Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy się zacinają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy poprawnie to nazwałem ale Programy, dokładnie 3 OBS, TS3 , Origin mi się zacinają tak nagle bez powodu podczas przeszukiwania ustawień itp. Można je wyłączyć tylko przez Menedżer Zadań...

Nie występuje żaden błąd tylko program wszytko się normalnie rusza tylko nie mam nad tym kątroli w obs i ts3 na pasku tam gdzie minimalizowanie itp, można spamić w te przyciski ale żadnej  reakcji.

Próbowałem reinstalli i innych rzeczy. Nie mogę pisać do kolegów na ts3 ani zaczepiać bo zaraz mi się zatnie i muszę wyłączać przez  menedżera :( 

Przy OBS Podobnie, Origin mogę jeszcze przeczyć, ponieważ tylko szybko włączę grę i jest ok. Ale z resztą nie wiem co mam robić...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile masz ramu? I jaki masz system bitowy? 32 czy 64? Jesli instalowales programy wszystkie na 32 bity majac system 64 bitowy i na odwrot To prawdopodobnie przez to, lub przez ram.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 23.07.2017 o 00:37, KubaPL1910 napisał:

Ile masz ramu? I jaki masz system bitowy? 32 czy 64? Jesli instalowales programy wszystkie na 32 bity majac system 64 bitowy i na odwrot To prawdopodobnie przez to, lub przez ram.

Przy braku zasobów proces ubija się samoczynnie. Ubija. 64 bitowej aplikacji nie zainstalowałby na 32 bitowym systemie, bo wyskoczyłby błąd, w drugą stronę jest minimalna różnica w wydajności, a nie błędy. Doucz się.

Reszta aplikacji działa normalnie?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przepraszam że tak dosyć długo nie odpisaywałem :D

Reszta aplikacja działa bezbłędnie tylko te.

Dodam też że aplikacje ,jakby to opisać...

Mają coraz krótszy czas działania kiedyś mogłem dłużej z nich korzystać bez zacięcia, teraz to nie da się prawie nic zrobić :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...