Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Xanthia.pl

Nael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, DedX napisał:

Chcesz powiedzieć, że ktoś nie zagra bo m1 inaczej wygląda? Chyba mówisz o tych pięknisiach co nie grają na serverze bo sety im się nie podobają.... współczuje takim ludziom . 

Jeśli jest do wyboru x innych serwerów to dlaczego by nie przebierać wśród nich? Skąd współczucie? Czy to schorzenie, że komuś się nie podobają małe szczegóły które na pozór dla niektórych są ważne?

Przez runy nie zagram tutaj, ale to tylko moja opinia, jednego użytkownika, na kilkaset innych potencjalnych graczy. A może nie tylko moja...nie wiem

The past has gone

Opublikowano
48 minut temu, Jooe napisał:

Jeśli jest do wyboru x innych serwerów to dlaczego by nie przebierać wśród nich? Skąd współczucie? Czy to schorzenie, że komuś się nie podobają małe szczegóły które na pozór dla niektórych są ważne?

Przez runy nie zagram tutaj, ale to tylko moja opinia, jednego użytkownika, na kilkaset innych potencjalnych graczy. A może nie tylko moja...nie wiem

Rozumiem, że może się komuś coś nie podobać bo są gusta i guściki ale nie popadajmy w paranoje że ktoś nie zagra bo mu się sety nie podobają . Chyba bardziej liczy się rozgrywka a nie jak wyglądają zbroje, bronie i inne gówna... Stosunkowo jest pełno serverów i można przebierać aczkolwiek grywalnych serverów jest może kilka więc raczej dużego wyboru nie ma .

Opublikowano

Chyba po coś ten wygląd setów jest jednak. Gdyby to się nie liczyło po co dodawać na serwerze nowe wyglądy broni, zbroi, kostiumów? Może wystarczyłyby modele podstawowe (1-90lvl) ale ja nie o tym. Runy według mnie to jest jedna z bardziej bezsensownych rzeczy jaka została dodana do metina. Może innych graczom to nie przeszkadza, ale ja jako osoba pamiętająca jeszcze pierwszą wersję metka z 2007 roku jednak celuję w serwer z jak największą ilością cech zachowanych właśnie z tych czasów.

PS. rozgrywka jeszcze musi mieć klimat. A może to klimat jest cechą nadrzędną?

The past has gone

Opublikowano
1 godzinę temu, PPaN napisał:

taki easy ze zeby wbic 5 lvl na poczatkowych spotach trzeba ubic 700 mobow ;

Exp zostanie poprawiony, więc spokojnie.

3 minuty temu, Aratchor napisał:

Skąd bronie 75

Za ile psc muszę kupić żeby mieć full isa ? (pet,fryz,strój+wierzch)

Bronie na 75 poziom można zdobyć z bossów, które występują w czerwonym lesie. Ceny w Item-Shopie nie zostały jeszcze ustalone.

Jeżeli chodzi o występujące błędy na serwerze - od tego jest beta aby je odnaleźć, a następnie wyeliminować. Niedługo zostaną wprowadzone pierwsze poprawki.
Wszystkie osoby chętne, które chcą pomóc w testowaniu serwera zapraszam do tematu na naszym forum, gdzie można wypisać kolejne błędy i propozycje: http://forum.xanthia.pl/index.php?/topic/85-beta-testy-serwera-informacje-i-spis-błędów/&

Opublikowano

Kiedy dokładny start ? będzie jakieś konkretne info? Bo wygląda to tak,że sami nie wiecie kiedy dać wstępną datę,żeby nie było przypału jak się nie wyrobicie i wystartujecie z bugami, może się mylę..

Opublikowano
4 godziny temu, PPaN napisał:

@Nael

jest jakas latka co poprawia te wywalanie przy kazdym teleportowaniu?

poprawiliscie exp?

Na naszej stronie znajdziesz patcher. Pobierz go i zaktualizuj clienta.

3 godziny temu, Ni0sz3K napisał:

Kiedy dokładny start ? będzie jakieś konkretne info? Bo wygląda to tak,że sami nie wiecie kiedy dać wstępną datę,żeby nie było przypału jak się nie wyrobicie i wystartujecie z bugami, może się mylę..

Wstępną datę podamy jeszcze dzisiaj.

Opublikowano
1 godzinę temu, Nael napisał:

Na naszej stronie znajdziesz patcher. Pobierz go i zaktualizuj clienta.

Wstępną datę podamy jeszcze dzisiaj.

exp jeszcze tgroche zamula w szczegolnosci 5 ostatnich lvl mapy ;/

brakuje dungow

z metkow i bosow cos tam leci ale malo ;c

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Start serwera odbędzie się dzisiaj, o godzinie 21:00.

Link do publikacji naszej prezentacji znajdziecie tutaj: 

Prosiłbym o zamknięcie tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...