Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FereaMU | starts: 26.08.2017 ! SEASON 12 ! exp: 5000x / drop: 50%!

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracz o nicku Halvale (MG) uzywa speedhacka. Poza tym BK na 2300 str bije po 1200 z autoataku, a 1700 z death stab - cos tu chyba jest nie tak?

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, GokGoku napisał:

Witam,

niestety ja posiadam taki problem który dotyczy grafiki, sterowniki sprawdzane i zaktualizowane może ktoś pomóc?

http://www70.zippyshare.com/v/zEg9u16M/file.html
http://www70.zippyshare.com/v/AirTVt9T/file.html

a nie masz 2 kart graficznych przypadkiem?

ja tak miałem przy włączonej zintegrowanej z płytą.

Jak zmieniłem problemy się skończyły.

Opublikowano

Mam laptopa z jedną kartą co prawda nie jest to najlepszy, ale każde mu śmiga mi bez zarzutów a na najnowszym sezonie mam problem :/ 
Będę wdzięczny jak ktoś mi pomoże.

Opublikowano

Chciałem bardzo podziękować właścicielowi za pomoc zrobienie mi gry, nie działało bo wirusy itp. pomógł zrobił wszystko. Naprawdę polecam wam każdemu kto ma problem jaki kolwiek. Bardzo przyjemna i miła osoba, najbardziej pomocna... Dziękuję Ci Bardzo. :)

Opublikowano
6 minut temu, kamil070890 napisał:

Chciałem bardzo podziękować właścicielowi za pomoc zrobienie mi gry, nie działało bo wirusy itp. pomógł zrobił wszystko. Naprawdę polecam wam każdemu kto ma problem jaki kolwiek. Bardzo przyjemna i miła osoba, najbardziej pomocna... Dziękuję Ci Bardzo. :)

Słodziak...:lenny::lenny:

Opublikowano
59 minut temu, GokGoku napisał:

Mam laptopa z jedną kartą co prawda nie jest to najlepszy, ale każde mu śmiga mi bez zarzutów a na najnowszym sezonie mam problem :/ 
Będę wdzięczny jak ktoś mi pomoże.

Ja mialem to samo . wejdz w sterownik swojej karty GRAFICZNEJ i ustaw zeby Ci z niej ciągnął , ogolnie to jest tak jak niektorym czyta ze zintegrowanej . To tu na to samo wychodzi lecz jak masz tylko jedna tak jak piszesz . to wejdz w sterownik karty i sam ustaw zeby Ci tego clienta (main) mu  czytalo z twojej karty . 

Opublikowano

Super dzięki za zainteresowanie, a mógłbyś mi powiedzieć jak mniej wiecej mam to zrobić na win10 niestety angielskim?

Opublikowano
52 minuty temu, GokGoku napisał:

Super dzięki za zainteresowanie, a mógłbyś mi powiedzieć jak mniej wiecej mam to zrobić na win10 niestety angielskim?

Jezeli nie masz grafiki dedykowanej to nie znajduje rozwiazania na twoj problem. Z tego co kojarze problem jest z Season7 w gore. Od momentu wprowadzenia nowego interfejsu. Kiedys na forum webzena ktos dawal link do starszych sterownikow, ale czy to dziala tego nie wiem. Z tego co kojarze pod wind 10 nie da sie ich nawet zainstalowac :P

Opublikowano

serwer ma problem z łączem internetowym. lagi jebitne. czat wysyla wiadomosci po nawet minucie!!!. CO TO W OGOLE MA BYC!!!??? 

ps admin czego sie nieodzywasz?

do roboty!!!

Opublikowano
2 godziny temu, KlLLER napisał:

serwer ma problem z łączem internetowym. lagi jebitne. czat wysyla wiadomosci po nawet minucie!!!. CO TO W OGOLE MA BYC!!!??? 

ps admin czego sie nieodzywasz?

do roboty!!!

Realia Mu online, pogódź się z tym.

Opublikowano

Zostały dodane nowe spoty na Ferea map oraz Raklion.

Wczoraj byly problemy z launcherem okolo godziny 22-23.

Co do lagow z postem zobacze o co chodzi, moze dlatego tak sie dzieje ze jest /post ustawiony jako /gpost.

Opublikowano

Ale to ustawianie rozdzielczości to po chuju działa. Po co dodawać w launcherze pasek zmiany rozdzielczości skoro i tak nie działa?

Opublikowano

Mam problem , chciałem pograć ale niestety dzieje mi sie coś takiego co przedstawiam w screenie poniżej . Probówałem zmieniać rozdzielczość ale nawet to nie pomogło ktoś ma jakiś pomysł ?

Screen(07_05-21_08)-0000.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, Uchiha. napisał:

Mam problem , chciałem pograć ale niestety dzieje mi sie coś takiego co przedstawiam w screenie poniżej . Probówałem zmieniać rozdzielczość ale nawet to nie pomogło ktoś ma jakiś pomysł ?

Screen(07_05-21_08)-0000.jpg

Odpal gre z grafiki dedykowanej. Tak sie dzieje gdy gra uruchamia sie na integrze. Niestety jest to problem sezonow 7 +

Opublikowano

macie bugi na serwie

administracja sie nieodzywa

robie itemy exe za free

reloggout bug

fajny serwer ^^

ludzie sie wyzywaja na poscie az milo 

Opublikowano
3 godziny temu, KlLLER napisał:

macie bugi na serwie

administracja sie nieodzywa

robie itemy exe za free

reloggout bug

fajny serwer ^^

ludzie sie wyzywaja na poscie az milo 

1. Bugi, jakie?

2. Odzywa się.

3. Itemy exc masz w sklepie to są startowe itemy specjalnie zrobione dla każdej postaci. Nie czaję o co ci chodzi "robie itemy exe za free"

4. "reloggout bug" ?

5. "ludzie sie wyzywaja na poscie az milo" - wkońcu to PvP 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pardas napisał:

1 godzinę temu, Pardas napisał:

1. Bugi, jakie?

2. Odzywa się.

3. Itemy exc masz w sklepie to są startowe itemy specjalnie zrobione dla każdej postaci. Nie czaję o co ci chodzi "robie itemy exe za free"

4. "reloggout bug" ?

5. "ludzie sie wyzywaja na poscie az milo" - wkońcu to PvP 

bugi jak juz napisalem:

moge robic sobie itemy za free (nie kupowac!!!)

komenda relocation jest wlaczona i gdy walisz duela to wpisuje sobie /relocation 1234 i kilam cb stojac obok, czaisz chyba ^^

no na czacie to jakas plaga ;/

po co bronic cos zjebanego xD

Opublikowano

36 minut temu, sofermo napisał:

! TO JEST PROWOKACIA! 

jaki masz nick?

wbije do gry i ci udowodnie.

Opublikowano
15 minut temu, KlLLER napisał:

jaki masz nick?

wbije do gry i ci udowodnie.

Czyli tylko prowokujesz, czyli kłamiesz. Tak wgle, takiej komendy jak /relocation nie ma i nie było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...