Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battle-TS.pl - Publiczny Serwer TeamSpeak3

√єєση

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ładny, przejrzysty i dobrze zrobiony pod względem stylistycznym.

Jak najbardziej polecam i życzę powodzenia w prowadzeniu serwera.

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Serwer ładny, przejrzysty i dobrze zrobiony pod względem stylistycznym.

Jak najbardziej polecam i życzę powodzenia w prowadzeniu serwera.

Dzięki za opinie.

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam, jedno wielkie dno same dzieci w administracji i zachowanie właściciela poniżej zera + reklamowanie się na innych serwerach ts3.

+ ten ban haha:

79834118292560613778.png

Opublikowano

Super serwer, nic tylko korzystać - polecam.

1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

Nie Polecam, jedno wielkie dno same dzieci w administracji i zachowanie właściciela poniżej zera + reklamowanie się na innych serwerach ts3.

+ ten ban haha:

79834118292560613778.png

Idź tam na ten twój gówno-serwerek, Panie anonymous (XDDDD)

Oczywiście jest to mój ostatni post w tym temacie ^^

Pasjonat
Opublikowano
10 godzin temu, Kalambur99 napisał:

Super serwer, nic tylko korzystać - polecam.

Idź tam na ten twój gówno-serwerek, Panie anonymous (XDDDD)

Oczywiście jest to mój ostatni post w tym temacie ^^

Anonymous? to że zdjęcie mam to nie oznacza że jestem taką osobą.

Nie Polecam jeszcze raz.

Mój ostatni post w tym temacie.

Opublikowano
Dnia 28.07.2017 o 09:25, badkiller685 napisał:

Anonymous? to że zdjęcie mam to nie oznacza że jestem taką osobą.

Nie Polecam jeszcze raz.

Mój ostatni post w tym temacie.

Ty lepiej pilnuj swojego serwera bo to co usłyszałem na temat twojego bajecznego serwerka to aż mnie cieszy.

Sam masz nie ogarniętych adminów którzy naskakują na inne hostingi i tylko mówią jakie to gówno za przeproszeniem.

Twoje iq jest po niżej zera mój drogi patryku. A bana dostałeś za to że wchodzisz i obrażasz hosting nadal.

Następnym razem to zrobię dowód bo to denerwuje te twoje aroganckie odzywki.

Nie pozdrawiam.

Pasjonat
Opublikowano
5 godzin temu, √єєση napisał:

Ty lepiej pilnuj swojego serwera bo to co usłyszałem na temat twojego bajecznego serwerka to aż mnie cieszy.

Sam masz nie ogarniętych adminów którzy naskakują na inne hostingi i tylko mówią jakie to gówno za przeproszeniem.

Twoje iq jest po niżej zera mój drogi patryku. A bana dostałeś za to że wchodzisz i obrażasz hosting nadal.

Następnym razem to zrobię dowód bo to denerwuje te twoje aroganckie odzywki.

Nie pozdrawiam.

hmm, właśnie że ty masz nie ogarniętych adminów ja nie daje bele kogo na odwal się i od kiedy moi administratorzy naskakują na hosting? nie masz już czego pisać i zaczynasz inny temat?, bo jest gównem i co ci mam poradzić?

i jakie odzywki bo ja sobie nie przypominam żebym z tobą kiedykolwiek rozmawiał,

nie pisz po imieniu bo ciebie nie znam ziomek to że latasz po serwerach i się reklamujesz to spływa mi to na czole, sam sobie robisz problemy.

PS: ostatni mój post w tym temacie

Opublikowano
36 minut temu, badkiller685 napisał:

hmm, właśnie że ty masz nie ogarniętych adminów ja nie daje bele kogo na odwal się i od kiedy moi administratorzy naskakują na hosting? nie masz już czego pisać i zaczynasz inny temat?, bo jest gównem i co ci mam poradzić?

i jakie odzywki bo ja sobie nie przypominam żebym z tobą kiedykolwiek rozmawiał,

nie pisz po imieniu bo ciebie nie znam ziomek to że latasz po serwerach i się reklamujesz to spływa mi to na czole, sam sobie robisz problemy.

PS: ostatni mój post w tym temacie

Weź już zacznij to leczenie psychiatryczne bezbeku jebany.

Serwer przyjemny dla oka, serdecznie polecam.

Pasjonat
Opublikowano
22 minuty temu, vest. napisał:

Weź już zacznij to leczenie psychiatryczne bezbeku jebany.

Serwer przyjemny dla oka, serdecznie polecam.

To że trzymasz patologię w domu to wiem ale nie musisz pisać takich rzeczy na forum, to jest tylko internet panie IT-Life :), w któryś dzień mogę ciebie zapisać dla umysłowo chorych tylko skontaktuj się ze mną :D.

Nie Polecam jeszcze raz.

Opublikowano
Przed chwilą, badkiller685 napisał:

To że trzymasz patologię w domu to wiem ale nie musisz pisać takich rzeczy na forum, to jest tylko internet panie IT-Life :), w któryś dzień mogę ciebie zapisać dla umysłowo chorych tylko skontaktuj się ze mną :D.

Nie Polecam jeszcze raz.

To niezła patologia z tych moich ścian w domu, nie wiem jak ktoś kto mieszka sam może mieć patologię w domu, możesz mi to wytłumaczyć 16-letni bezbeku z ryjem konia?

Pasjonat
Opublikowano
7 minut temu, vest. napisał:

To niezła patologia z tych moich ścian w domu, nie wiem jak ktoś kto mieszka sam może mieć patologię w domu, możesz mi to wytłumaczyć 16-letni bezbeku z ryjem konia?

