Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|DragonsDogma| |Seazon 6 Episode 3|+ |New|| DynamicExp||Drop:20%|| Stable Online !

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERVERA

2017-07-19 o godzinie 19:00 !

Witam wprowadziliśmy wiele zmian do rozgrywki na serverze

77ce6f79ce948.png

Nazwa Servera: DragonsDogma
Wersja: Seazon 6 Episode 3 +New
Max Graczy Online: 500
Max Graczy VipServer:100
Godziny działania: 24/7 
IP: Main
Port: Main

Stronka: http://dragonsdogma.org.pl/

68611387e6a60.png

Exp:Dynamic Exp

- 0-10rr (Exp:2000x)Vip:(3000x)

- 11-20rr (Exp:1500x)Vip:(2500x)

- 21-30rr (Exp:1200x)Vip(2000x)

- 31-40rr (Exp:1100x)Vip(1500x)

- 41-50rr (Exp:1000x)Vip(1200x)

- 51-60rr (Exp:900x)Vip(1100x)

- 61-70rr (Exp:800x)Vip(1000x)

- 71-80rr (Exp:700x)Vip(900x)

- 81-90rr (Exp:600x)Vip(800x)

- 91-100rr (Exp:500x)Vip(700x)

Drop: 20% | VipDrop:40%

DropZen:10%|VipDropZen:20%
HP Mobów: 100%
Reset: 400 lvl  Staty zostaja reset robimy komenda /reset

Koszt:100kk
Max Reset: 100rr

Grand Reset:100rr-Nagroda 1000crd

Po GrandResie staty sie kasuą i dostejmy po 1000 w każdą stastyke na start

Koszt Grand Resa: 1kkk
BB: Off
Guild: 300 lvl
MG: 1 lvl
DL: 1lvl
SUM: 1 lvl
RF: 1 lvl
Max item level: +15 +28

Usuwanie postaci: 0>40 lvl
Serca etc: Tak

Max stats: 65000

------------------------------------------------------------------------------------
MAPKI
--------------------------------------------------------------------------------------

Maps: Lorencia, Noria, Elveland, Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, Karutan,, Peace Swamp, Cry Wolf,  Vulcanus,  Arena

----------------------------------------------------------------------------------------
SPOTY

----------------------------------------------------------------------------------------
Na każdej mapce po 5 mobów

PKT LEVEL

Dark Knight: 5 /6
Dark Wizard: 5 / 6
Elf: 5 / 6
Rage Fighter : 5 / 6
Summoner: 5 / 6
Magic Gladiator: 5 / 6
Dark Lord: 5 / 6

dbc498e6f4f43.png
Bless: 100%
Soul: 50%
Soul + luck: 80%
Life: 75%

NEW JEWEL

Excellent: 100%  (Drop:Kanturu,Kalrutan,Vulcan

Skill: 100%  (Drop:Kanturu,Kalrutan,Vulcan

Level: 100%  (Drop:Kanturu,Kalrutan,Vulcan

Adicionalt: 100%  (Drop:Kanturu,Kalrutan,Vulcan

Luck: 100%  (Drop:Kanturu,Kalrutan,Vulcan

Socket: 100%  (Drop:Kanturu,Kalrutan,Vulcan

Drop nowych jeweli to jakieś 5% na mapkach.

a715b514d34d0.png

Item+10: 80%
Item +11: 70%
Item +12: 60%
Item +13: 50%
Item +14: 40%
Item +15: 30%

291490f1b00e3.png
BC: Tak (co 2,5h)
DS: Tak (co 2h
CC: Tak (co 3h)
CS: Tak (Rejestracja u NPC)
CryWolf: Tak
Castle Deep: Tak (co 8h)
White Wizard: Tak

GM Events: Tak

907ae278b94a5.png

Gold Invasion: Tak co 2h
Gold Invasion 2: co 3h

Boss Red Dragon co 12h
Imperial Guardian: Tak
Illusion Temple: Tak
NightMare: Tak
Salupan: Tak

