Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer ts3

iHous_1877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
Zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak

Oferujemy:
-Kanaly klanowe dla ekip powyzej 8 osob + bot muzyczny 24/7
-Licencjonowany m-bot

ip: 147.135.163.92
Serdecznie zapraszamy youtuberow, streamerow, ekipy, grupy, klany

Opublikowano

Za przeproszeniem co to kur*** ma być? xD Koleś po pierwsze zły dział, po drugie nie masz wymaganej liczby postów na reklamowanie serwera. Dobra ale już grom z tym xD jak mam kurna wejść jak nie ma podanego ip? xD

sygnatura.png

Opublikowano

Nabijanie dostępnych użytkowników dzięki botom muzycznym staje się modne: https://scr.hu/lv5RWR

Zły dział kolego wybrałeś @PGS

Już nie wspomnę o tym, że bota źle skonfigurowałeś bo poukuje co minute jak przenosi na kanał AFK. 

<21:58:45> "(m-bot) @ Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.
<22:00:51> "(m-bot) @ Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.
<22:02:57> "(m-bot) @ Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.

Popraw to bo masz taką możliwość. 

Opublikowano
35 minut temu, Lukass napisał:

Nabijanie dostępnych użytkowników dzięki botom muzycznym staje się modne: https://scr.hu/lv5RWR

Zły dział kolego wybrałeś @PGS

Już nie wspomnę o tym, że bota źle skonfigurowałeś bo poukuje co minute jak przenosi na kanał AFK. 

<21:58:45> "(m-bot) @ Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.
<22:00:51> "(m-bot) @ Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.
<22:02:57> "(m-bot) @ Administrator" pokes you: Zostałeś przeniesiony na kanał AFK.

Popraw to bo masz taką możliwość. 

wiem musze po zmieniac pare rzeczy 

Opublikowano
1 godzinę temu, iHous_1877 napisał:

wiem musze po zmieniac pare rzeczy 

Serwer... słaby, tyle mogę powiedzieć, serio.
Skoro nie jest gotowy, dlaczego dajesz publikacje? Mija się to z celem i ściągasz na siebie niepotrzebnie hejt.

mpc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...