Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Enturis [4Fun/Pvp]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, Calienciak napisał:

Wooooooow!

Ze mną się chciałaś zakładać, a my się nie znamy ^^... Także czekam, chyba że jesteś "złodziejem" :O.

Dobry flow masz, szkoda że uroda nie idzie w parze z nim :D.

jak to mówią - każda potwora znajdzie swojego amatora. ;) 

a ty wciąż z ręką w spodniach, eh. 

chcesz płakać to pisz fb, bo pewnie koleżka już podał. 

wykończę cię jak podatki.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh, wchodzę w prezentację dotyczącą serwera enturis, a muszę czytać o serwerach takich jak ciparis i tanizwis, smuteczek - gdzie jesteś moderacjo? :/

Co do samej prezentacji - na serwerze nastawionym na pvp to ja bym chętnie zagrała - w końcu takich mi teraz brakuje, aczkolwiek mam dziwne przeczucie, że ten jest tylko jedną wielką sklejką i nie ma szans postać dłużej niż jakieś 2 tygodnie. Szkoda, bo po nazwie tematu liczyłam na to że w końcu chwilę pogram na projekcie bez tony zbędnych systemów. No nic, powodzenia życzę, wpadnę pod prezentację po starcie i może zmienię zdanie.

Opublikowano
9 godzin temu, Aive napisał:

Eh, wchodzę w prezentację dotyczącą serwera enturis, a muszę czytać o serwerach takich jak ciparis i tanizwis, smuteczek - gdzie jesteś moderacjo? :/

Co do samej prezentacji - na serwerze nastawionym na pvp to ja bym chętnie zagrała - w końcu takich mi teraz brakuje, aczkolwiek mam dziwne przeczucie, że ten jest tylko jedną wielką sklejką i nie ma szans postać dłużej niż jakieś 2 tygodnie. Szkoda, bo po nazwie tematu liczyłam na to że w końcu chwilę pogram na projekcie bez tony zbędnych systemów. No nic, powodzenia życzę, wpadnę pod prezentację po starcie i może zmienię zdanie.

Kolejny profesor Maciej który przewiduje ile serwer będzie stał.

Pierw piszesz ze to sklejka a potem ze pograłbyś na serwerze bez tony zbędnych systemów ;d

No zapraszam na start

Opublikowano
12 minut temu, Inomt2Team napisał:

Pierw piszesz ze to sklejka a potem ze pograłbyś na serwerze bez tony zbędnych systemów ;d

No zapraszam na start

jak tam zemstamt2 bo slyszalem ze nawet dnia nie stał :O 

Opublikowano
3 godziny temu, Fret12345 napisał:

jak tam zemstamt2 bo slyszalem ze nawet dnia nie stał :O 

Ty sie lepiej kur wa diamond'em zajmij 

Opublikowano
53 minuty temu, PPaN napisał:

Zagralbym ale cortiuma to przypomina

Ciekawe gdzie xdddddddddd

20 minut temu, RAvOO napisał:

Ty sie lepiej kur wa diamond'em zajmij 

Szanuje ;d

==

Trwa konkurs na smocze monety

https://www.facebook.com/enturispl/
Opublikowano
3 godziny temu, Inomt2Team napisał:

No zapraszam na start

Pograłabym jak już, jestem kobietą. Przewiduję, ponieważ obserwuję serwery metina od naprawdę długiego czasu i widzę, co ma szansę postać - jasne, nie jestem nieomylna, aczkolwiek zwykle dobrze trafiam ze swoimi prognozami  - mówcie mi jasnowidz (bo nie mam pojęcia co ma bycie profesorem do wróżenia, według mnie nic). 

Oczywiście, że zagrałabym na serwerze bez udziwnień typu alchemia, minerały, roślinki i inne pierdoły, co nie oznacza że chcę grać na gotowcu - "trochę" własnego wkładu administratorów według mnie być powinno, tu niespecjalnie takowy widzę. Na start nie zawitam, jeśli serwer będzie się trzymał po jakimś czasie to być może wpadnę, na tą chwilę jak wspominałam życzę powodzenia. ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Aive napisał:

Pograłabym jak już, jestem kobietą. Przewiduję, ponieważ obserwuję serwery metina od naprawdę długiego czasu i widzę, co ma szansę postać - jasne, nie jestem nieomylna, aczkolwiek zwykle dobrze trafiam ze swoimi prognozami  - mówcie mi jasnowidz (bo nie mam pojęcia co ma bycie profesorem do wróżenia, według mnie nic). 

Oczywiście, że zagrałabym na serwerze bez udziwnień typu alchemia, minerały, roślinki i inne pierdoły, co nie oznacza że chcę grać na gotowcu - "trochę" własnego wkładu administratorów według mnie być powinno, tu niespecjalnie takowy widzę. Na start nie zawitam, jeśli serwer będzie się trzymał po jakimś czasie to być może wpadnę, na tą chwilę jak wspominałam życzę powodzenia. ;)

To nie gotowiec ;3 

xddddd

Opublikowano
Przed chwilą, Inomt2Team napisał:

To nie gotowiec ;3 

xddddd

Cóż za rzeczowa i wyczerpująca odpowiedź "xddddd". W takim razie co masz do zaproponowania nowego na tym serwerze? Jedyne, co widzę w Twojej prezentacji, a czego nie widziałam wcześniej, to drugi set zbroi. Ani jednego ciekawego dodatku, czy czegoś co zachęciłoby do gry, albo chociaż czegoś autorskiego (no chyba, że się mylę - chętnie zobaczę Twoją wersję). Jeśli jednak masz mi odpisać tak, jak w cytowanym przeze mnie poście, to możesz sobie od razu darować - jako osoba, która zainteresowała się w jakimś stopniu projektem, chciałabym sensownej odpowiedzi.

