Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Balduria.pl

Balduria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasz Teamspeak3 już jest aktywny pod adresem: balduria.net-speak.pl w razie ewentualnych pytań lub problemów zapraszamy.

Pozdrawiam.

Opublikowano
10 godzin temu, `Mavex napisał:

Przecież to jest serwer twórców serwera Almadia czy jakoś tak (zobacz sobie prezke to zobaczysz podobieństwo).

Loozik - tylko ja to chciałem usłyszeć od nich bo wkurwiają mnei jebane debile zakładające co chwila nowe konto "pod serwer" kryjące się i ściemniające jak ten idiota tutaj któremu matka chyba w genach mózgu jednak nie przekazała,  tym bardziej iż "twierdzą" że mają "dwa stabilnie stojące serwery" :D Swoją drogą docierają do mnie dość sprzeczne informacje i może się okazać iż jeśli pewna osoba potwierdzi  i je opublikuje... to będzie niezła rewelacja i ubaw bo wtedy wątpię że serwer będzie w stanie zarobić choćby 5 zł z ISa :D 

Opublikowano

@up

Czy Ty jesteś jakiś psychicznie chory? Napisane było, wyraźnie, że nie chcemy aby gracze o nic się martwili to ty dalej brniesz w swoje urojenia, to już przestaje być zabawne a zaczyna mnie co raz bardziej martwić. Co do informacji to wal i publikuj ile chcesz oczywiście jak znajdziesz coś prawdziwego ja swojej osobie nie mam nic do zarzucenia ani ludzie mi nic nie mieli chyba, że Ci którzy ponosili konsekwencje swoich działań(oszuści,złodzieje) no to tacy u mnie nigdy nie mieli taryfy ulgowej i mogą mieć jakieś wątpliwości, jednak oczywiście nieuargumentowane bo ów stoją po mojej stronie. 

Słowem podsumowania - Szukasz atencji, płaczesz, masz urojenia, odgrażasz się bo nic nie idzie po Twojej myśli, obniżasz tak poziom, że aż zniżasz się do obrażania, hipokryta. Z postu na post co raz bardziej się poniżasz - zauważ to, wybrnij dalej wzrokiem niż na czubek swojego nosa.

Pozdrawiam.

topic

Na naszym fanpage trwa losowanie sm tak więc zapraszamy - Fanpage

Opublikowano
15 minut temu, Balduria napisał:

@up

Czy Ty jesteś jakiś psychicznie chory? Napisane było, wyraźnie, że nie chcemy aby gracze o nic się martwili to ty dalej brniesz w swoje urojenia, to już przestaje być zabawne a zaczyna mnie co raz bardziej martwić. Co do informacji to wal i publikuj ile chcesz oczywiście jak znajdziesz coś prawdziwego ja swojej osobie nie mam nic do zarzucenia ani ludzie mi nic nie mieli chyba, że Ci którzy ponosili konsekwencje swoich działań(oszuści,złodzieje) no to tacy u mnie nigdy nie mieli taryfy ulgowej i mogą mieć jakieś wątpliwości, jednak oczywiście nieuargumentowane bo ów stoją po mojej stronie. 

Słowem podsumowania - Szukasz atencji, płaczesz, masz urojenia, odgrażasz się bo nic nie idzie po Twojej myśli, obniżasz tak poziom, że aż zniżasz się do obrażania, hipokryta. Z postu na post co raz bardziej się poniżasz - zauważ to, wybrnij dalej wzrokiem niż na czubek swojego nosa.

Pozdrawiam.

topic

Na naszym fanpage trwa losowanie sm tak więc zapraszamy - Fanpage

Skoro masz stabilne serwery oraz tak jak piszesz ze nie masz nic sobie do zarzucenia to chyba smialo mozna sie ujawnic ;d? Gosciu nie szuka atencji tylko po prostu chyba jak wiekszosc chcialaby wiedziec kto stoi za tym projektem :D.

Co do serwera to wyglada fajnie. Mam nadzieje ze to w koncu prawdziwy easy/4fun i nie bedzie trzeba klepac dungow po x100 na jeden item/set. 

Opublikowano
3 minuty temu, Bamberbinio napisał:

Skoro masz stabilne serwery oraz tak jak piszesz ze nie masz nic sobie do zarzucenia to chyba smialo mozna sie ujawnic ;d? Gosciu nie szuka atencji tylko po prostu chyba jak wiekszosc chcialaby wiedziec kto stoi za tym projektem :D.

Co do serwera to wyglada fajnie. Mam nadzieje ze to w koncu prawdziwy easy/4fun i nie bedzie trzeba klepac dungow po x100 na jeden item/set. 

