Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mają się sprawy na globalu? Kilka pytań

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Korci mnie wrócić na globala, ale w związku z dużą ilością botów mam pytanko.

Czy boty są na tyle bezczelne, że farmia również Metiny? Czy może są po prostu poustawiane na jakichś spotsch I farmia ulepy? Jakby ktoś mógł lekko objaśnic co one wyczyniaja

Jako iż nigdy nie grałem likanem chciałbym go spróbować. Czy gra nim jest trudna? Czy przy surze wp robi się z niego miękka pałka(jeśli chodzi o exp i farmie ie)? Nie chce wydawać na is (może tylko na jakiegoś wierzchowca). 

Na czym zarobić na wczesnych poziomach? Czy standardowo na KU, moze medale? Help

/edit 

Dlaczego SMy mogę kupić tylko przez telefon albo sms? 

Czy te wierzchowce co są teraz (standardowe wilk tygrys dzik) w IS na 7dni, to 7 dni noszenia czy czas leci nawet bez noszenia?

Dzięki z góry za pomoc 

fb.com/myrodj

Opublikowano

Boty najczęściej są ustawione na spotach, mało kiedy widziałam żeby brały się za metiny - przynajmniej na serwerze, na którym grałam.

Gra likanem jest jak gra każdą inną postacią, tyle że mało kto wie o nim tak dużo jak o chociażby wojowniku czy innej postaci obecnej od początku. Podobno likan jest zupełnie w porządku do expa czy dropu, sama nie próbowałam, ale widywałam nieraz wilcze dropki.

KU, medale, od 30 poziomu odłamki - to chyba jeden z fajniejszych sposobów na zarobek.

SM'y można kupić na różne sposoby - klikasz na opcję która Cię interesuje (np. 250SM) i możesz wybrać sposób zapłaty.

Czas wierzchowców leci nieustannie, niezależnie czy je nosisz oraz czy jesteś zalogowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...