Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|DragonsDogma| |Seazon 6 Episode 3|+ |New|| DynamicExp||Drop:20%|| Stable Online !

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ilość online nie zachęca do gry. 10-20 online to raptem kilka osób. Każdy szuka jednak serwerów z żyjącą populacją. Jeśli na starcie nie ma min 100-120 online to chociażby admin nie wiem jak się zaklinał to serwer i tak nie ma szans na przetrwanie. Niezłe ustawienia nie wystarczą gdy brakuje reklamy. Poza tym start w środku tygodnia zamiast w weekend też wpłynął na ilość grających.

Inna sprawa to fatalna stronka i nieczytelny system votowania na serwer.

Opublikowano
5 godzin temu, iiyamaxl napisał:

Niestety ilość online nie zachęca do gry. 10-20 online to raptem kilka osób. Każdy szuka jednak serwerów z żyjącą populacją. Jeśli na starcie nie ma min 100-120 online to chociażby admin nie wiem jak się zaklinał to serwer i tak nie ma szans na przetrwanie. Niezłe ustawienia nie wystarczą gdy brakuje reklamy. Poza tym start w środku tygodnia zamiast w weekend też wpłynął na ilość grających.

Inna sprawa to fatalna stronka i nieczytelny system votowania na serwer.

Bardzo fajny server super ustawienia gracze swoją drogą cały czas ktoś nowy dochodzi ogólnie przyjemnie sie gra ja tam Polecam i zapraszam stronka jest własne moim zdaniem bardzo czytelna.

Opublikowano
14 godzin temu, SpeedsPL napisał:

Bardzo fajny server super ustawienia gracze swoją drogą cały czas ktoś nowy dochodzi ogólnie przyjemnie sie gra ja tam Polecam i zapraszam stronka jest własne moim zdaniem bardzo czytelna.

Tez serdecznie zapraszam fajnie sie expi co 10 resow jest coraz ciężej dużo fajnych eventów.

Opublikowano

Zostały dodane nowe wingi  5lvl i 4lvl !

Proszę pobrać nowego Cillenta z download wprowadza on kilka zmian:

- Dodane Wingi 4lvl i 5 lvl ! które będzie można zdobyć za crd w WS oraz z Bossa RedDragon !

- Nowy Interface

- Niedługo zostaną dodane też nowe bronie !

Info co do kupna nowych Wingów w WS

Przykład:

10868001.gif

5% Reflect Probabilities:  
5% Probabilities Complete Life Recovery:  
Rolls Up With But 5% Complete Recover:  

Nowe Wingi daja nam po 10% w opcji  nie po 5%!

Opublikowano

Witam wprowadziliśmy kilka zmian nowy patch V1 do pobrania w Download

- Poprawiony Ballance Postaci!

- Itemy od 380lvl działają od 1lvl !

- Poprawione Skille postaci !

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...