Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do metina - kilka pytań

HanRayS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam chęć wrócić do metina i mam kilka pytań.

1) Na jakim globalu zagrać - PL czy International (czy jakoś tak). Czym różnią się owe serwery?

2) Który serwer wybrać? Interesuje mnie dość duża liczba graczy, w miarę ustabilizowany rynek, mała ilość botów.

3) Gdzie znajdę w miarę aktualne sposoby na zarobek w grze?

4) Na jakim lvl najlepiej zainwestować w IS (i w co)? 

To chyba wszystko, za każdą pomocną odpowiedź dziękuję z góry.

Opublikowano

1. Na pl grają tylko polacy natomiast na tym drugim grają ludzie z różnych państw.

2. Negros, odkąd wyszła tasmania to jest tam zero botów, najwięcej graczy zaraz po tasmani, rynek też jest ok.

3. Jeśli chcesz mieć w porządku start to polecam wydać z 200zł na eq, zrobić 35lvl mentala i zarabiać w trudnym lochu małp na alchemii, zbijaniu lorda małp.

4. Rękawica, wierzchowce w is przykładowo Manu, w nic innego zbytnio się nie opłaca, chyba, że nie masz co z kasą robić xD

Opublikowano

1. PL
2. Tylko i wyłącznie Tasmania, najnowszy serwer, tylko tutaj banują boty
3. Zarobek zawsze jest ten sam, ja polecam zarabiać na alchemii
4. Wierzchowiec 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Ok, jako serwer wybrałem Negrosa. Co do wierzcha, gdzie mogę kupić manu, albo go nie ma w is albo jestem ślepy (najprawdopodobniej ta 2 opcja). Słyszałem, że kazdy wierzch jest na 7 dni. Czas na nich leci 24/7 czy podczas używania oraz czy można go jakoś przedłużyć? 

Opublikowano
13 minut temu, HanRayS napisał:

Ok, jako serwer wybrałem Negrosa. Co do wierzcha, gdzie mogę kupić manu, albo go nie ma w is albo jestem ślepy (najprawdopodobniej ta 2 opcja). Słyszałem, że kazdy wierzch jest na 7 dni. Czas na nich leci 24/7 czy podczas używania oraz czy można go jakoś przedłużyć? 

Nie kupisz obecnie manu, on był tylko przez jakiś czas - tak samo, jak muffin na Wielkanoc i inne wierzchowce tego typu. Wierzchowce typu lew, dzik itp. są na 7 dni, czas leci 24/7, można je przedłużyć mega przekąską - oczywiście też tylko z IS.

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

Nie kupisz obecnie manu, on był tylko przez jakiś czas - tak samo, jak muffin na Wielkanoc i inne wierzchowce tego typu. Wierzchowce typu lew, dzik itp. są na 7 dni, czas leci 24/7, można je przedłużyć mega przekąską - oczywiście też tylko z IS.

Jeśli kupię np. lwa i minie te 7 dni to on mi całkowicie znika czy tylko nie będę mógł z niego korzystać i w dowolnym momencie będę mógł go przedłużyć? 

Opublikowano
Dnia ‎27‎.‎07‎.‎2017 o 11:18, macieeks napisał:

1. PL
2. Tylko i wyłącznie Tasmania, najnowszy serwer, tylko tutaj banują boty
3. Zarobek zawsze jest ten sam, ja polecam zarabiać na alchemii
4. Wierzchowiec 

Nie pierdol Głupot :P 

Opublikowano
Dnia 31.07.2017 o 12:10, macieeks napisał:

O czym mówisz dziecko? 

może o tym, że nie banują tam żadnych botów? a odkąd wyszedł ten śmieszny server to na innych serverach nie ma w ogóle botów, nie licząc eventów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...