Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Inomt2.eu [29 LIPCA | 16:30 START]

Chcecie nagrody rzeczowe za TOPKE?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nagrody za TOPKE?

• Tak
      26
    • Nie
      8
  2. 2. Jakie nagrody?

• sm,elementy z itemshoup
      16
    • nagrody typu klawiatura itd
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Adonis6Xp napisał:

Dziwne że na tym forum zostały same niedorozwoje hejtujące wszystko , takim nigdy nie dogodzisz nawet jak byś im du.. wylizał , każdy ma prawo do swojej opinii ale gdy jest ona pełna kłamstw i wyzwisk to dla mnie to zwykła zazdrość że ktoś coś ma a ty nie wiec osoby Up darujcie sobie bo to na nikim wrażenia nie robi i już nie zrobi .

PS. Forum MPC upada to przez takich ćwoków ja te Up oni byli tu zawsze i będą do końca pseudo znawcy ( Polaki Cebulaki )

Odezwał się znawca, który pisze do każdego administratora PW kiedy to startuje i zareklamowałby każde gówno które by mu chciało zapłacić :)) 

Też jesteś typem takiego niedorozwiniętego dziecka kiedy ktoś ci na pw odpisze że cię nie chce na serwerze lub wogole nie odpisze ;)

"to dla mnie to zwykła zazdrość że ktoś coś ma a ty nie" co masz takiego co mielibyśmy nie mieć my?

I zanim zaczniesz się z tym pw bronić to lepiej się zastanów bo przekopie skrzynkę na moim koncie i popytam innych właścicieli serwerów o to :p

Opublikowano
1 godzinę temu, Adonis6Xp napisał:

Dziwne że na tym forum zostały same niedorozwoje hejtujące wszystko , takim nigdy nie dogodzisz nawet jak byś im du.. wylizał , każdy ma prawo do swojej opinii ale gdy jest ona pełna kłamstw i wyzwisk to dla mnie to zwykła zazdrość że ktoś coś ma a ty nie wiec osoby Up darujcie sobie bo to na nikim wrażenia nie robi i już nie zrobi .

PS. Forum MPC upada to przez takich ćwoków ja te Up oni byli tu zawsze i będą do końca pseudo znawcy ( Polaki Cebulaki )

A jakieś konkretne argumenty masz do dyskusji? Czy tylko "niedorozwoje" "hejterzy" "kłamcy". Wszyscy są zazdrośni i mają ogromny konar w dupie, tak?

A może to Ty masz problem z ludźmi, którzy nie chcą grać na takim g*wnie? Bo zwyczajnie im się nie podoba? 

Cytat

Graczu ! Ten serwer jest naszpikowany beznadziejnym i sztucznie zapychającym czas syfem, nie zagrasz na nim? Co? Nie podoba Ci się? A Ty hejterze, kłamco, niedorozwoju jeden. MPC Forum upada ! Bo ludzie nie chcą grać na serwerach na których ja mówię, że będą grać !

Tak wygląda Twój sposób myślenia...

The past has gone

Opublikowano
3 godziny temu, Adonis6Xp napisał:

Zamknij pizde pajacu, bo odkopie kilka tematów z rok temu i będziesz miał cieciu dopiero "niedorozwoi"

Forum upada przez wlaśnie takich pajacy jak ty, który spami do każdego serwera o reklame, jesteś pseudoyoutuberem, który musi się prosić o smocze monety do ludzi za swój marny filmik, jesteś hipokrytą skończony, który rok temu wyzywał projekty, a nie potrafił dać żadnego dowodu lub argumentu jeszcze raz szczeknij to wstawie tu takie ss'y, że cie chuj strzeli nie pozdrawiam

Opublikowano
5 godzin temu, Fret12345 napisał:

Zamknij pizde pajacu, bo odkopie kilka tematów z rok temu i będziesz miał cieciu dopiero "niedorozwoi"

Forum upada przez wlaśnie takich pajacy jak ty, który spami do każdego serwera o reklame, jesteś pseudoyoutuberem, który musi się prosić o smocze monety do ludzi za swój marny filmik, jesteś hipokrytą skończony, który rok temu wyzywał projekty, a nie potrafił dać żadnego dowodu lub argumentu jeszcze raz szczeknij to wstawie tu takie ss'y, że cie chuj strzeli nie pozdrawiam

Tak to jest jak sie nie ma kultury i tylko hejtuje , takie pizdy jak ty i up nawet nie zauważyły że zmienaicie to forum z forum o grach na hejt forum .

Możecie mnie pocałowac w d...e

I lepiej dla was bedzie byście siedzieli cicho dobrze wam radzę , bo nie takich ludzi jak wy to zgniata się w zalążku .

Możecie sobie bzdury pisać i tak mam to gdzieś to jest ostatni post jaki kieruje do was .

Pozdrawiam mimo wszystko

Opublikowano
55 minut temu, Adonis6Xp napisał:

Tak to jest jak sie nie ma kultury i tylko hejtuje , takie pizdy jak ty i up nawet nie zauważyły że zmienaicie to forum z forum o grach na hejt forum .

I lepiej dla was bedzie byście siedzieli cicho dobrze wam radzę , bo nie takich ludzi jak wy to zgniata się w zalążku .

Możecie sobie bzdury pisać i tak mam to gdzieś to jest ostatni post jaki kieruje do was .

Pozdrawiam mimo wszystko

głupoty?

Okej ludzie zapraszam tutaj : 

Poczytajcie sobie 1 posty (polecam odkryć post lajka tam macie kulturke adonisa jak wspomnial, że ja nie mam)

Ty mi nie mów co mam robić, bo cie gasze jak peta wielki sponsorze projektu, który nawet mikrofonu nie ma dobrego.

Bzdury? ja dałem link wyżej to jest wystarczający dowód.

Start dzisiaj brak reklamy adonis #propz

A i zobaczcie wyżej mówił, że my piszemy bez argumentów, a zobaczcie w temacie co Adonis robi hipokryta skończony.

Opublikowano
17 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

Pozdrawiam mimo wszystko

Patrząc na twoją hipokryzje jestem za aborcją, naprawdę. Twierdząc że perserga nie ma kultury sam okazujesz jej brak najeżdżając na niego mówiąc że jest pizdą.

Możemy cię pocałować w dupe mówisz? To też przejaw kultury? ;) Nie sądze.

Uuu a tutaj groźby? w domu pewnie za takie akcje też pewnie od starszych braci w morde dostałeś nie raz to sądzisz że w necie ktoś się ciebie przestraszy czy jak? :D A może ddosa nam puścisz lub mpc wysadzisz? :D

Pokaż nam albo mi bzdury jakie napisałem to zwrócę honor i odczepie się od ciebie :p 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

14. Zapowiedzi serwerów, które mają już publikację zostaną zamknięte i przeniesione do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...