Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl i wierzchowce

Qerino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powróciłem po kilku latach na PLa i mam pytanie a propos wierzchowców.
Jak je zdobyć? Jak je sprytnie zdobyć? Zrobienie bojowca to kwestia przynajmniej dwóch tygodni, a chciałbym za jakieś 1,5 dnia zacząć farmić metiny w m2 więc i bicie z wierzchowca by sie przydało.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Świadectwo wierzchowca możesz oczywiście kupić w IS, aczkolwiek dropią także z bossów i metinów codziennie między 19 a 21. ;)

Opublikowano

I co mu da świadectwo jak bić z wierzcha ze świadectwa można dopiero jak ma się boja?

Lecą często z eventów np. ostatnio z wędkarskiego, letniego itp.

Można też kupić dzika/bengala.

Najlepiej zrobić boja/kupić/czekać na event, innych dróg oprócz ISa nie ma, choć nie wiem czy jakiś jest obecnie dostępny w ISie.

Opublikowano
2 godziny temu, Endziu napisał:

I co mu da świadectwo jak bić z wierzcha ze świadectwa można dopiero jak ma się boja?

...

Chyba to była informacja, której potrzebowałem. No nic, dziękuję w takim razie :>

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano
2 godziny temu, Endziu napisał:

Lecą często z eventów np. ostatnio z wędkarskiego, letniego itp.

Można też kupić dzika/bengala.

Najlepiej zrobić boja/kupić/czekać na event, innych dróg oprócz ISa nie ma, choć nie wiem czy jakiś jest obecnie dostępny w ISie.

Niezbyt rozumiem po co wprowadzasz kogoś w błąd, aczkolwiek bić z tych wierzchowców można od 1 poziomu postaci. Wszystko jest napisane nawet na metin2wiki, poza tym sama korzystałam z lwa od początku gry,

15 minut temu, Qerino napisał:

Chyba to była informacja, której potrzebowałem. No nic, dziękuję w takim razie :>

Pana wyżej nie polecam słuchać. Dodatkowo dowiedziałam się, że ze skrzynki na 10 poziom leci wierzchowiec, aczkolwiek jeszcze niedawno jego użycie powodowało błąd gry. Niestety nie wiem, czy zostało to już naprawione.

Opublikowano

Z wierzchowca na 10 lvl nie można bić + nadal jest ten bug że wywala przy jego użyciu 

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

z każdego metka jest szansa na wydropienie wierzchowca między 19-21? codziennie czy tylko w eventach? chce mieć pewność bo też chce wrócić na pla o.O

// na jak długo są te wierzchowce? czas z nich leci bez siedzenia na nich?

fb.com/myrodj

Opublikowano
20 minut temu, Lancer Miszcz napisał:

z każdego metka jest szansa na wydropienie wierzchowca między 19-21? codziennie czy tylko w eventach? chce mieć pewność bo też chce wrócić na pla o.O

kiedys to byla duza szansa a teraz masz mikroskopijna szanse na drop.. tak czy siak nie radze grac na tasmani . tam cala dobę boty lataja.

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano
41 minut temu, Lancer Miszcz napisał:

Na pewno dropią z metinów bitwy i lepszych - co do tych dwóch pierwszych nie mam pojęcia. Jeśli będziesz miał już wyższy poziom, lepsze eq i skille chociaż na M4, możesz spróbować wydropić je z bossa małp w trudnym lochu - tam też leci, nawet dosyć często (patrząc na to, że to PL). Świadectwa dropią codziennie. 

Czas tych wierzchowców upływa nieustannie - nieważne, czy używasz/jesteś zalogowany. Czas trwanie wierzchowca to 7 dni, możesz przedłużyć jego żywotność dając mu mega przekąskę (oczywiście tylko z IS).

Opublikowano
57 minut temu, M@rtyna napisał:

kiedys to byla duza szansa a teraz masz mikroskopijna szanse na drop.. tak czy siak nie radze grac na tasmani . tam cala dobę boty lataja.

na innych serwerach mniej tej bociarni?

fb.com/myrodj

Opublikowano

Na globalu eu praktycznie nie ma botów. Zakupiłem pierwszego wierzchowca w IS + Rekawiczke, 3 dni później mam 5 certyfikatów na nastepne 5 wierzchowców :P Źle nie dropią

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano
4 godziny temu, Lancer Miszcz napisał:

na innych serwerach mniej tej bociarni?

Na tasmanii biega najwięcej botów z tego co wiem, gdzie indziej jest ich mniej - bo mniej także ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...