Jeden z niewielu mądrych który rozumie o co mi się rozchodzi - bo "autora tematu" do tego gatunku zaliczyć nie można :) Mi atencja od "cyferek w sieci"  jest tak potrzebna jak aktualizacja na tym forum :)  A Pierdolenie autora tematu  o "ochronie" jest tym samym co stwierdzenie że Asfen nie jest krętaczem i złodziejem albo Surek nie macza paluchów w co drugim serwerze metina. @Balduriasam się pogrążasz i pogrążyłeś myśląc że kazdy jest takim tępym głupkiem jak ty. Takie bajki że "nie chcesz żeby inny pomyśleli że ich olejesz" to największa ściema pod słońcem :) Jak wyjdzie na jaw kto za tym stoi wyjdą tez na jaw wszystkie wałki i przekręty które próbujesz zapewne takimi "zabiegami" tuszować. A już sam troszkę "przybiłeś sobie gwoździa" jebaniem "że nie wiesz kim są "Sensuale" itp... " ale to kiedy indziej - jak pojawi się info o którym pisałem wcześniej i będzie "potwierdzone i pewne". Więc Pierdol głupoty dalej - im więcej tym bardziej podkopiesz dół pod sobą. Poz a tym w prezentacji mają znajdować się linki do profili administracji - ich brak i "ukrywanie" się za multikontami zapewne niedługo skońćzy się koszem. 

Opublikowano

Jak to jest almadia jak nic xD

Nie wiem dlaczego boicie się powiedzieć, że jesteście administracją Almadii, skoro Almadia może się pochwalić tym, że serwer jeszcze stoi ;v

Inna opcja to zaje*** pliki almadii i dlatego się nie chcecie przyznać 

Jeżeli administracja almadii to polecam, jeżeli nie to nie polecam serdecznie ;)

"A"

Opublikowano

@up

Pliki są od początku do końca nasze, niekradzione, niekupione tylko nasze autorskie i robione przez nas więc wypraszam sobie.

Zapraszamy do zakładania kont - codziennie 2 losowe konta będą otrzymywały po 500SM ! oraz do korzystania z naszego TS3 serwerowego na, którego dostać się możecie pod adresem: balduria.net-speak.pl

Opublikowano
1 godzinę temu, Makumba111 napisał:

Ile jeszcze serwerów będzie miało tą strone ? 

Nie wiem, skąd mam wiedzieć kto ją jeszcze będzie miał.

Pozdrawiam.

Opublikowano
6 godzin temu, Balduria napisał:

@up

Pliki są od początku do końca nasze, niekradzione, niekupione tylko nasze autorskie i robione przez nas więc wypraszam sobie.

Zapraszamy do zakładania kont - codziennie 2 losowe konta będą otrzymywały po 500SM ! oraz do korzystania z naszego TS3 serwerowego na, którego dostać się możecie pod adresem: balduria.net-speak.pl

Nie ma czegoś takiego jak "wasze pliki " Są zajebane i bezprawnie przerobione bez zgody i wiedzy GF i nie masz prawa twierdzić że śą twoje :D więc nie pierdol bo i tak już się podkopałeś jak kret pod jeziorem :P 

Opublikowano
6 godzin temu, Balduria napisał:

@up

To w koncu dowiemy sie kto jest w administracji czy nie xd?

I czy dowiem sie jak sprawa z dropem. 100 dungow na jeden item /set? Czy moze to prawdziwy easy/4FUN

Opublikowano

Hmm już wiem skąd mi się przypomina grafika tej strony.

1:1 co do strony 4death.pl :)

Widać ktoś wrzuca gotowce :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Gość `Mentos
Opublikowano
1 godzinę temu, NPPr napisał:

To że strona podobna do 4death to nie znaczy że serwer to gotowiec, zastanów się co piszesz. Strona może być taka sama np. Bo chcieli mieć taka i kupili ją.

Ps. Prezentacja ładna, ale co do serwera to nic ciekawego nie ma co by mogło zachęcić do gry.

Opublikowano
21 minut temu, `Mentos napisał:

To że strona podobna do 4death to nie znaczy że serwer to gotowiec, zastanów się co piszesz. Strona może być taka sama np. Bo chcieli mieć taka i kupili ją.

Ps. Prezentacja ładna, ale co do serwera to nic ciekawego nie ma co by mogło zachęcić do gry.

Racja aczkolwiek nie... nigdzie nie zasugerowałem tego, że gotowe pliki serwerów z internetu wrzucają do siebie gdzie ewidentnie widać 1:1 z innym serwerem. Ze stroną racja, jednak zbytnio się popędziłem z pisaniem tej bezsensownej wypowiedzi, tu +rep ode mnie dla Ciebie, ale jednak mogę zarzucić stronie braku certyfikatu bezpieczeństwa ;)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Gość Lajk™
Opublikowano
5 godzin temu, NPPr napisał:

Jest sponsor który wykorzystuje różne layouty dla każdego serwera, który takowy wybierze.

Opublikowano
22 godziny temu, NPPr napisał:

1:1 do 4death? Jak tej strony używał chyba jako pierwszy Harnaś xD A dziś jest udostępniona publicznie, tu na forum, więc nic dziwnego, że "Gdzieś już ją widziałeś"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...