Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temerica.pl [Dedyk][Hard/Medium]

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Kamb napisał:

serwer typowy hard.

bez rekawicy z is drop jest z co 5 minibosa w m2-tzn drop jest z kazdego ale leca same roslinki... na 20 best kapitanow tylko 1 bodzio i 3 zmianki. ogolnie ubilem z 40 minibosow i polecial tylko 1 klucz na dunga z ktorego mzna zdobyc bron30 lvl. poszedlem i oczywiscie bron nie poleciala.pewnie pech,pewnie jezeli mialbym rekawice z is nie  byloby takiego pech:D chyba nie tylko  ja tak mam bo na czacie ciagle ktos pisze,ze kupi fms/rib ewentualnie ta przepustke na dunga

druga sprawa- jest to pierwszy serwer na ktorym widze teksty na wołaj" dam 100 sm za aure/ostrze" za jedno ku dawac sm?cyrk.

to takie wrazenia do 30 lvl,serwer odrzuca bo grajac bez is jest trudny.i to na samym poczatku.malo zmianek,ciezko o bron na 30 lvl,ciezko ulepszyc,ciezko o ku,po prostu hard.mialem robic przelew ale podziekuje bo tlumow tutaj nie bedzie. serwer przypomina mi osobiscie balmore s1,z reszta kilka nickow znajomych stamtad.

a no i szybka zmiana ch... to nawet na plu jest:Dwiem wiem bedzie:D

IS jest bardzo tani [ full 50zł ] więc nie wiem o co spina, KU takie jak ostrze, aura są drogie więc ludzie wolą płacić w SM [100sm to 3kk ] niz yang.

Sam bez wydania ani złotówki mam już prawie full itemshop.

Co do dropu z mini-bossów i nie tylko faktycznie jest słaby bez rękawicy, ale można ją przecież łatwo zdobyć. 

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie Drodzy Gracze!

Z radością pragnę Was poinformować, że 5 lipca urodziny obchodzi osoba, bez której nie byłoby tego projektu. Mianowicie swoje święto ma TreeN! Na tym jednak nie kończę dobrych wieści, bo 5 dni później, 10 lipca swoje urodziny świętuje Aimi!

Z tego miejsca chciałbym złożyć najszczersze życzenia od siebie i pozostałej części teamu, zarówno naszemu dyrektorowi jak i administratorce! Rośnijcie duzi kochani!

W związku z powyższymi informacjami, pragnę ogłosić, że w dniu jutrzejszym (04.07) o godzinie 18:00 rozpocznie się Wydarzenie Urodzinowe! Potrwa ono do środy (05.07) do godziny 20:00.

Ale, ale! Przecież urodziny obchodzą 2 osoby! Identyczny event będzie odbywał się od 9 lipca godziny 18:00 do 10 lipca 20:00!

Na czym polegać będzie cała zabawa?

Z każdego potwora w grze będziecie mogli zdobyć Kawałki Tortu oraz Prezenty Urodzinowe! Będziecie mogli je otwierać lub wymieniać na ciekawsze nagrody!

3o2uM5n.png

W każdym pierwszym mieście pojawi się Mistrz Gry, który z chęcią wymieni Wasze zdobycze na Pieczęć Czarnego Konia, Magiczny Prezent lub kostium!

5usEIx9.png

ur1ysb17.png

ur2wdxpo.png

Jak już wspomniałem, Urodzinowe Prezenty, Kawałki Tortu oraz Magiczne Prezenty można otwierać! 

Przykładowy drop z 50 Urodzinowych Prezentów

BQuB3P9.png

Przykładowy drop z 50 Kawałków Tortu

KZL3bIu.png

Przykładowy drop z 20 Magicznych Prezentów

sXaLBif.png

Nie pozostaje mi nic innego, jak jeszcze raz życzyć solenizantom wszystkiego najlepszego, a Was Drodzy Gracze zapraszam do świętowania!

Opublikowano

Server jest dobry, dopracowany i co ważne bardzo stabilny. Dodatkowo, bardzo cieszy fakt obniżenia cen w IS, gdzie teraz za 50 zł ma się full IS'a, jak na harda to bardzo tanio. Ponadto nie ma w IS takich rzeczy jak zmianki itp.

Liczba graczy z dnia na dzień wzrasta, a to jest duże osiągnięcie. Bo nie sztuką postawić server i mieć 1,5k na start, a po 2 tygodniach 300 online. Sztuką jest postawić server dobry, który swoją stabilnością i dopracowaniem gry sprawia, że z czasem przychodzą nowi gracze - a tutaj takie zjawisko jest, z dnia na dzień coraz więcej osób.

Od siebie jak najbardziej polecam server i zapraszam do gry, chętnie mogę pomóc w grze, jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania :) 

Opublikowano

Wydarzenie Urodzinowe już trwa!

Zapraszamy do wspólnej zabawy! To idealny moment aby zacząć grę, ponieważ w łatwy sposób można zdobyć ciekawe oraz cenne przedmioty, które na pewno pomogą Wam odnaleźć się w naszym świecie!

