Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszę ciekawe pluginy

ˈyøøniks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Tak jak w temacie, napiszę niektóre pluginy, które zaproponujecie w komentarzach. Na dzień dzisiejszy tylko pod wersję 1.7.x (paperspigot 1.7.x - 1.8.x) oraz pod javę 8.

Nie piszę gildii, core, toolsów (może innym razem), i innych tego typu, chce napisać coś ciekawego, fajnego, a zarazem średniej trudności do zrobienia."

//TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, SCOREBOARD ZROBIŁ PIEKNĄ GÓWBOBURZĘ.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Hmm..

Zrób takie coś, że gracz musi stać na jakimś regionie, żeby go wynająć. Gdy jest nie wynajęta działka pisze na tabliczce "Na wynajem" a na dole "800$ - 16dni" a jak jest wynajęta "Wynajeta" a na dole "Randan - 16.05.2018"

I w configu się dodaje regiony, których nie można wynająć i jak zostaje 1 dzień wynajmu to dostaje ostrzeżenie o tym, że okres wynajmu się kończy. Limit dla graczy 1 działka a dla vipa 2 działki (config) no i to chyba tyle.

PS: Chodzi o wynajem regionów z WG :)

banner.png

Opublikowano
1 minutę temu, Randan napisał:

Hmm..

Zrób takie coś, że gracz musi stać na jakimś regionie, żeby go wynająć. Gdy jest nie wynajęta działka pisze na tabliczce "Na wynajem" a na dole "800$ - 16dni" a jak jest wynajęta "Wynajeta" a na dole "Randan - 16.05.2018"

I w configu się dodaje regiony, których nie można wynająć i jak zostaje 1 dzień wynajmu to dostaje ostrzeżenie o tym, że okres wynajmu się kończy. Limit dla graczy 1 działka a dla vipa 2 działki (config) no i to chyba tyle.

Kolega nie zna WG api, więc pewnie będzie "cisnął" na dispatchach. 

@AntyBlezur

PremiumKejsy jak na dragon... oraz efekty dla całej gildii (FG ADDON)!

Opublikowano
1 minutę temu, Randan napisał:

Hmm..

Raczej proste,

for(ProtectedRegion r : WGBukkit.getRegionManager(e.getPlayer().getWorld()).getApplicableRegions(e.getPlayer().getLocation()))) {
            if (r.getId().equalsIgnoreCase("....")) {
...............

Troszke trudniej z resztą, może to zrobie. (kwestia czasu)

2 minuty temu, ScoreBoard napisał:

@AntyBlezur

po co tutaj api worldguarda?

tak jak wyzej wspomniałem, wystarczy chociazby kawalek tego kodu :)

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
11 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

Raczej proste,

for(ProtectedRegion r : WGBukkit.getRegionManager(e.getPlayer().getWorld()).getApplicableRegions(e.getPlayer().getLocation()))) {
            if (r.getId().equalsIgnoreCase("....")) {
...............

Troszke trudniej z resztą, może to zrobie. (kwestia czasu)

po co tutaj api worldguarda?

tak jak wyzej wspomniałem, wystarczy chociazby kawalek tego kodu :)

Po co tutaj api WG?

- Odpowiedź jest prosta, raczej nie będziesz robił dispatchy przy tworzeniu regionu.

Pss. Ten kawałek kodu to jest api..

@AntyBlezur

Czekam na:

- Addon do fajnyhGilds (efekty w gói)

- Asysty do fajnyhGilds

!!!!1jeden

Opublikowano
14 godzin temu, ScoreBoard napisał:

Po co tutaj api WG?

- Odpowiedź jest prosta, raczej nie będziesz robił dispatchy przy tworzeniu regionu.

@AntyBlezur

Czekam na:

- Addon do fajnyhGilds (efekty w gói)

- Asysty do fajnyhGilds

!!!!1jeden

wez sie juz utkaj i mi niczego nie komentuj bo cie osmiesze na tym forum

Cytat

Po co tutaj api WG?

myślałem ,że chodzi ci o inne api, ale do wg.

Dnia 27.07.2017 o 09:28, ScoreBoard napisał:

@AntyBlezur

ale z ciebie idiota, po 1. co to dispatch? miałeś chyba na myśli "dispatchCommand"

po 2. Skąd ty możesz idioto wiedzieć jakie api znam, jakiego nie znam? Nie umiesz napisać 15 liniowej licencji więc plz, wczoraj rozkodowałem prawie do czystego kodu nanorusty i usunąłem ich licke, co bedziesz mógł zobaczyć niedługo na tym serwerku ml :)
po 3. nie brał bym sie za projekt skoro nie znał bym odpowiedniego api, pomyśl: jak można zrobić działki polegające na wg używając samych komend?
w skrócie: rób wypad z tego forum bo jedyne co potrafisz to kraść kod.

