Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris Czy Samia? Gdzie lepiej grać?

Carpos

Vesteris Czy Samia? Gdzie lepiej grać?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Vesteris Czy Samia? Gdzie lepiej grać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ani to ani to

vesteris ponoć upada

a jak chcesz grać na samii to szykuj się na spędzenie połowy życia ogarniając full eq

f1a327ea2f.png

Opublikowano
5 godzin temu, Morness napisał:

ani to ani to

vesteris ponoć upada

a jak chcesz grać na samii to szykuj się na spędzenie połowy życia ogarniając full eq

A polecasz jakiś inny serwer?

Opublikowano

Tak na prawdę wszystko upada (Global/priwy). Rozsądniejsi posprzedawali eq i przenieśli się na inna grę. Przykład z priwa na którym pogrywam.

Nie wierzysz? Podaj mi tu polskiego priwa z 1k+ graczy. Bo na chwilę obecną takiego nie znalazłem. Są tam takie pustki, że boją się licznik zamieścić na stronie:lenny:

Opublikowano
20 godzin temu, gracz555 napisał:

Podaj mi tu polskiego priwa z 1k+ graczy.

Samia ma na pewno co najmniej tysiąc graczy. Na liczniku pangeayt2 również jest sporo powyżej tysiąca, ale akurat w to (po wejściu na serwer) nie wierzę.

Co do tematu - jeśli masz czas na grę, to spróbuj zagrać na samii. Jest sporo do roboty, ale kiedy wymaksujesz postać faktycznie będziesz miał z kim się bić, a jak Ci się znudzi zawsze możesz sprzedać konto za niezłą sumkę. Jeżeli jednak masz ograniczoną ilość czasu, nie masz po co tam zaczynać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...