Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e917fJs.png

Witajcie potencjalni Gracze serwera Revastia

Ant0hYg.png

Start serwera: 

23.06.2017 (Piątek)

Godzina 18:00

MweHc1U.png

Jako, że forum MPC działa jakby chciało, a nie mogło tu macie link do normalnie działającej prezentacji

http://prezentacja.revastia.pl

DqoopM9.png

Jako że większość i tak nie czyta, a ogląda obrazki także życzymy miłego przeglądania prezentacji smile.png

Będzie ona uzupełniana na bieżąco o pozostałe elementy, które nie zostały w niej jeszcze zawarte.

Jeśli macie jakieś pomysły, które chcielibyście ujrzeć na serwerze to piszcie śmiało w komentarzach smile.png

Qyrxz0y.png

iH2phzk.png

eb94C9V.png

Opublikowano
2 minuty temu, RAvOO napisał:

>Zdjecia Na MPC nie dzialaja

>chuj i tak je wpierdole

Nie moja wina, że to forum jest.. jakie jest .
Masz przecież odnośnik do normalnej prezki na górze.

Opublikowano

Ciekawe ile ludzi będzie, jak będzie spora ilość około 1k - to wpadne zobaczyć ;)

Powodzonka !

@Edit . 

To nie przypadkiem od Rivalii?

Opublikowano
35 minut temu, dopal napisał:

Ciekawe ile ludzi będzie, jak będzie spora ilość około 1k - to wpadne zobaczyć ;)

Powodzonka !

@Edit . 

To nie przypadkiem od Rivalii?

Inwestor ten sam, stąd podobieństwa w kodowaniu strony :)

Opublikowano

Błagam was tylko wypierdolcie te radio ze strony...

Co do serwera to wbije na start zobacze co i jak.

Póki co w miarę spoko wygląda z zewnatrz 

Opublikowano
1 godzinę temu, Duballas napisał:

Błagam was tylko wypierdolcie te radio ze strony...

Co do serwera to wbije na start zobacze co i jak.

Póki co w miarę spoko wygląda z zewnatrz 

Radio nie będzie się odpalać z automatu (sam nie słucham tego typu muzyki, ale nasz inwestor posiada partnerstwo ze stacją i sobie współpracuj). Zrobimy tak:
Rozwiązanie win win, Radio sobie zostanie, ale nikomu się nie będzie samo odpalać, bo przyznam, że sam pierwsze co zrobiłem to wyłączenie go z racji, ze to nie moje klimaty i nie pamiętałem, ze to się samo odpalało, aczkolwiek dziękuje za "subtelną" sugestie ^^ 

Co do serwera jak piszesz, póki się nie zobaczy na własne oczy nie ma jak oceniać, także serdecznie zapraszamy :)

Opublikowano

Jedyna rzecz jaka mi się na serwerze nie podoba to ulepszanie przedmiotu od razu o set wyżej.

Opublikowano

Nowe bonusy ... szansa na krytyczną umiejętność czy jakoś tak, już widzę same ninja dagger, gdzie chmura zabija albo zabiera 2/3 hp, oraz wojownik mental, który duchowym zabija wszystko co stoi na drodze. Nie wiem czy to dobry pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...