Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Rework]Cavalosmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, EddiGaming napisał:

Powrót legendy to to nie jest, serwery gdzie był Przebojowy w teamie nie cieszyły się popularnością. Padnie szybciej niż wystartuje jak napisał puchatek wyżej. 

Nie cieszyły się popularnością nie ze względu na mnie o tym nie zapominaj :) ja pełnie tylko funkcje gm i za prośba udostępniłem zapowiedź.

Opublikowano
10 minut temu, Olastin napisał:

Spacje po znakach

Przed przecinkiem, kropką, dwukropkiem i średnikiem nie powinno być odstępu. Za to po nich odstęp musi być. Czyli:

• Ania kupiła psa , a Ala ma kota. – źle, bo jest spacja przed przecinkiem
  • Ania kupiła psa,a Ala ma kota.  – źle, bo nie ma spacji po przecinku
  • Ania kupiła psa, a Ala ma kota. – dobrze

Nawiasy powinny dotykać tego, co jest wewnątrz nich. Czyli:

• Wanda kupiła pomidory ( strasznie drogie ), a potem je zjadła. – źle, bo jest przerwa pomiędzy nawiasami a ich zawartością
  • Wanda kupiła pomidory ( strasznie drogie), a potem je zjadła. – źle, bo jest przerwa po nawiasie otwierającym
  • Wanda kupiła pomidory (strasznie drogie) , a potem je zjadła. – źle, bo jest spacja przed przecinkiem
  • Wanda kupiła pomidory (strasznie drogie), a potem je zjadła. – dobrze

Yyy serio ?? :D Jak mnie wkurwia takie zachowanie ludzi - wytykanie gramatyki czy spacji jak by to był projekt ustawy do sejmu czy dyktando z ortografii ... Tak pierdolą tylko tacy którzy nic sensownego do powiedzenia nie mają :) To nie forum o pierdolonej poprawnej polszczyźnie - nikt się tu tym nei przejmuje ( a ci którzy się przejmują  piszą "poprawnie" )... .Ludzie :D Dajcie se siana :D

Opublikowano
15 godzin temu, PrzebojowyYT napisał:

Postaramy się was zaskoczyć ;) 

Ulizany pajacu kogo ty chcesz zaskoczyć xd? Jak ja już prędzej wejdę na Antarisa niż na twoje gówno. Toć widać że to jest jakieś marne ścierwo, prezentacja z painta albo koleżanka Ci robiła za BigMilka z biedronki. 

Opublikowano

O boziu, co to z grafika.
Nic nowego tu nie widzę, Easy, ale słabo rozwinięty. 
Ale bądź co bądź życzę powodzenia.

Opublikowano
2 godziny temu, iksDeeikSdE napisał:

Yyy serio ?? :D Jak mnie wkurwia takie zachowanie ludzi - wytykanie gramatyki czy spacji jak by to był projekt ustawy do sejmu czy dyktando z ortografii ... Tak pierdolą tylko tacy którzy nic sensownego do powiedzenia nie mają :) To nie forum o pierdolonej poprawnej polszczyźnie - nikt się tu tym nei przejmuje ( a ci którzy się przejmują  piszą "poprawnie" )... .Ludzie :D Dajcie se siana :D

spacja znak zapytania.

Opublikowano

Ooo Przebojowy :D

Pamiętam tego wymuszacza subów xddd

Powodzenia leniu! ^^ Spore wyzwanie dla ciebie i zobaczymy kiedy ci się znudzi. ^^

837341413742376668518.png

Opublikowano
21 godzin temu, PelnoSyfu napisał:

Jak można taki syf wypuścić, szkoda że na tym &&& forum nikt tego nie sprawdza, tutaj powinny być wymogi a nie takie k** jak wy, ścieki społeczne wystawiają takie gówna. Mam nadzieje że żaden człowiek  tam grosza nie przeleje. 2tygodnei max

Takiś cwany czekam na twój ...

Powodzenia  napewno wbije bo to Cavalos :D

Opublikowano
26 minut temu, xCharon napisał:

Takiś cwany czekam na twój ...

Powodzenia  napewno wbije bo to Cavalos :D

I w końcu kolejna na propsie odpowiedź :) hejtować każdy potrafi gorzej utrzymać a co dopiero stworzyć serwer , mocnym wypowiedziach trzeba być !

Przy okazji dziękujemy za zaufanie i zapraszamy na serwer ! 

Opublikowano
8 minut temu, PrzebojowyYT napisał:

I w końcu kolejna na propsie odpowiedź :) hejtować każdy potrafi gorzej utrzymać a co dopiero stworzyć serwer , mocnym wypowiedziach trzeba być !