Raklion Event:Tak
Kundun: Tak co 4h
Medusa: Tak co 4h

409e49f1d7d5b.png
- Dragon(Admin)

-Skromny(Game Master)

INFO O SPRZĘCIE

Intel Pentium G3220 2x3.0GHz
    Pamięć RAM 6 GB DDR3 1600 MHz
    Dysk twardy 1000 GB SATA3
    Bez limitu transferu
    Ochrona DDOS

muonline.gif

Opublikowano
6 minut temu, DragonsDogma napisał:

działa stronka skille podsawowe bronie do kb i pochodne sety do Black Dragona i pochodne

Co ze skillami dla RF oraz DL?

Opublikowano

czesc chcial bym zagrac na waszym serwie ale nie ma mojej rozdzielczosci poradzicie cos na to moja rozdzielczosc to 1680 x 1050

serwer rusza juz za pare godzin bez tej rozdzielczosci nie mam po co grac u was a szkoda bo niektore pl serwery mi nie dzialaja a wasz dziala tylko brak tej rozdzielczosci

Opublikowano
14 minut temu, niebujsie napisał:

czesc chcial bym zagrac na waszym serwie ale nie ma mojej rozdzielczosci poradzicie cos na to moja rozdzielczosc to 1680 x 1050

serwer rusza juz za pare godzin bez tej rozdzielczosci nie mam po co grac u was a szkoda bo niektore pl serwery mi nie dzialaja a wasz dziala tylko brak tej rozdzielczosci

Włączasz jakąkolwiek rozdziałke HD

Naciskasz okienko windowsa+R

Wpisujesz regedit

klikasz current user-software-webzen-Mu-Config

tam szukasz wpisu Height i width

klikasz w jeden wpis przestawiasz na system dziesiętny wpisujesz odpowiednią wartość np 1680 klikasz ok przy drugim robisz to samo i jeśli client obsługuje taką rozdziałke powinno odpalić następnym razem w takiej jakąustawiłeś.

Opublikowano

w niczym mi to nie pomaga nie zmienia sie rozdzielczosc mysle ze dzialalo by wszystko jak by w cliencie gry bylo wiecej wpisow do rejestru z grafika

na kazdy jaki serwer pl bym nie wszedl to nie ma rozdzielczosci za duzo przewaznie wszystkie male omg na jakich oni monitorach graja

Opublikowano

To Wasze votowanie na stronce jakoś dziwnie działa a w zasadzie to nie działa. Votujesz i od razu wychodzi ci ze stronki tylko na stronkę votowania a potem to już nic się nie dzieje. Po głosowaniu nie wraca do orginalnej Waszej stronki ani nie dodaje żadnych kredytów.

Poza tym też zgadzam się z niebujsie naprawdę to taki wielki problem dla Was ułatwić zwykłym graczom zmienianie rozdzielczości ?..  Sam używam monitora 1920x1200 i co serwer jeśli nie ma zwykłego działającego lunchera z możliwością zmiany rozdzielczości muszę się zastanawiać w którym pliku mam zmienić rozdzielczość, żeby się jakoś dało grać bo orginalnie wychodzą okienka wielkości 10 na 10cm..

Zwracam honor. Cofam ostatnie zdanie bo widzę, że działacie szybko. Dzięki

Opublikowano
46 minut temu, iiyamaxl napisał:

To Wasze votowanie na stronce jakoś dziwnie działa a w zasadzie to nie działa. Votujesz i od razu wychodzi ci ze stronki tylko na stronkę votowania a potem to już nic się nie dzieje. Po głosowaniu nie wraca do orginalnej Waszej stronki ani nie dodaje żadnych kredytów.

