Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy świat w18

ZephireK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w sobotę 22.07.2017 wychodzi nowy świat. I chciałbym zacząć na nim grę, ale tak bardziej na poważne, co miesiąc planuje wydawać około 200zł, będę się starał robić 3 paski awki dziennie, ale tego to nie wiadomo bo praca :/ Jakie misje robić? na golda czy może tylko na expa? Jakaś taktyka związana z grą? planuje grać albo Magiem albo zwiadowcą :)

Opublikowano

Misje tylko na expa, kupuj klaser i jak najszybciej go uzupełniaj. Swoją drogą, możesz bota pobrać i się nie martwić brakiem czasu z powodu pracy xD

Opublikowano

Bocę konto na s22 już jakieś 3 lata, 330 poziom i bana nie mam, wnioski wyciągnij sam. Nie znam też nikogo, kto by dostał bana za bota.

Opublikowano

Zdecydowałem że będę grał zwiadem, i tak z obserwowania topki widzę że staty wit/zreka mniej wiecej na równo dawać, a szczęście gdzieś tam w tyle i podbudowywać je itemkami z lochów?

Jeszcze jedno, jakiś sposób na klaser znasz? żeby fajnie i szybko go uzupełniać :)

Opublikowano

Szczęścia zawsze ma się mniej niż cechy głównej i wytrzymałości, jeden artefakt ze szczęściem i masz praktycznie 50% :16_relieved:

Cytat

Jeszcze jedno, jakiś sposób na klaser znasz? żeby fajnie i szybko go uzupełniać :)

A no znam, nawet zrobiłem poradnik:

Opublikowano

Mam problem z mfbotem, nie chce mi robić arenki ten bot, mam ustawione żeby atakował ludzi proponowanych i żeby patrzał na % szanse wygrania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...