:O nauczyłeś się pisać ile mam lat o kurcze pieczona ale pomyliłeś Wiek no trudno, Prawda boli nie że odpisałeś? Michałku.

i pisz na temat bo już mi się śmiać chce to co piszesz oraz jak zaczniesz ze mną pisać to trochę kultury bo nie będę odpisywał na twoje bezsensowne posty gnojowico.

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

:O nauczyłeś się pisać ile mam lat o kurcze pieczona ale pomyliłeś Wiek no trudno, Prawda boli nie że odpisałeś? Michałku.

i pisz na temat bo już mi się śmiać chce to co piszesz oraz jak zaczniesz ze mną pisać to trochę kultury bo nie będę odpisywał na twoje bezsensowne posty gnojowico.

Hahaha jak mnie śmieszą takie osoby jak ty!

"i pisz na temat bo już mi się śmiać chce to co piszesz oraz jak zaczniesz ze mną pisać to trochę kultury bo nie będę odpisywał na twoje bezsensowne posty gnojowico."

Oczekujesz kultury a na sam koniec używasz sformułowania "nie będę odpisywał na twoje bezsensowne posty gnojowico." poziom dna, w  dodatku jak taka osoba która myśli że jeśli posiada 1 exploita (który zresztą nie działa na większość serwerów) pod aplikację TeamSpeak3 może nazywać się Anonymous.

Opublikowano

Naprawdę polecam serwer....

<00:09:57> You were banned for 27 years 144 days from the server by "[Dᴇᴠᴀɴɢᴇʀ™] Dᴇᴠᴀɴɢᴇʀ™" (WYPIERDALAJ)
<00:09:57> Disconnected from server

Nie licząc tego, że dostaje się bana "bez powodu".

Pozdrawiam i powodzenia w dalszym rozwoju ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 31.07.2017 o 15:13, diegopolska napisał:

Naprawdę polecam serwer....

<00:09:57> You were banned for 27 years 144 days from the server by "[Dᴇᴠᴀɴɢᴇʀ™] Dᴇᴠᴀɴɢᴇʀ™" (WYPIERDALAJ)
<00:09:57> Disconnected from server

Nie licząc tego, że dostaje się bana "bez powodu".

Pozdrawiam i powodzenia w dalszym rozwoju ;)

Szkoda szczępić wiadomo czego ;) dzisiaj wstawię zdjęcia z dowodami na tego gówno speak ;) bo tylko tak można nazwać ich ;) nic więcej administracja -16 ;)

Dostajesz black listę na życzenie ;) gdzie sam właściciel cię wola , nie dość że robią gówno i chwalą się czego oni by nie mieli na co ich stać , robią plotki trzymają w administracji dzieći max 12 ;) i nie dość ze jeszcze mają właściciela ;D który im kupuje maszyny pod boty muzyczne i ma max 15 lat eh... ;) do 00:00 wstawię screeny ;) muszę zrobić sklejke

aBBJCq0.png

Opublikowano

Nie polecam. Serwer jest zlepkiem paru serwerów , administracja to dzieci które mało co potrafią oprócz szczekania , Devanger główny właściciel co nie wbije na jakiś inny TS zawsze jest kłótnia i robi zadymę jedyne co potrafi to dać bana za samo wbicie na jego serwer ;). Kompletne zera nie polecam !!!

Opublikowano
23 minuty temu, Cloud156 napisał:

Szkoda szczępić wiadomo czego ;) dzisiaj wstawię zdjęcia z dowodami na tego gówno speak ;) bo tylko tak można nazwać ich ;) nic więcej administracja -16 ;)

Dostajesz black listę na życzenie ;) gdzie sam właściciel cię wola , nie dość że robią gówno i chwalą się czego oni by nie mieli na co ich stać , robią plotki trzymają w administracji dzieći max 12 ;) i nie dość ze jeszcze mają właściciela ;D który im kupuje maszyny pod boty muzyczne i ma max 15 lat eh... ;) do 00:00 wstawię screeny ;) muszę zrobić sklejke

23 minuty temu, _Robak napisał:

Nie polecam. Serwer jest zlepkiem paru serwerów , administracja to dzieci które mało co potrafią oprócz szczekania , Devanger główny właściciel co nie wbije na jakiś inny TS zawsze jest kłótnia i robi zadymę jedyne co potrafi to dać bana za samo wbicie na jego serwer ;). Kompletne zera nie polecam !!!

Mnie to nie interesuje co robicie albo co tam odwalacie ja ma na to wywalone.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Przed chwilą, !х5rnι napisał:

Na początku miałem dobrą opinie o was, ale to do czasu. 

To co wy robicie to jest przesada. Wasz "Pomocnik" trochę się wygadał. A co to niech powie wam sam. 

Nie polecam ;) 

To jest malo powiedziane ;) szkoda takich osób ale sami sypią się w bagno ...

aBBJCq0.png

Opublikowano
34 minuty temu, !х5rnι napisał:

Ogółem to większość serwerów po dzisiejszej rozmowie na Bahu uważam za zwykłe gówna które tylko potrafią Atakować DDoSami, grozić oraz nagadywać nie prawdę. 

Czekam na hejty z strony kilku osób. I tak nic nie zdziałacie.

Potwierdzam ;) myślą że oni są całym światem ale im to tak naprawdę nie wychodzi a te hejty nie dorośnięte .. osoby ;) , mam dosyć takich spin żebym wiedział nie pokazal bym się nawet na bahu .... robią zadymę o byle gówno i  na dodatek jeszcze sypią ploty ;) że kogoś serwer upadnie .. heh śmieszne

aBBJCq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...