Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow Fight 2 - gierka na androida

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Nie wiem do końca czy dobry dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie.

Chcę ulepszyć w grze shadowfight 2 broń Shogun's katana.Aby to zrobić, potrzebuję tzw. Gemów, które moge kupić ze sklepu play. Chciałbym uzyskać kilkadziesiąt gemów aby ulepszyć tą broń, albo najlepiej zmodyfikować tą broń w plikach gry, aby posiadała odpowiednie obrażenia. Narazie znalazłem w pliku users.xml coś takiego:

<Item Name="WEAPON_SHOGUN_KATANA" Equipped="0" Count="1" UpgradeLevel="3730" DeliveryTime="0" DeliveryUpgradeLevel="3730" AcquireType="Upgrade">
                <Enchantments>
                    <Perk Name="PERK_ITEM_SPECIAL_OVERHEAT_WEAPON">
                        <Set Aspect="1451.43" />
                    </Perk>
                </Enchantments>
            </Item>

Zmieniłem upgrade level i delivery upgrade level na wyższe wartości, odpowiadające takim które chce uzyskać, jednak po uruchomieniu gry bron ta jest nadal nieulepszona a po powrocie do pliku users.xml wartości tej broni znow wrocily do domyslnych wartosci.Probowalem luckypatcherem uzyskac gemy, ale niestety nie dziala. Zmienilem uprawnienia pliku users.xml z rw---- na r----- i gra sie wysypała kompletnie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze 2 dni do miesiąca ;)

Pobierz sobie zcrackowaną grę z neta i po problemie.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...