Opublikowano
41 minut temu, ˈyøøniks napisał:

https://www.spigotmc.org/threads/worldguard-api.73319/ - chodzilo ci o te api.

ale z ciebie idiota, po 1. co to dispatch? miałeś chyba na myśli "dispatchCommand"

po 2. Skąd ty możesz idioto wiedzieć jakie api znam, jakiego nie znam? Nie umiesz napisać 15 liniowej licencji więc plz, wczoraj rozkodowałem prawie do czystego kodu nanorusty i usunąłem ich licke, co bedziesz mógł zobaczyć niedługo na tym serwerku ml :)
po 3. nie brał bym sie za projekt skoro nie znał bym odpowiedniego api, pomyśl: jak można zrobić działki polegające na wg używając samych komend?
w skrócie: rób wypad z tego forum bo jedyne co potrafisz to kraść kod.

Priorytety ci się

Pojebały

yooniks czyli @Entify

Dowód: 

04f20575d02e9.png

Entify sprzedaje swojego E-CORE'A, stfu, przecież to jest yooniks, to Y-CORE'a, za 100zł.

Pisał mi że plugin wcześniej udostępniony ma backdoora, i kilka osób z niego korzysta. Więc odradzam komunikacje i korzystanie z usług tego allegrowicza.

Za 100zł 10x lepszy PluginMaster sprzeda mi autorskie gildie + toolsy. Twój superkore 1.8 nie jest warty nawet 30zł.

Zmieniłeś skype'a z Entify na Yooniks z powodu klientów na forum?

Tego śladu nie zamazałeś:

e53152809edae.jpg

Odnosząc się do tego "ale z ciebie idiota, po 1. co to dispatch? miałeś chyba na myśli "dispatchCommand""

Ja piehdole! Może zamiast pisania "Musisz zrobić instancję" będę pisał "Musisz zrobić getInstance"... 

Może zamiast tłumaczenia będziemy wysyłać gotowe kody, BRAWO!

Cytat

po 2. Skąd ty możesz idioto wiedzieć jakie api znam, jakiego nie znam? Nie umiesz napisać 15 liniowej licencji więc plz, wczoraj rozkodowałem prawie do czystego kodu nanorusty i usunąłem ich licke, co bedziesz mógł zobaczyć niedługo na tym serwerku ml :)

Ahm.. Rozkodowałeś, usunąłeś licencję. A w tej bajce były smoki? xD 

Na wasz śmieszny serwerek nie wejdę, jedyne co mogę powiedzieć to, że długo nie będziecie się "trzymać"

Twoje antycrasherki nie będą działać :) 

Cytat

Ortografia, polecam ten słownik: https://sjp.pl/

Grozisz mi? xD

Widzę że "bul dupki" ściska.

Polecam, dostępne w każdej aptece.

a6b3ac0a4fa1b13dca32db67b8a7

Cytat

rób wypad z tego forum bo jedyne co potrafisz to kraść kod.

Ajajaj, licz się ze słowami.

Pisz sobie o mnie co chcesz, ale jeszcze bardziej się ośmieszysz.

@AntyBlezur

Podsumowując cały temat nie warto sobie zawracać panem.

Temat ma trochę podtekst pieniężny.

@tripipi 

@Biter.

@Wielki Posejdon

@kwiatek

@Lord Makin

Opublikowano
8 minut temu, ScoreBoard napisał:

Priorytety ci się

Odkryj ukrytą treść

Pojebały

yooniks czyli @Entify

Dowód: 

Odkryj ukrytą treść

04f20575d02e9.png

Entify sprzedaje swojego E-CORE'A, stfu, przecież to jest yooniks, to Y-CORE'a, za 100zł.

Pisał mi że plugin wcześniej udostępniony ma backdoora, i kilka osób z niego korzysta. Więc odradzam komunikacje i korzystanie z usług tego allegrowicza.

Za 100zł 10x lepszy PluginMaster sprzeda mi autorskie gildie + toolsy. Twój superkore 1.8 nie jest warty nawet 30zł.

Odkryj ukrytą treść

e53152809edae.jpg

Odnosząc się do tego "ale z ciebie idiota, po 1. co to dispatch? miałeś chyba na myśli "dispatchCommand""

Ja piehdole! Może zamiast pisania "Musisz zrobić instancję" będę pisał "Musisz zrobić getInstance"... 

Na wasz śmieszny serwerek nie wejdę, jedyne co mogę powiedzieć to, że długo nie będziecie się "trzymać"

Grozisz mi? xD

@AntyBlezur

@tripipi 

@Biter.