Przypominam także o prostym konkursie na facebooku, w którym do zgarnięcia 3x 100zł w smoczych monetach. Jutro wyniki, więc radzę się pospieszyć. ;)

https://www.facebook.com/TemericaPL/photos/a.1828494340757226.1073741842.1540357342904262/1914830168790309/?type=3&theater

Opublikowano

Skoro tak to warto sprawdzić :) Rzygam już easysyfem, a serwer konkurencji mi kompletnie nie podpasował. Mam nadzieje, że tu będziie sympatycznie :)

@EDIT: Spodziewałem się dużo mniej ludzi, a okazało się że nie jest wcale tak źle jak piszą. :) Po 1dniu gry szczerze polecam

Opublikowano
Dnia 3.07.2017 o 23:54, UpssErroR napisał:

Server jest dobry, dopracowany i co ważne bardzo stabilny. Dodatkowo, bardzo cieszy fakt obniżenia cen w IS, gdzie teraz za 50 zł ma się full IS'a, jak na harda to bardzo tanio. Ponadto nie ma w IS takich rzeczy jak zmianki itp.

Liczba graczy z dnia na dzień wzrasta, a to jest duże osiągnięcie. Bo nie sztuką postawić server i mieć 1,5k na start, a po 2 tygodniach 300 online. Sztuką jest postawić server dobry, który swoją stabilnością i dopracowaniem gry sprawia, że z czasem przychodzą nowi gracze - a tutaj takie zjawisko jest, z dnia na dzień coraz więcej osób.

Od siebie jak najbardziej polecam server i zapraszam do gry, chętnie mogę pomóc w grze, jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania :) 

Nie można mówić o stabilności po tygodniu tygodniu od startu serwera xDxDxDxD 

I są w IS "takie rzeczy" - Egzo, rady to są itemy pokroju zmianek.

Jeśli chodzi o serwer, pogrywam sobie od startu. Przyjemny Medium/Hard, tylko gospodarka mocno skacze, bardzo mocno. Nie wiadomo skąd na serwerze jest tyle SM i to mnie martwi, bo nie wierzę żeby ludzie kupowali SM za złotówki a w grze 100sm = czarowane ostrze. (Dla proporcji - 700sm = 30zł) czyli wychodzi na to, że Czarowane Ostrze kosztuje ponad 4zł.

Poza tym bez błędów, serwer dopracowany i jak gospodarka się unormuje to powinno być ok ;) Ja na serwerku zostaję.

beV5mzZ.png

Opublikowano
6 minut temu, Kamb napisał:

kiedy bedzie dzialalal dung na 20 lvl? i dlaczego zostal wylaczony?

Kamienna Jaskinia została wyłączona ze względu na problemy, które spotykały niektórych graczy. Na czas jej wyłączenia Hae-Tae został przeniesiony do każdego m2. Dungeon powróci prawdopodobnie po dzisiejszej przerwie technicznej.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich, idealny serwer żeby pograć w te wakacje ;)

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano
5 minut temu, PurpleSlayer napisał:

Kamienna Jaskinia została wyłączona ze względu na problemy, które spotykały niektórych graczy. Na czas jej wyłączenia Hae-Tae został przeniesiony do każdego m2. Dungeon powróci prawdopodobnie po dzisiejszej przerwie technicznej.

kiedy zostanie dodana szybka zmiana ch?

Opublikowano

Witajcie Drodzy Gracze!

W nocy weszła w życie kolejna aktualizacja, która przywraca do życia Kamienną Jaskinię, mamy nadzieję, że teraz drop broni na 30 poziom nie będzie dla Was tak uciążliwy. Oprócz tego, zgodnie z Waszymi sugestiami, poprawiliśmy znacznie drop z kamieni Metin, by był bardziej przystępny, a samo bicie Metinów dawało wymierne korzyści. Pełną listę aktualizacji znajdziecie oczywiście na naszym forum.

Dla osób mających problem z naszym patcherem została przygotowana specjalna łatka do wgrania ręcznego, znajdziecie ją w tym temacie .

Opublikowano

Witajcie Drodzy Gracze!

Mamy cudowne (no powiedzmy), przez wielu długo wyczekiwane lato.
Złocisty piasek, szum fal i promieniujące słoneczko,
czego chcieć więcej?

Wróćmy jednak do spraw, które interesują Was nieco bardziej. Mamy coś specjalnego na te wakacje w sam raz dla Was,
by każde minuty spędzone na serwerze były jeszcze przyjemniejsze, niż do tej pory!
Już dzisiaj (12.07) rozpocznie się wydarzenie letnie, które będzie trwało aż dwa tygodnie (do 26.07).

LVSUzTh.png

NhJjHla.png

Na czas wydarzenia w pierwszych wioskach zagości rozrywkowa Pani o imieniu Summer.
W trakcie jego trwania postacie mające minimum 30 poziom będą miały szansę zdobyć ne8zIRj.png Gałki Lodów.

