Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Moje drugie Montage

Assmax2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym byście ocenili moje drugie montage jakie zrobiłem . Wolałbym byście pod uwagę brali styl zmontowania , gdyż sama gra nie jest jakoś powalająca ,ponieważ chciałem raczej sprawdzić czy dam rade zmontować coś fajnego  z niczego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Początek jest bardzo dobry, reszta potem jest bardzo średnia, bardzo irytujące jest to "miganie" ekranu po wstępie i w czasie wideo, występuje ono zbyt często, ja wiem że to było do "rytmu" muzyki, ale w takich aspektach używa się nie "przyciemnienia" lecz "błysku" dale bardzo dobre rezultaty, i ten efekt (nie pamiętam jak się nazywał) co sprawia,  że ekran jest w "czerni" psuje bardzo, bo jest zle ustawiony i zbyt "drażniący"  najlepiej gdyby go nie było, końcówka wideo bardzo mi się podobała, bo była dobrze sklejona, ale jeśli zabierasz się już za "cinematici" musisz je robić w bardzo dużej i konkretnej jakości, bo wtedy nie mają prawa i bytu jeśli nie mają dużej i wystarczającej jakości, a niestety twój edit takowe ma, bo jest w bardzo niskiej jakości, nawet nie jestem pewien jeśli to 60 fps ;D gdyby była lepsza jakość wyglądałoby to bardzo dobrze, dam Ci mini tip jak nagrywasz zagrania, czy cokolwiek nagrywaj w spowolnieniu tzn w grze ustaw 0.25 i nagrywaj tak,  a potem w vegasie przyśpieszasz take video 4x i uzyskujesz lepszą jakość i więcej fps, wiem bo ja tak edytuje w csgo i płyność i jakość potem powala bo dodatkowo masz więcej klatek do edycji :)(jeśli wiesz o co mi chodzi), tak czy owak dobra robota i widać, że się napracowałeś popraw tylko jakość i będzie miodzio ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• Yaboku zmienił(a) tytuł na [Video] Moje drugie Montage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...