Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamer grający na Cheatach

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- ma 30 tysiecy, widzowiee wplacili mu ponadl 1200zl za kurwa cheatowaniew csgo... z czego pamietam, youtube banuje za cheatowanie na zywo, wiec polecam zglaszac, no i oczywiscie co o tym sadzicie, na innym swoim filmiku to tlumaczyl no ale te tlumaczenia byly raczej zalosne i chujowe xD

Opublikowano

@Kokos9090 no to jeżeli według ciebie ja mu reklame robie to cos z toba nie tak jest xDD na tym forum raczej nie ma takich dzieci ktore zobacza jak typek gra na cheatach i powiedza "O ja tez chce takie cheaty przeciez jak on vaca nie ma to ja tez nie dostaneZ!!!"

Opublikowano

Dzieci? 70% jego widzów ma ponad 16 lat ;). Jak dla mnie jest on spoko osobą, pozytywną. T, że streamuje cheaty mało mnie obchodzi, gdyż nie oglądał bym osób które nie są spoko.

A jeśli chcesz mówić o dzieciach idź do Reziego, Mandzia, Stuu, Karolka.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano
46 minut temu, szymonekeqq123 napisał:

Dzieci? 70% jego widzów ma ponad 16 lat ;). Jak dla mnie jest on spoko osobą, pozytywną. T, że streamuje cheaty mało mnie obchodzi, gdyż nie oglądał bym osób które nie są spoko.

Trochę dziwne rozumowanie, mogę powiedzieć że "ja oglądam na torze osoby jak mordują ludzi, wg. mnie te osoby są spoko, gdyż nie oglądał bym osób które nie są spoko".

Po co cheatują
-żeby mieć lepszą rangę - z której i tak spadną bo nie mają skilla
-żeby dostać się do "PRO" i zarobić pieniądze- rzadkie przypadki

Cheatowanie uważane jest za złe, więc powinno być w każdym przypadku tępione, a nie promowane, to że koleś ma suby, zamiast miliona łapek w dół świadczy że większość społeczności cs to idioci lub egoiści.

Opublikowano
2 godziny temu, watus napisał:

Trochę dziwne rozumowanie, mogę powiedzieć że "ja oglądam na torze osoby jak mordują ludzi, wg. mnie te osoby są spoko, gdyż nie oglądał bym osób które nie są spoko".

Po co cheatują
-żeby mieć lepszą rangę - z której i tak spadną bo nie mają skilla
-żeby dostać się do "PRO" i zarobić pieniądze- rzadkie przypadki

Cheatowanie uważane jest za złe, więc powinno być w każdym przypadku tępione, a nie promowane, to że koleś ma suby, zamiast miliona łapek w dół świadczy że większość społeczności cs to idioci lub egoiści.

Ale nie powiesz mi chyba, że oglądał byś jakiegoś streamera nie lubiąc go/tego co tworzy -_-

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Szanuje typa, znalazł niszę, którą wykorzystał. A pozostałym ludziom pozostaje dalej narzekać.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
3 godziny temu, szymonekeqq123 napisał:

Ale nie powiesz mi chyba, że oglądał byś jakiegoś streamera nie lubiąc go/tego co tworzy -_-

No jasne że nie :D. Miałem bardziej na myśli że to co kto ogląda świadczy o nim, a nie o twórcy. Znalazł niszę, zarabia na idiotach- niech zarabia, co nie oznacza że to co nagrywa jest dobre i powinno być premiowane. Nie jestem z polaczków którzy widzą że jak komuś dobrze idzie to przeszkadzają, ale jak widzę złodzieja to reaguję, a nie kupuję za pół ceny od niego.

Opublikowano
4 godziny temu, xxerorxx napisał:

Czytając twój post, stwierdzam że masz "Ból pupy", każdy ma swój kontent i nie widzę problemu, że gra na czitach..

Mnie tam to nie obchodzi że on hajs zarabia, tylko obchodzi mnie to ze psuje ludziom gre i mowi ze to dla dobra zeby valve cos zaczelo robic xDD

Opublikowano

mi się pdoba niech się jak najwięcej dzieci zacznie się odpalać może wreszcie valve doda jakiegoś sensownego antycheata który codziennie się bedzie aktualizował i Ci co pisza haxy nie bedą mieć czasu obejścia pisać,a nie jakieś rękawiczki i majtki z hiperbestii 

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano
16 godzin temu, szymonekeqq123 napisał:

jego poprzedni kontent na kanale polegał na robieniu fałszywych dram właśnie z takim rezim, czy innym blowkiem

tylko miał wtedy po 200 wyświetleń i chyba mu się znudziło coś takiego

btw. ciekawe skąd masz info o wieku jego widzów, bo chyba nie ze statystyk google, gdzie 90% osób ma fałszywą datę urodzenia? xD

tylko czekać, aż powstaną kanały, gdzie ludzie będą kogoś okradać na żywo, wtedy to dopiero będzie beka, heh

tenor.gif

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Streamer grający na Cheatach
Opublikowano

Dużo osób pisze że znalazł źródło pieniędzy, to teraz wyobraźcie sobie taką sytuację. Musieliście wygrać 10-15 meczy żeby awansować. Awansowaliście, gracie kolejny mecz i w drużynie przeciwnej jest taki koleś. Ok nie spadacie gracie kolejny mecz i znów spotykacie w drużynie przeciwnej cheatera. Więc za nim napiszecie że ktoś znalazł sposób na zarabianie to pomyślcie czy ktoś tym sposobem nie psuje gry. Są streamerzy co korzystają tylko z skilla i mają więcej widzów :)

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
Dnia 27.06.2017 o 08:24, szymonekeqq123 napisał:

Skąd masz te rzetelne informację ? Z statystyk yt?

Nie podoba mi się jego twórczość, ale skoro  tylu osobom to odpowiada to czemu miałby przestać?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...