Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzchowiec z metina, cheaty

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

trochę pograłem na globalu i pojawiły mi się w głowie pytania.

1) dropłem z metina Świadectwo dzika, które mogę wymienić u stajennego. to będzie normlany wierzchowiec dzik z ktorego bede mogl lać (nie mam boja)? na ile dni, na 7? czy te swiadectwo moze sobie u mnie lezec w EQ bez problemu dlugi czas czy moze zniknie?

2) jak to jest z banowaniem na globalu. czituje sobie na kamermordzie, uzywam pelerynek waithacka i wallhacka (uzywalbym i speedhacka ale wywala xd). nie czytuje przy ludziach, tylko kogos zobacze to od razu wylaczam all. czy jest szansa ze dostane bana jak nie ma za bardzo kto mnie zglosic? czy oni w ogole banuja takich cziterkow, skoro widac boty ktore lataja cale zycie w m1 na waithacku bez bana? jak to u Was jest, czitujecie bez problemów?

3) jakby ktos mogl wyjasnic na czym polega te farmienie odlamkow od 30 to bylbym wdzieczny :(

chyba tyle. jesli nie jasno cos napisalem to wytlumacze jeszcze raz 

fb.com/myrodj

Opublikowano

1. Normalny wierzchowiec, na którym będziesz mógł biegać oraz atakować - nawet, jeśli nie masz bojowca. Na 7 dni, przedłużyć możesz mega przekąską, czas leci 24/7.

2. Są na to małe szanse, ale nie można powiedzieć, że żadne. Czasem zdarzy się któremuś GM'owi sprawdzać ludzi, ale to raczej rzadkość.

3. Na 30 poziomie dostajesz misję od alchemika i dropią Ci odłamki. Musisz przerzucać je na inną postać, bo kiedy posiadasz 10 w ekwipunku i masz aktywną moc smoczego oka (czy jakoś tak), to automatycznie wymienią Ci się na cor draconis, którym nie można handlować. Jak już nie będziesz miał aktywnej tej "super mocy", to możesz magazynować w eq dowolną ich ilość, z tym że ich czas trwania to jedynie 24h.

Opublikowano

dziękuje ślicznie za pomoc.

właśnie sobie przypomniaęłm jedno pytanie,

czy z bestów (lucznik general) nadal leca fmsy? bo rozwalilem z milion i nic na 30lvl (chce sie upewnic ze nic nie zmienili xd)

fb.com/myrodj

Opublikowano

a jeszcze odnośnie tego dropu odłamków.

czy jest jakiś konkretny sposób ich dropienia? czy powinno się iść na jakieś wyższego poziomu moby? myślalem zeby na koniec latwego lochu malp pojsc bo tam jest mnostwo stworkow i caly czas by sie respili (ewentualnie zmiana ch). 

fb.com/myrodj

Opublikowano

Najlepiej iść po prostu na dobry spot, na którym będziesz miał drop. Ja zwykle wybierałam M2, ale w lochu nie próbowałam.

Opublikowano

a jeszcze wróce do banowaina.

jak banuja to zbanuja moje konto na ktorym czituje czy zbanuja tez inne konta jak np. sklepik (przekladam na niego wszystko zeby nie miec nic wartosciowego na woju)?

fb.com/myrodj

Opublikowano

nie chce mi się robić kolejnego tematu, więc po prostu zadam kolejne pytanie tutaj.

czy z tego wierzchowca (swiadectwo dzika z metina) będę miał większe hitki?

// jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło. prawie każdy kogo spotkam ma takiego wierzchowca, który wygląda jak zwykły koń tylko bardziej opancerzony z rogami (nie jest to militar z przywódcą gildii tylko jakiś wierzchowiec). widzę u youtuberów, że każdy go ma. da się go jakoś zdobyć?

fb.com/myrodj

Opublikowano

ja jedynie koledze się wypowiem na temat fmsów. Od zawsze pamiętam, że robiłem sobie postać pomiędzy 9 a 14 lvlem, która miała podwójny drop, stała na wyspie z łucznikiem i latałem po każdym ch, żeby dropiło. na 5 ubitych bestów z jeden fms leciał, a z reszty też się czasami coś trafiło, więc warto przemyśleć stworzenie dodatkowej posti do tego. Bo na 30 lvlu nie oszukujmy się, opcja jest - jednak nikła 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

FMS mi wyleciał na 29 lvl :P co ciekawego, dropnął mi z pięcioma bonami lol, nie wiem jaka jest na to szansa ale mi się udało xD cały do mixu no ale taki pakiecik dostać to bardzo chętnie.

ponawiam pytanko żeby nie znikło 

czy z tego wierzchowca (swiadectwo dzika z metina) będę miał większe hitki?

// jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło. prawie każdy kogo spotkam ma takiego wierzchowca, który wygląda jak zwykły koń tylko bardziej opancerzony z rogami (nie jest to militar z przywódcą gildii tylko jakiś wierzchowiec). widzę u youtuberów, że każdy go ma. da się go jakoś zdobyć?

fb.com/myrodj

Opublikowano

a przypadkiem nie chodzi Ci o wierzchowce z item-shopu po prostu? tam jest cała gama tego. poprzeglądaj go sobie. 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Będziesz miał większe hity z dzika niż "z buta" - to logiczne, ale sam dzik z tego co wiem nie zwiększa ataku - chyba, że wybierzesz mu taki bonus. Co do tego wierzchowca, to być może chodzi Ci o czarnego konia, który jest związany z eventem letnim - sprawdź czy to ten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...