Opublikowano

Miałem ochotę zagrać, ale po wypowiedziach "administracji" to szkoda na ten serwer czasu. Dziecinada goni dziecinadę. Takie samo zapewne będzie podejście do bugów na serwerze. "Znaleźliśmy buga" - "I co xddddddddddddddd". Nie polecam przed samym startem. Serwer to jedna wielka sklejka i przestań okłamywać graczy, bo i tak ich mieć dużo nie będziesz. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

Cóż za rzeczowa i wyczerpująca odpowiedź "xddddd". W takim razie co masz do zaproponowania nowego na tym serwerze? Jedyne, co widzę w Twojej prezentacji, a czego nie widziałam wcześniej, to drugi set zbroi. Ani jednego ciekawego dodatku, czy czegoś co zachęciłoby do gry, albo chociaż czegoś autorskiego (no chyba, że się mylę - chętnie zobaczę Twoją wersję). Jeśli jednak masz mi odpisać tak, jak w cytowanym przeze mnie poście, to możesz sobie od razu darować - jako osoba, która zainteresowała się w jakimś stopniu projektem, chciałabym sensownej odpowiedzi.

robiąc ten serwer nie stawiałem na nowości ;3

45 minut temu, AveRa napisał:

Miałem ochotę zagrać, ale po wypowiedziach "administracji" to szkoda na ten serwer czasu. Dziecinada goni dziecinadę. Takie samo zapewne będzie podejście do bugów na serwerze. "Znaleźliśmy buga" - "I co xddddddddddddddd". Nie polecam przed samym startem. Serwer to jedna wielka sklejka i przestań okłamywać graczy, bo i tak ich mieć dużo nie będziesz. :)

okej ;v

Opublikowano
Dnia 8.07.2017 o 12:00, Calienciak napisał:

To fajna sklejka, nasz jeszcze nie wystartował i tak jest lepszy i bardziej znany niż Ciparis.

PS. Nadal czekam na 300-1000 PLN, tak bardzo się chciałaś założyć to teraz oddaj pieniądze (złodzieju :O).

zapomniales na koncu napisac 'kappa'

Znany z tego ze jest chuyowy?

Skoro taki znany ten wasz tanavis to jakim cudem gra u was zawsze po 300 osob max w weekendy? :v

Opublikowano
1 godzinę temu, RAvOO napisał:

zapomniales na koncu napisac 'kappa'

Znany z tego ze jest chuyowy?

Skoro taki znany ten wasz tanavis to jakim cudem gra u was zawsze po 300 osob max w weekendy? :v

Przecież nawet nie wystartowaliśmy jeszcze, więc jak ktoś może grać, dafuq?

Opublikowano
6 godzin temu, Calienciak napisał:

Przecież nawet nie wystartowaliśmy jeszcze, więc jak ktoś może grać, dafuq?

Co nie?

2 razy wcale nie mieliscie Tanavisa 

I przez te 2 razy nie gralo na nim po 300 osob w wekkendy podczas mocnych eventow

Opublikowano

Nawet  ni ma jak zobaczy prezentacji serwera gdyż forum chyba padło ^^

Poczekamy ale czytajac te śmieszne komentarze to takie 50% daje serwerowi ale czekamy ^^

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

''Była prezka, ale serwer nie wystartował'' iks kurwa de
Wiadomo co teraz będzie xD

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
23 godziny temu, LexiR napisał:

Nawet  ni ma jak zobaczy prezentacji serwera gdyż forum chyba padło ^^

Poczekamy ale czytajac te śmieszne komentarze to takie 50% daje serwerowi ale czekamy ^^

Forum już wróciło do działania musliliśmy kilka rzeczy zrobić

8 godzin temu, MC30000 napisał:

tylko mi prezka na ich stronie nie działa XD?

Przepraszam ;c Musieliśmy zrobić porządek na forum juz wszystko okej :)

http://theboard.pl/topic/217-prezentacja-enturispl/#entry2129

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie kiedy ten server startuje ;p? na mpc macie napisane 

"(planowany) START SERWERA: 15.07.2017"

a na forum 

Start już 13.07 godzina 19.00◄

xD?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
17 godzin temu, MC30000 napisał:

jeszcze jedno pytanie kiedy ten server startuje ;p? na mpc macie napisane 

"(planowany) START SERWERA: 15.07.2017"

a na forum 

Start już 13.07 godzina 19.00◄

xD?

Data została zmieniona na 13 lipca.

Dziś wieczorem zostanie włączona rejestracja oraz dostępny będzie client do pobrania

Opublikowano

Wpadnę bo nie ma nic innego. Balans wyrównany w miarę?

Ps. Na serwerze dostępne są tylko te kostiumy i fryzury co są widoczne prezentacji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...