Poza tym też zgadzam się z niebujsie naprawdę to taki wielki problem dla Was ułatwić zwykłym graczom zmienianie rozdzielczości ?..  Sam używam monitora 1920x1200 i co serwer jeśli nie ma zwykłego działającego lunchera z możliwością zmiany rozdzielczości muszę się zastanawiać w którym pliku mam zmienić rozdzielczość, żeby się jakoś dało grać bo orginalnie wychodzą okienka wielkości 10 na 10cm..

Zwracam honor. Cofam ostatnie zdanie bo widzę, że działacie szybko. Dzięki

votowanie działa :)
Fakt, że nie otwiera w nowym oknie, ale co to za problem, by raz na 12h kliknąć parę razy więcej...

Opublikowano

wprowadzisz moze inny system dotacji np. paysafecard mozna to kupic w prawie kazdym sklepie, lub zwykly sms dotacja jak jest na innych serwerach bo teraz rozumie ze trzeba ci wyslac doladowanie do plus na nr. jakis tam podany

slaby troche sprzet ma ten serwer

nie mam w tym dowswiadczenia ale DropZen:10% to chyba troche malo jak rr kosztuje 100kk

powie mi ktos czy na tym sezonie idzie wystawiac sklepy?

Opublikowano
1 godzinę temu, Uchiha. napisał:

Po 1000 pkt w każdą statystykę po rr ? To gruba przesada , weź to lepiej zmień

Przeciez to jest za GR :)

1 godzinę temu, niebujsie napisał:

wprowadzisz moze inny system dotacji np. paysafecard mozna to kupic w prawie kazdym sklepie, lub zwykly sms dotacja jak jest na innych serwerach bo teraz rozumie ze trzeba ci wyslac doladowanie do plus na nr. jakis tam podany

nie mam w tym dowswiadczenia ale DropZen:10% to chyba troche malo jak rr kosztuje 100kk

Ja osobiscie mam nadzieje, ze bedzie ciezko o zen, zawsze to urozmaicenie gry :D

Opublikowano

nie lubie jak nawet na poty nie ma na poczatku gry zen jest malo warte i tak rynek pewnie bedzie stal na jewelach

wydaje mi sie ze kazdy na poczatku bedzie miec problem z zen chodzby nawet na tego rr

Opublikowano

Ja sobie na tej wersji nie zagram. Nie jestem jakimś laikiem itp ale Wasz antyhack wyświetla się na czerwono i nic nie pomoga. Luncher jest w zaufanych aplikacjach, nawet wyłączam całkiem antywira-nic nie pomaga. Używam windows 10 i Comodo. Zazwyczaj nie mam takich problemów i wszystko mi śmiga bezproblemowo..

Heh po wgraniu patcha ruszyło - nie zauważyłem go, szczególnie ze na stronce wyraźnie pisze pełny klient-jak pełny to myślałem, że patch niepotrzebny..

Opublikowano

Koszt resetu zmniejszyli bardzo. Nie jest problemem już zen.

Polecam adminowi dać ogłoszenie na ragezone żeby przyciągnąć trochę ludzi. Serwer ma potencjał.

Opublikowano
19 godzin temu, Uchiha. napisał:

Po 1000 pkt w każdą statystykę po rr ? To gruba przesada , weź to lepiej zmień

za gr

10 godzin temu, iiyamaxl napisał:

Polecam adminowi dać ogłoszenie na ragezone żeby przyciągnąć trochę ludzi. Serwer ma potencjał.

Witam jest na reagzone ogloszenie servera

10 godzin temu, iiyamaxl napisał:

Został wprowadzony Dynamic Reset-money co 10 rr res jest droższy

15 godzin temu, goraus napisał:

xD ludzie od startu biegaja w full setach, w sklepie dla elfa itemy 380 itd, generalnie nie polecam

Ponieważ były oddane CRD za donate które ludzie wpłacili.

20 godzin temu, niebujsie napisał:

no myślę że to dobry pomysł rozważę to i postaram sie wprowadzić

20 godzin temu, niebujsie napisał:

Paysafecard został dodany zapraszam do działu donate :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...