Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Xanthia.pl

Nael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pełną prezentację znajdziecie tutaj:

http://forum.xanthia.pl/index.php?/topic/68-prezentacja-serwera-xanthia/#comment-631 

INFO%20OGOLNE.png
START%20SERWERA.png
11.07.2017 -> beta testy serwera
??.07.2017 -> oficjalny start serwera
TYP%20SERWERA.png
Easy
MAKSYMALNY%20POZIOM.png
220
MAKSYMALNE%20STATYSTYKI.png
100
LINKI%20SERWEROWE.png
STRONA%20G%C5%81%C3%93WNA.png

www.xanthia.pl 

DO%20POBRANIA.png

http://xanthia.pl/download 

IOqhlqN.png

FANPAGE.png

https://www.facebook.com/XanthiaMetin2/ 

FORUM.png

http://forum.xanthia.pl/ 

TEAM%20SERWERA.png
TEAM%20JKM.png
Założyciel serwera. Osoba odpowiedzialna za sprawy techniczne, stabilność serwera i wprowadzanie aktualizacji.
TEAM%20NAEL.png
Założyciel serwera. Główny Administrator i pomysłodawca projektu. Osoba odpowiedzialna za wprowadzanie aktualizacji, organizowanie eventów i kontakt z graczami.
GM%20NECROSIS.png
Mistrzyni Gry. Osoba sprawująca opiekę nad graczami.
WERYFIKACJA.png

Weryfikacja.png

Weryfikacja2.png

Opublikowano

XANTHIA MA JEDNO ZADANIE! ROZJEBAC!

Co mogę powiedzieć odpowiedzialna ekipa, dobry projekt, gwarancja że się nie wypierdoli bo kilku dniach czego chcieć więcej :D Polecam w chuj nie zawiedziecie się na nich tutaj jestem w 100% pewien.

Sensual Ty kurwo tak sie robi serwery jebany kotleciarzu obyś zdechł i Ty Surek też a i Zabq jestes bity kurwo.

Opublikowano

Wypierdoli się jak aventus powstanie logiczne. No chyba że tim się na pół rozdzieli i będą na 2 serwery jechać. 

obraz.png

Opublikowano

Wizualnie - przepiękne. Ogólne pomysły i zarys serwera również mi się podoba. Mam nadzieję, że wystartujecie jeszcze w lipcu. :)

Opublikowano

Tyle na to czekalismy, moze troche przypomina aventusa ale nawet na jego kopi bym zagral, polecam bo team ktory ma dobry kontakt z graczami i nie ma tu wyjebki jak na 90% serwerow

Opublikowano

Taka lepsze kopia Aventusa, ale może w końcu powstanie dobry easy .

Opublikowano
1 godzinę temu, Lancer Miszcz napisał:

o której start bety?

// to będzie otwarta beta?

Beta zostanie uruchomiona w godzinach wieczornych (około 19:00).
Tak, beta będzie otwarta.

Opublikowano

jesli to jest prawdziwy easy a nie jak te teraz co okazuja sie byc zwyklym medium to z checia wbije 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

hm ciekawy projekt ostatnio mało serverów przykuwa moją uwagę lecz u was idzie na czym zawiesić oko z chęcią wpadnę na start oraz betę ;p 

34 minuty temu, PPaN napisał:

jesli to jest prawdziwy easy a nie jak te teraz co okazuja sie byc zwyklym medium to z checia wbije 

dokładnie ;D piszą easy-easy/4fun wbija się a tu ujnia zwykły easy/medium..

