Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam betować mecze w csie, jesli się troche znasz i będziesz to robił z glową powinienes wychodzić na plus. Zarobek zależy od % i stawki jaką dajesz.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

właśnie miałem z tym doczynienia, ale przeważnie przegrywałem i dałem sb z tym spokój :/
Masz może polecić jakiegoś dobrego betera? 

Opublikowano

mówisz o csie czy ogólnie sporcie? Jeśli chodzi o sport mało jest osób rzeczywiście znających się na rzeczy. 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

a to nie moja działka akurat CS, myślałem że pytasz o zwykłe typowanie (w sensie sportu zwykłego). 

1374609758-U346826.png
Opublikowano

No wiadomo, że taką jest najszybciej, ale ja chce sobie tylko dorobić a nie zbijać majątek odrazu ;)

Opublikowano
Dnia 8.08.2017 o 20:10, Kwarcik napisał:

Ja polecam betować mecze w csie, jesli się troche znasz i będziesz to robił z glową powinienes wychodzić na plus. Zarobek zależy od % i stawki jaką dajesz.

Masz jakąś sprawdzoną stronkę?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
29 minut temu, HardCandy napisał:

Graj na automatach:v jak masz łeb i kontrolę to możesz zrobić dobre pieniądze

Co ma łeb do gry na automatach? 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
1 minutę temu, 9Jarek9 napisał:

Co ma łeb do gry na automatach? 

Pewnie to, że jak jesteś debilem, który w głowie ma gówno to wyniesiesz ostatni grosz z domu? Akurat jeśli chodzi o automaty to się nie licytuj ze mną w tym temacie:13_upside_down:

Opublikowano
15 minut temu, HardCandy napisał:

Pewnie to, że jak jesteś debilem, który w głowie ma gówno to wyniesiesz ostatni grosz z domu? Akurat jeśli chodzi o automaty to się nie licytuj ze mną w tym temacie:13_upside_down:

Zastanawia mnie tylko jak niby można zarobić na automatach, bo jeszcze nie widziałem takiego, który wypłaca więcej pieniędzy niż się do niego wpłaciło. Oczywiście jest szansa, że coś się wygra, jednak bardziej prawdopodobna jest strata. Nie uważam, by był to dobry sposób na zarobek. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
13 minut temu, 9Jarek9 napisał:

Zastanawia mnie tylko jak niby można zarobić na automatach, bo jeszcze nie widziałem takiego, który wypłaca więcej pieniędzy niż się do niego wpłaciło. Oczywiście jest szansa, że coś się wygra, jednak bardziej prawdopodobna jest strata. Nie uważam, by był to dobry sposób na zarobek. 

Gra od czasu do czasu za ładną sumkę nie przynosi strat takich, jakie przynosi bieganie codziennie po wszystkich salonach gier w mieście z marnymi dychami. To tak samo jak bet, jak sts, czy gry online za realną kasę. Wszędzie jest ryzyko i niewiadoma, większa wygrana zależna od stawek, a i tak nie masz wpływu na wynik końcowy

Opublikowano
1 minutę temu, HardCandy napisał:

Gra od czasu do czasu za ładną sumkę nie przynosi strat takich, jakie przynosi bieganie codziennie po wszystkich salonach gier w mieście z marnymi dychami. To tak samo jak bet, jak sts, czy gry online za realną kasę. Wszędzie jest ryzyko i niewiadoma, większa wygrana zależna od stawek, a i tak nie masz wpływu na wynik końcowy

Tylko, że na automatach ryzyko jest większe i ma się nad tym małą kontrolę. 

W bukmacherce jest łatwiej, szczególnie jak ktoś się dobrze zna na sporcie - można m. in analizować poprzednie mecze i wywnioskować jak będą wyglądać następne. 

W pokerze też jest łatwiej - można wyliczyć prawdopodobieństwo wygranej, spasować w dobrym momencie, blefować - wygrana nie zależy jedynie od szczęścia. 

A na automatach wszystko jest zaprogramowane - jest ustawione ile automat bierze dla siebie a ile wypłaca. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

x d bukmacherka pozdrawia, w samym tym tygodniu z 23 złotych zrobiłem 102, dla niektórych nic, ale ja mam kasę żeby dolać sobie paliwa do auta i zrobić smaczną kolację dla dziewzyny 

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Hazard odpada bo stracisz wiecej niz zyskasz na 80%++

Odpowiedz jest uczciwa praca i pracowitoscia, oczywiscie zaa granica.

O Polsce nie pisze bo za 3000 zl m-c nie wychodze z domu :D

Opublikowano

Sprzedaj nerkę. Co prawda jednorazowa zapłata, ale wystarczy ci na parę lat jeżeli nie wydajesz pieniędzy zbyt dużo.

Uber może? Nie pisałeś nic o tym, że nie masz samochodu.

893961446222509646083.png

Opublikowano
20 minut temu, luk3953 napisał:

Sprzedaj nerkę. Co prawda jednorazowa zapłata, ale wystarczy ci na parę lat jeżeli nie wydajesz pieniędzy zbyt dużo.

Ukryj treść

Uber może? Nie pisałeś nic o tym, że nie masz samochodu.

Do jazdy w uberze jest wymagany wiek 21 lat, a skoro autor tematu uczy się w szkole, to można domyśleć się, że tylu lat nie ma.

No i oczywiście Uber jest dostępny jedynie w paru większych miastach i jest duże prawdopodobieństwo, że autor tematu nie mieszka w żadnym z nich.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...