rzeczy - nie sądzę jednak, aby na PL'u komuś się chciało. Zakładając więc, że nie trafi Ci się tak ambitny administrator, wystarczy zrobić konto na innym mailu.

Opublikowano

Dzieki, w sumie zamiast banowac ludzi ktorzy chca cokolwiek miec po latach gry, powinni sie bardziej przlozyc do banowania botow ;P I taka mam nadzieje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...