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Co 2 temat w tym dziale to serwer easy ale wy chyba nie wiecie jak wygląda serwer easy bo jak widzę jak dodajecie zapowiedź serwer easy a co znajduje się w zapowiedzi to 2 różne serwery. Teraz nazwa to nie ma co się sugerować, bo jak widać dla niektórych easy to jest medium połączony z hardem, nie pisze to o waszym serwerze żeby nie było spiny tylko ogólnie. Teraz jak ktoś robi serwer easy to dodaje tego wszystkiego szarfy, pasy, runy i resztę tych pierdół po to i tylko po to żeby ludzie mieli co robić i grali na serwerze,  ale to nie na tym polega serwer easy że się najebie wszystkiego pełno i żeby robić eq przez 2tygodnie aż odechce się grać. Ludzie zastanówcie się jak robicie serwer easy jak on ma wyglądać bo z tego co ja wiem to serwer easy jest po to żeby zrobić eq w 1/2 dni i się na walać. Co do waszego serwera tak wszystko ładnie, pięknie wygląda ale na moje oko to nie jest easy.

Ps. Powodzenia na starcie. 

Opublikowano
2 godziny temu, `Mentos napisał:

Co 2 temat w tym dziale to serwer easy ale wy chyba nie wiecie jak wygląda serwer easy bo jak widzę jak dodajecie zapowiedź serwer easy a co znajduje się w zapowiedzi to 2 różne serwery. Teraz nazwa to nie ma co się sugerować, bo jak widać dla niektórych easy to jest medium połączony z hardem, nie pisze to o waszym serwerze żeby nie było spiny tylko ogólnie. Teraz jak ktoś robi serwer easy to dodaje tego wszystkiego szarfy, pasy, runy i resztę tych pierdół po to i tylko po to żeby ludzie mieli co robić i grali na serwerze,  ale to nie na tym polega serwer easy że się najebie wszystkiego pełno i żeby robić eq przez 2tygodnie aż odechce się grać. Ludzie zastanówcie się jak robicie serwer easy jak on ma wyglądać bo z tego co ja wiem to serwer easy jest po to żeby zrobić eq w 1/2 dni i się na walać. Co do waszego serwera tak wszystko ładnie, pięknie wygląda ale na moje oko to nie jest easy.

Ps. Powodzenia na starcie. 

Powodzenia w robieniu servera na 1/2 dni ... Easy odnosi się ogólnie do trudności rozgrywki a to że jest najebane wszystkiego wcale nie świadczy o tym że server nie jest easy.... W ogóle co za rozumowanie ja ....

Opublikowano

Runy i wygląd miast totalnie odpychają. Spora część graczy szuka starych klimatów, chce wrócić do tej gry z sentymentu a dostają może się wydawać zupełnie inną grę. 

The past has gone

Opublikowano
7 godzin temu, Jooe napisał:

Runy i wygląd miast totalnie odpychają. Spora część graczy szuka starych klimatów, chce wrócić do tej gry z sentymentu a dostają może się wydawać zupełnie inną grę. 

Bez przesady xD Dodali kilka drzew i w chuj trawy, a zaraz zupełnie inna gra xD 

Ogólnie, strasznie słabo jesteście przygotowani na bete i wydaje sie, jakbyście ten serwer wczoraj na szybko sklejali na kolanie ;)

W dodatku strasznie nie podoba mi się fakt, że klient przy logowaniu odpala mi cmd i wywołuje coś, nawet nie wiem co, dowiedziałem się, że to niby jakieś zabezpieczenie? Jakie zabezpieczenie, jak cheaty normalnie działają, a to nawet odpalonego injectora nie wykrywa? Strasznie to śmierdzi.

Opublikowano
1 godzinę temu, DedX napisał:

Powodzenia w robieniu servera na 1/2 dni ... Easy odnosi się ogólnie do trudności rozgrywki a to że jest najebane wszystkiego wcale nie świadczy o tym że server nie jest easy.... W ogóle co za rozumowanie ja ....

Każdy ma prawo się wypowiedź i napisałem to co ja uważam, a że ci się to nie podoba to już nie mój problem.

Macie już jakaś ustalona date startu?

Opublikowano
1 godzinę temu, Jooe napisał:

Chcesz powiedzieć, że ktoś nie zagra bo m1 inaczej wygląda? Chyba mówisz o tych pięknisiach co nie grają na serverze bo sety im się nie podobają.... współczuje takim ludziom . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...