Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAR-OTS.COM | WAR OTS | 10.98/11 | TESTY

Kefu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, NieogarnietyTHC napisał:

Mam nadzieje że jakaś reklama po testach będzie bo chętnie bym pograł na jakimś warot'cie ale żadnego nie ma na obecną chwile :/

Właśnie dlatego wyszliśmy z inicjatywą serwera typu war, bo nie ma obecnie takiego, zwłaszcza pod 10+.

Jako moderator działu - zapraszam :11_blush:

Opublikowano

Zapraszam również, do tej pory dość przyjemnie się bawiło, więc przy większej ilości osób zabawa powinna być przednia :)

Do zobaczenia na serwerze!

.

• Marchwj zmienił(a) tytuł na WAR-OTS.COM | WAR OTS | 10.98/11 | TESTY
Opublikowano

Można jakoś się dostać do beta-testow?
I z mojej strony propozycja żeby obniżyć lekko te lvle, w sensie początkowy na jakiś mniejszy niż ten 130 oraz maksymalny także, rozważcie to :D

Opublikowano

Byłem na testach, kontakt z administracją bardzo dobry. Projekt godny uwagi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 17.07.2017 o 15:43, NieogarnietyTHC napisał:

Proponuje żeby wbiły jakieś osoby na beta testy masowo o 22 to się można pobić/potestować wspólnie na tsie ;)

Wbijaj teraz, jest 13 osób ;)

Opublikowano
3 godziny temu, RyXeL napisał:

Magebot nie działa do waszego clienta! Celowe działanie czy macie taki lipny client?

Lipna to jest wersja Twojego Magebota ;) Musisz mieć 10.98 stąd.

XenoBot, jak i MageBot działają na naszym cliencie.

K4aXfIW.gif

Opublikowano

Dziwne. Korzystam z magebota na Aurerce shiverze itp i działa a to te same wersje ale ogarnę na innym dysku.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Powiesz szczerzę, ze nie mogę się doczekać! a wiecie dlaczego, bo już przez bardzo i to bardzo długi czas nie widziałem żadnego WARA! :) kiedyś było karamy, ale też jakoś przestało istnieć a szkoda bo to był bardzo dobry war pod 8.6 ale wracając do tematu, trzymam kciuki za sukces, który powinien być warty, ponieważ trzeba pamiętać że konkurencji brak na rynku otsów pod ten tryb i to jeszcze tibia 10.98! 

Czekam na informację na oficjalny start, osobiście mógłbym być owym testerem ale myślę, że dopiero jakoś w czwartek znajdę wolny dzień.

Do usłyszenia, życzę miłego dnia.

Opublikowano
Dnia 7.08.2017 o 16:21, Astern napisał:

Powiesz szczerzę, ze nie mogę się doczekać! a wiecie dlaczego, bo już przez bardzo i to bardzo długi czas nie widziałem żadnego WARA! :) kiedyś było karamy, ale też jakoś przestało istnieć a szkoda bo to był bardzo dobry war pod 8.6 ale wracając do tematu, trzymam kciuki za sukces, który powinien być warty, ponieważ trzeba pamiętać że konkurencji brak na rynku otsów pod ten tryb i to jeszcze tibia 10.98! 

Czekam na informację na oficjalny start, osobiście mógłbym być owym testerem ale myślę, że dopiero jakoś w czwartek znajdę wolny dzień.

Do usłyszenia, życzę miłego dnia.

Miło usłyszeć ;)

Cytat

i to jeszcze tibia 10.98! 

Nie tylko, dodaliśmy również clienta 11.

Start będzie na początku września, ale ciągle możesz wejść i się pobić, nic nie stoi na przeszkodzie! :D

25QENv0.png

Opublikowano
5 godzin temu, Marchwj napisał:

Miło usłyszeć ;)

Nie tylko, dodaliśmy również clienta 11.