@Wielki Posejdon

@kwiatek

@Lord Makin

podsumowując całe życie scoreboarda:

- prosił mnie o licencje

- prosił mnie o toolsy

- prosił mnie o pomaganie w pluginach

- kradł kod i mi sie tym chwalił

- mam wszystko nagrane

- mam ssy rozmów

- jak ktoś chce zobaczyć jak mnie prosi o różne rzeczy, lub pisze ze mi zaplaci za "autorskiego core" to zapraszam pw.

powiedz scoreboard, czemu ty kradniesz kazdemu kod i to sprzedajesz? zobaczymy za kilka dni.

a tak swoją drogą, to mam twoje ip :) lepiej je zmień. (nie grożę ci przecież :)) - szkoda ,że mam taką fajną ekipke, która lubi sie bawic w to samo co ty, dobrze wiesz o co chodzi.

czekam az zalozysz temat "zostane programista" - wtedy cie osmiesze, i dam wszystkie ssy, nagrania, do twoich "klientów" - ktorzy nie wiedzą co im sprzedajesz.

hahahhaa, a może te twoje pluginy które mi wysylałeś i pisałeś ,że są autorskie? Wszystkie pluginy które mi wysłałeś i napisałeś ,że są autorskie dałem ci dowód, że nie są twoje.

"Ej czemu to nie działa: ..", "ej jak to zrobic:..." - tylko takie pytania mi na skype zadawałeś, jesteś smieszny i tyle w temacie. Nauczyłem sie w kilka tygodni więcej niż ty przez te twoje kilka miesiecy.

2 godziny temu, ScoreBoard napisał:

Priorytety ci się

Odkryj ukrytą treść

Pojebały

yooniks czyli @Entify

Dowód: 

Ukryj treść

04f20575d02e9.png

Odkryj ukrytą treść

e53152809edae.jpg

Grozisz mi? xD

@AntyBlezur

@tripipi 

@Biter.

@Wielki Posejdon

@kwiatek

@Lord Makin

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Y-Core za 100zł w .yml HAHAHAHAHHAHA

dobra, czekaj, specjalnie dla ciebie:

https://scr.hu/ye7BMy

https://scr.hu/aYO0KA

koszt core'a to 15zł, jego edycja 5zł.

https://scr.hu/RXOY2m

core kupiły 3 osoby i są z niego zadowolone :), a ciebie samego boli dupka bo sam mi pisałeś "jesteś tani jak dziwka na zakręcie" - pisze 10x razy lepsze pluginy i za 10x mniej $$.

Cytat

przypomnę ci tylko, że instancja to nie metoda, czyli porównujesz tu całkiem coś innego z metodą. - brawo.

Mhm entify? he, nie znam, konto dawno porzucone.

Cytat

Grozisz mi? xD

serio, ale z ciebie idiota, gdzie ja popelnilem jakis blad ortograficzny?

Cytat

wtf? czy ja mam klientow na forum? nie wiedzialem o tym

Cytat

core jest w .yml, co nie znaczy ,że jest niewiadomo jaki zły, pisałem go gdy uczyłem się bukkitapi, dlatego też ma on swoją cene - 15zł. Ty sprzedajesz kradnięte core po 100zł :)

Cytat

Core na ytbie ma backdoora na zasadzie licencji idioto :) - co oznacza ,że w każdej chwili mogę zmienić licencje i plugin nie działa - jest to tylko do tego, aby osoby które mają starsze wersje pluginu, zaktualizowały go.

Cytat

Twoje antycrasherki nie będą działać :) 

Mam całkiem inny, większy serwer, na ml piszę tylko pluginy, a bardziej "lepiej się uczę".

Bardzo cie prosze, moje antycrasherki nie zadziałają? Zadziałały na serwerze 500 osób, a teraz są jeszcze zaktualizowane do tej "lepszej" wersji :) + zapisuje ip graczy, którzy przekroczyli limit pakietów, więc no, zapraszam do crashowania. Serio myślisz ,że ten twój śmieszny ddos, czy jak to sie na to mówi zadziała? Ahh, te antyddos na hostingach.

Cytat

Ahm.. Rozkodowałeś, usunąłeś licencję. A w tej bajce były smoki? xD 

https://scr.hu/VqO9Y0, nawet nie wiesz jakie duże.

a teraz troche ze skype:

https://scr.hu/vjKBnn - 4 błędy w 1 linijce, nie no brawo. po uj to jest publiczne i statyczne? po uj uzywasz Player zamiast uuid gracza? Po uj tam jest " = new HashMap();" zamiast " = new HashMap<UUID, Location>();" ?

ha, a to co to?

Wiadomość została usunięta

wszystkie wiadomosci, jak mnie o cos prosiles zostaly usuniete, serio jestes zalosny HAHA.

• Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...