PsKdb39.png

10 ne8zIRj.png Gałek Lodów będziecie mogli wymienić na Ro%C5%BCek_na_Lody.png Rożek na Lody, który po użyciu wzmocni postać o następujące bonusy: 
Szybkość Ruchu +10%, Średnie Obrażenia +5%, Bonus Doświadczenia +10% na czas 30 minut.

Ro%C5%BCek_na_Lody.png Rożki na Lody będziecie mogli wymienić na Tort_Lodowy.png Tort Lodowy, jednakże taka wymiana będzie możliwa raz na 12h.
Dodatkową drogą pozyskania Tort_Lodowy.png Tortu Lodowego będzie niszczenie napotkanych kamieni Metin.

NPC Summer z chęcią wymieni 3 Tort_Lodowy.png Torty Lodowe na nagrodę główną - Ch%C5%82odziarka.png Chłodziarkę.
Otwierając Ch%C5%82odziarka.png Chłodziarkę można zdobyć jedną z wyjątkowych Pereł, Magiczny Kamień, Zaczarowanie Przedmiotu+ oraz wiele innych przedmiotów.

Nie zapominajmy o Czekoladowy_Amulet.png Czekoladowym Amulecie, który będziemy mogli otrzymać od Summer w zamian za 100 ne8zIRj.png Gałek Lodów.
Czekoladowy_Amulet.png Czekoladowy Amulet wzmocni postać o następujące bonusy:
Obrona +30, Punkty Życia +1000, Silny Przeciwko Potworom +7% na czas 3 godzin.

Przykładowy drop z 50 Ch%C5%82odziarka.png Chłodziarek
HdHadp4.png

Życzymy przedniej zabawy oraz obfitych dropów!

Opublikowano

eveec0u2m.png

Właśnie ruszyło Wydarzenie Górnicze, które potrwa do jutra (15.07) do godziny 21:00! Każdemu z Was pojawi się zwój misji, dzięki któremu przeniesiecie się na specjalną mapę. Drwal wyjaśni Wam resztę szczegółów.

Miłej zabawy! ;)

Opublikowano

a może napiszecie,tak szczerze,ile jest osób on line w tym momencie? bo grając obstwiam max 250.

a może dalej bedziecie pisac sobie na zmiane posty dzieki ktorym macie nadzieje sciagnac tlumy na serwer?

was w ekipie z 10 osob to nawet za czesto nie bedziecie sie powtarzac;)

wiecie o tym,ze jesli nie zainwestujecie w reklame to bedzie gralo 150 osob max?

Opublikowano

Co do ilości osób online to nie podajemy takiej informacji, bo to do niczego nie prowadzi. Kto chce, ten sam sobie oceni, czy graczy jest dużo, czy mało. W ekipie masz 5 osób, z czego tylko ja i PurpleSlayer tutaj wrzucamy, więc nie rozumiem o co chodzi.
Co do reklamy - doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że bez niej nie zajedzie się daleko. Mamy podjęte konkretne działania w tym celu, tylko też nie chcemy, by była to "sucha" reklama, planujemy coś więcej. Niedługo będą efekty naszych działań, o których oczywiście stosownie poinformujemy.

Opublikowano

Wydarzenie Górnicze zostało przed chwilą zakończone, a tym samym rozpoczęło się Wydarzenie Wędkarskie, które tak samo jak górnicze, będzie aktywne przez najbliższe 24 godziny.

Można zgarnąć pełne Pakiety VIP oraz specjalne wierzchowce, więc idealnie na start! ;)

Opublikowano

Jak BONUS BGC poleca, to chyba musi być ostro w luj, co nie!?

Wejdź teraz, a dostaniesz specjalne bonusy na start, w tym VIPA NA 5 DNI, WIERZCHOWCA, PETA, SKIN NA BROŃ, a jeśli Ci mało, to właśnie ruszyła promocja w naszym itemshopie! 15% WIĘCEJ Smoczych Monet za KAŻDE doładowanie!

Ciągle trwa także Event Letni, który na pewno umili Wam zabawę!
Nadal mało?

KONKURS!
Wejdź na nasz fanpage na FB z linku poniżej:
https://www.facebook.com/TemericaPL/videos/1922628378010488/

Daj lajka pod postem, napisz swój nick w komentarzu i udostępnij ten film z Bonusem BGC, a weźmiesz udział w losowaniu 10 kodów po 100 złotych!
TAK! 10 KODÓW NA SMOCZE MONETY PO 100 ZŁOTYCH!

LEĆ Z NAMI TUTAJ!

Opublikowano

Wrzucacie reklame u jakiegoś patusa , którego może 1% subskrybentów gra w metina . Brawo wy :) To juz chyba wolałbym reklame u zabqa... 

Opublikowano
20 godzin temu, TheLump napisał:

Wrzucacie reklame u jakiegoś patusa , którego może 1% subskrybentów gra w metina . Brawo wy :) To juz chyba wolałbym reklame u zabqa... 

Po prostu gracze beczą że nie ma reklamy.

A dla takiego platfusa jak Bonus jest to jakiś zarobek a dla Temericy potencjalni gracze.

Też byłem sceptyczny co do tego, ale po przemyśleniu zmieniłem zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...