Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMu Medium Server - x220 Grand Opening 23 June (17:00 UTC +3)

Gabriel14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MysticalMu Medium Server X220 (Grand Opening 23 June)
Server Information

Season 6 Episode 3
Experience x220xp /With Party 300xp
Drop 40%
Points Per Level 5/7/7
Stats Clear After Reset 500 / 600
Maximal 200 resets & 32000 Stats On Value
No Maximum stats Build own stat combinations
Reset price 10kk Zen *Reset
Unical Reset Stage Reward System Free Coin
Zen Drop PVP PVE Events Spots Fully Configured
Online Hours You can Exchange To Coins For Free
Vip System Enabled Reduce Reset level price and much more
in arena icrease xp per 180 total you get 400xp
Vote System enabled month top 10 voters get reward gold coin
In land of Trial you can find 2 Erohim Monsters
Only Land Of Trial seeds 4,5 level also Ancient items & Jog
Seed Creation NPC IS LOCATED inside Castle only CS owners can add sockets
item shop sell maximum 3 socket option items but in game you can add 5 sockets
items+15 can upgrade only in game cant Buy items+15 +life Option
Castle Siege Event Every Week

MysticalMu.Com
Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=A2UUwXOKo14
FB:https://www.facebook.com/muonlinelifes/?fref=ts
Forum:http://forum.mysticalmu.com/index.php?/topic/2469-medium-server-x220-grand-opening-23-june-1700-utc-3/#entry9893

Opublikowano

no ta to grubo ;/ 

ADMIN zrób coś z HP bo skacze i helper świruje!!! jak nie to zamykam serwer ;/

Opublikowano

ja pierdole czy ja musze co chwile doslownie zmieniac serwery... nie  chce mi sie rozpisywac, wklejam tylko cytat.

.

I'd like to talk directly to the Admins, guys you have just open a server in less than 2 weeks and it's FULL of BUGS, what are u waiting for fix????!!!

In case you didn't notice, here's a list:

- HP bars in party BUG, this causes problems with mu helper of the energy elf and she can't buff correctly. This is a HUGE BUG!!! 

- ZEN BUG, NPCs don't give the correct amount of zen when u sell them something.

- GOLDEN BUG, they stay still and don't attack as often as they should, in top of that, if you do MOST dmg and someone comes and hit them only 1 time, when the box drop, it is contested and the other person can pick it WITHOUT DOING ANYTHING. In top of that, I killed a Golden Lizard and the box just disappear.

- DROP, the whole drop sistem is bad, jwls rarely drops, I have 4 characters on since the server started and I have only 1 bless 1 soul 1 life and like 10 chaos, how we are supposted to upgrade our sets?

- The FORMULA OF RF STATS are WRONG, I have a RF with 1600 ene and 500 agi and I'm hitting 32! with the DARK SIDE! to the wheels of tarkan, WTF?!

- NPCs doesn't sell arrows lvl 2 by the way

- PERSONAL SHOP are BUG, we can't open them

Please, take all this thing into consideration and act FAST, or many people will leave this server, many of us are already mad.

• Marchwj zmienił(a) tytuł na MysticalMu Medium Server - x220 Grand Opening 23 June (17:00 UTC +3)
Opublikowano

Witam zrobilem se nastepne konto po tym jak zniknelo poprzednie ----jesli chodzi o serv to full multi kont czyli w zasadzie gra okolo 30-40 osob -----server pelen bugow administracja nic z tym nierobi a wiec nastepny swrv kesz end kesz ^^ z mojej strony to wszystko ----dziekuje za gre tu cya moze gdzies moze kiedys

Opublikowano

mało tego, ADMIN skasował wszystkie tematy na forum odnośnie BUGów w grze. i się nawet nie odzywa nie wytłumaczy się ... szczyt debilizmu ^^

Opublikowano

Serwer nie jest aż taki zły. Fakt ma kilka bugów ale ma też swoje plusy. Jako największy plus uważam jak dotychczas brak donatorów paradujących w mega itemkach/wingach itp. Każdy ma równe szanse. Serwer już trochę działa a nie widziałem jeszcze nikogo w wingach lvl2. Ciężko o kamole ale dla mnie to zaleta serwera. Wiele osób dopiero zaczyna. Gra trochę Polaków. Ja pogram jeszcze trochę i zobaczę jak się będzie sytuacja tu rozwijać. Co do graczy online - cały czas na serwerze medium jest ok 120-140ppl. Licznik na pewno pokazuje prawdziwą liczbę graczy. 

Opublikowano
6 godzin temu, iiyamaxl napisał:

Serwer nie jest aż taki zły. Fakt ma kilka bugów ale ma też swoje plusy. Jako największy plus uważam jak dotychczas brak donatorów paradujących w mega itemkach/wingach itp. Każdy ma równe szanse. Serwer już trochę działa a nie widziałem jeszcze nikogo w wingach lvl2. Ciężko o kamole ale dla mnie to zaleta serwera. Wiele osób dopiero zaczyna. Gra trochę Polaków. Ja pogram jeszcze trochę i zobaczę jak się będzie sytuacja tu rozwijać. Co do graczy online - cały czas na serwerze medium jest ok 120-140ppl. Licznik na pewno pokazuje prawdziwą liczbę graczy. 

brak donatorów ^^ - DZIŚ ruszyło donate!!!

gracze online 140:4konta=

gdzie zasrany ADMIN!!! co to za poyeb, ze tak podstawowych bledow nie naprawi ;/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

16. Brak zainteresowania publikacją od dłuższego czasu wiąże się z przeniesieniem jej do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...