Amm czyli musze byc piekarzem zeby ocenic smak chleba? 0.o

Co do tematu, nie polecam. Wiadomo co sie stanie z reworkiem, ile juz bylo takich co mowili "Postaramy sie jak najlepiej, zrobimy reklame, beda eventy co tydzien, hurdurr bedzie super server" a po 2 tyg nie bylo sladu po administracji..

Opublikowano
1 godzinę temu, PrzebojowyYT napisał:

No

A jeszcze trudniej odjebac kotleta

Sory

Reworka serwera ktory byl okolo 5/6 lat temu

Ty to pewnie te wszystkie systemy sam wymyslales jak nazwe

Ty to sie widze nameczyles w roli tworcy serwerow metin2

Dla twojej wiadomosci

Skoro serwer jest trudno postawic to ty skoncz z tworzeniem zanim jeszcze rozpoczeles

Sam bym odjebal serwer ale teraz trudno znalesc kogos z kim bedzie mozna normalnie wspolpracowac.

Rework Pandory juz dawno temu za nami a oni dalej ciagna te tematyke

5 godzin temu, Olastin napisał:

spacja znak zapytania.

Jebany szeryf internetu sie znalazl 

Gdybyscie zmienili nazwe serwera nikt by nie skumal ze to o Cavalosa chodzi

Opublikowano
20 minut temu, xStorM napisał:

Co do tematu, nie polecam. Wiadomo co sie stanie z reworkiem, ile juz bylo takich co mowili "Postaramy sie jak najlepiej, zrobimy reklame, beda eventy co tydzien, hurdurr bedzie super server" a po 2 tyg nie bylo sladu po administracji..

Co do administracji nie obawiaj się będziemy cały czas ;)

Opublikowano
2 godziny temu, PrzebojowyYT napisał:

Kolejna na propsie odpowiedź? Człowieku, utrzymaj to gówno przez miesiąc jak padnie przed to oddaj każdemu za IS, no ale raczej się tego nie podejmiesz bo to zwykłe gówno.

10 graczy w m1 i max 2 tygodnie

Opublikowano
8 godzin temu, PelnoSyfu napisał:

Kolejna na propsie odpowiedź? Człowieku, utrzymaj to gówno przez miesiąc jak padnie przed to oddaj każdemu za IS, no ale raczej się tego nie podejmiesz bo to zwykłe gówno.

10 graczy w m1 i max 2 tygodnie

Spokojnie jeśli będzie taka potrzeba zablokujemy is byś mógł się napatrzeć że stoi 

Opublikowano
21 godzin temu, xStorM napisał:

Jak ci się nie podoba to szukaj innego a nie p*******sz , ludzi tylko zniechęcasz , a jeśli chodzi o porównanie z chlebem to każdy ma inny smak tak samo z serwerami każdy w czymś innym gustuje ,jeśli ci się nie podoba to chociaż wioski w komentarzach nie rób to nie cyrk chyba że jesteś politykiem to wszystko tłumaczy... :)

Opublikowano
10 minut temu, xCharon napisał:

Jak ci się nie podoba to szukaj innego a nie p*******sz , ludzi tylko zniechęcasz , a jeśli chodzi o porównanie z chlebem to każdy ma inny smak tak samo z serwerami każdy w czymś innym gustuje ,jeśli ci się nie podoba to chociaż wioski w komentarzach nie rób to nie cyrk chyba że jesteś politykiem to wszystko tłumaczy... :)

Co prawda to prawda ;) ale posty muszą im się zgadzać 

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował dobrze, działa od 14 minut a połowa graczy nie może się zalogować na konto hahah gratulację. Miałem zamaiar zagrać szybko wbić topkę ale wszystko popsuliście ELO

Opublikowano
3 godziny temu, sztokulaaa napisał:

Serwer jeszcze nie wystartował dobrze, działa od 14 minut a połowa graczy nie może się zalogować na konto hahah gratulację. Miałem zamaiar zagrać szybko wbić topkę ale wszystko popsuliście ELO

Czego się spodziewałeś po reworku? 
^^

Opublikowano
14 godzin temu, sztokulaaa napisał:

Winą było to że na google została wrzucona zła  paczka . (technik) na szczęście ja wrzucałem na mega i z niego all śmiga

Opublikowano
10 godzin temu, PrzebojowyYT napisał:

Winą było to że na google została wrzucona zła  paczka . (technik) na szczęście ja wrzucałem na mega i z niego all śmiga

Jak jesteście niezorganizowani dobrze to na chuj bierzecie się za takie rzeczy ?

• 4 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...