Start będzie na początku września, ale ciągle możesz wejść i się pobić, nic nie stoi na przeszkodzie! :D

25QENv0.png

oczywiście oczekuje na start we wrześniu, już nie mogę się doczekać. - jest dziś trochę późno więc dzisiejsza gra zdecydowanie już odpada, jutro mam dzień wolny więc prawdopodobnie wejdę na serwer i pogram, oczywiście zanim to zrobię konto zostanie już zrobione na stronie internetowej! - do zobaczenia wojowniku w thaisie :)

Opublikowano

będzie jakaś spora reklama, żeby było osób jak na starym karamy/noobwarze? Przy okazji ogarnijcie newsy/info o serwerze w j. angielskim żeby można było z bralozami się lać :d. 

szkoda, że nie pod 8.6 bo miałem parę dobrych skryptów pod wary na elfa :D

1. Maks skille? Czy bez ograniczeń? 

2. Będą trainy do skillowania? 

3. Jaki cd na ue? 

4. Czy wyskillowany rp i ek będą bić w miarę dużo? Czy sam ek z dobrymi skillami na utito+e. gran/ico zada z 1k+ dmg?

5. Będą nowe poty typu supreme hp, ultimate sp, ultimate mp? Jeśli tak, to ciężko będzie w 3 zabić kogokolwiek i  spory minus za to.

6. Dodacie questy na itemy typu e. ring/t. ring?

7. Shop za coinsy jest w miarę ogarnięty żeby nie było dużej przewagi między graczem, który posiada cały set bądź zwykły startowy? 

8. To co jest w sklepie można kupić tylko za pomocą $ zdobytych w grze, czy też normalnymi dolarami?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@Morness

1. Maks skille to:

ED & MS: start mlvl: 75 max mlvl 85, start shield 25 max 30

EK: start mlvl: 9 max 10, shield start 85 max 95, weapon start: 95 max 105

RP: mlvl start: 20 max 25, shield start: 70 max 80, dist start 95 max 105

2.  Nad tym się nadal zastanawiam czy zrobić offline czy Monk Train

3. 40 sekund

4. Ogólnie na starcie EK potrafi walnąć jakieś 600-800 jak dobrze sadzie

5. Nie będzie

6. Itemy będą dostępne z STORE do którego PKT dostaniesz za fragi. (dostajesz frag reward tA0I3PM.pngużywasz ich na sobie i dostajesz pkt STORE)

7. Ogólnie nie ma to znaczenia bo wszystko idzie zdobyć za to ze grasz czyli fragi!

8. Myślę ze w 1 edycji nie będę dodawał metod płatności tylko zdobycie w grze w przyszłych edycjach dodam donacje za które będą coinsy w STORE by dla ulepszenia serwera.

A po za tym znowu jakiś team testuje:)

5j0d-T9JTqmL_AsGjJvfcw.png

Pozdrawiam Kefu.

Opublikowano
12 godzin temu, RyXeL napisał:

Dodacie do sklepu old outfity jak z 7.4?

Nie, zablokuje to możliwość logowania się przez IP Changer, a tego nie chcemy.

I tak outfitów jest bardzo dużo, znajdziesz coś dla siebie ;)

0xNr2cf.gif

Opublikowano

Na pewnym serwerze war ( nie pamiętam było to bardzo dawno temu) zapisywałeś się na walke i walczyła drużyna czerwona i niebieska i zwyciężcy dostawali coś tam :P

Opublikowano
10 godzin temu, blondyn135 napisał:

Na pewnym serwerze war ( nie pamiętam było to bardzo dawno temu) zapisywałeś się na walke i walczyła drużyna czerwona i niebieska i zwyciężcy dostawali coś tam :P

karamy-war

i nie przypominam sobie żeby dostawało się coś za wygraną (na soul orby i cc'ki nie zwracałem uwagi)

f1a327ea2f.png

Opublikowano
2 godziny temu, Morness napisał:

karamy-war

i nie przypominam sobie żeby dostawało się coś za wygraną (na soul orby i cc'ki nie zwracałem uwagi)

Będzie takie coś na tym ? ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...