Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką macie opinie na temat OVH?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólna dyskusja na temat OVH. 

Ja osobiście słyszałem, ale jeszcze nie miałem styczności.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

Chcesz wiedzieć jakieś konkretne rzeczy? Jestem ich klientem od jakiś 10 miesięcy, także trochę mogę Ci powiedzieć :D

Opublikowano

Jedna z lepszych o ile nie najlepsza serwerownia w PL.

Szybko, tanio i stabilnie, nie ma problemu z supportem względem czasu odpowiedzi, jednak momentami są problemy z dogadaniem się, może to po prostu wina mojego sposobu tłumaczenia problemów.

Postawiłem dziesiątki stron internetowych na ich serwerach vps, oraz dziesiątki gier na ich serwerach dedykowanych - swoich jak i tych na zlecenie.

74f31dbf1675f.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po dodaniu polskiej lokalizacji jest jeszcze lepiej, polecam tą firme ze względu, że mam z nią już bardzo wielką styczność.

Opublikowano

Najlepszym DC w Polsce póki co OVH bym nie nazwał za to największym już tak choćby z takiego powodu iż w owym DC nie zagościła jeszcze gama serwerów dedykowanych GAME. Co do serwerów vps to pod usługi działające na protokole tcp jak najbardziej polecam natomiast przy aplikacjach które wykorzystują protokół udp serwery vps od ovh kompletnie się nie spisują (chodzi mi tu o ochronę anty-ddos) którego świetnym przykładem jest aplikacja TeamSpeak3.

• 2 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...