Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mertial

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, MVP Charlie napisał:

Człowieku, dostaje trzachawek jak patrzę co Ty za farmazony gadasz. VIP w niczym nie daje przewagi, a tylko dodatkowo np powiększa sloty. Na becie wbiles 16 lvl przy ratach 100% i Ty w ogóle mówisz coś o rozgrywce na serwerze? Zrobiłeś z siebie pośmiewisko u nas na forum i tutaj, ale może taka Twoja rola, bo klaunów coraz mniej. Twoje słowa 'beta powinna być gotowym serwerem, zeby gracze szukali bledow'. Jeśli jakiś serwer byłby w 100% gotowy to po co byłyby bety? Skoro coś jest gotowe to nie wymaga testów ^^ Widzę, że nie wiesz jak działa metin. Robisz jedno buguje się drugie.

Blokady nie zdejmę, a tym swoim całym postem myślałeś, że jakoś się przestraszymy krytyką czy nawet nie wiem jak to nazwać? Oczywiście, że nie, bo krytyke popiera się argumentami, a Ty ich nie miałeś, a jak napisałem na sb, że robimy zamianę IS z bonami będzie droższy od wizualnego to gracze tego nie chcieli (to był tylko taki testowy wpis).

Zaprosiłbym Cię na Arkadię - krainę marzeń, ale tam wstęp od 112.

_______

Zapraszam na serwer, bo YouTuberzy też już zaczynają działać ;)

xD Powiększa sloty owszem ale co tam... TP do znajomych z listy to tylko takie tam ułatwienie bo po co biegać, przecież to tylko serwer medium. To samo tyczy się zapisu lokalizacji - Nie masz vipa nie zapiszesz tp bo w grze nie da się tego zdobyć (oprócz sm). Automatyczne podnoszenie sztabek i zmianek #Vesteris (troche podjebane). Ale spoko wiadomo że ludzie to kupią bo to w pizde ułatwia gre samo śmieszne tp do kogoś z listy znajomych w uj daje (koles znajdzie bossa/metka nie da rady to wola kolege), zanim ktoś inny przyjdzie to juz koles co ma vipa będzie zbijał ostatniego bossa na mapce. Bez kappy weź już nie odpisuj typku bo ta ranga admina Ci głowę rozjebała do końca. 

obraz.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja się odniosę do cen IS'u. Niby spoko, niby tani, ale za 100 zł mam raptem IS do EXP'a (chyba, że da się wyciągać dodania bonusów z kostiumów, jeśli nie, to 200 zł na IS PVP i EXP? 

Opublikowano

@Emmanuelsja nie wiem czy Tobie się nudzi, nie masz problemów w życiu czy tak bardzo zabolał Cie ten ban, ale jak już masz się czegoś czepiać to chociaż się upewnij najpierw czy masz rację. Ja np. widzę, że mimo braku vipa mam dostęp do zapisu pozycji. IMG_20170629_160726.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Emmanuels napisał:

xD Powiększa sloty owszem ale co tam... TP do znajomych z listy to tylko takie tam ułatwienie bo po co biegać, przecież to tylko serwer medium. To samo tyczy się zapisu lokalizacji - Nie masz vipa nie zapiszesz tp bo w grze nie da się tego zdobyć (oprócz sm). Automatyczne podnoszenie sztabek i zmianek #Vesteris (troche podjebane). Ale spoko wiadomo że ludzie to kupią bo to w pizde ułatwia gre samo śmieszne tp do kogoś z listy znajomych w uj daje (koles znajdzie bossa/metka nie da rady to wola kolege), zanim ktoś inny przyjdzie to juz koles co ma vipa będzie zbijał ostatniego bossa na mapce. Bez kappy weź już nie odpisuj typku bo ta ranga admina Ci głowę rozjebała do końca. 

Na forum byłeś gotowy zrobić mi dobrze, a tutaj poczułeś się jakby pan ze smyczy Cię spuścił ;) może POROZMAWIAMY? A nie sorry zapomnialem, leczysz kompleksy na forach, bo trzeba się w jakiś sposób dowartościować. Przyjmę krytykę na klatę, ale nie głupotę.

#podloga_glosu_nie_ma

Więc z mojej strony w Twoją stronę więcej nic nie poleci, bo szkoda zachodu.

Całuję i pozdrawiam z krainy pełnej fantazji.

nlUSIa9.png

Opublikowano
2 minuty temu, MVP Charlie napisał:

Na forum byłeś gotowy zrobić mi dobrze, a tutaj poczułeś się jakby pan ze smyczy Cię spuścił ;) może POROZMAWIAMY? A nie sorry zapomnialem, leczysz kompleksy na forach, bo trzeba się w jakiś sposób dowartościować. Przyjmę krytykę na klatę, ale nie głupotę.

#podloga_glosu_nie_ma

Więc z mojej strony w Twoją stronę więcej nic nie poleci, bo szkoda zachodu.

Całuję i pozdrawiam z krainy pełnej fantazji.

Odpowiesz na moje pytanie? Jestem ciekawy jak to wygląda z tym IS'em. 100 zł daje mi tylko komplet EXP bądź PVP? (Na stałe) Czy w 100 zł się mieści i to i to?

Opublikowano

Ogolnie zagram

ale spoko ze serwer nie pod hajs skoro 2 panele teleportacji trzeba kupic za real monej i (chyba tutaj) 5 strone EQ za real monej i do tego teleportacja do znajomka OCZYWISCIE ZA REAL MONEY 3 DODATKOWE STRONY RUN/podnoszenie sztab albo zmianek (przeciez gracz bez tego tez da rade kappa) sklep online dluzej niz gracz bez RIAL MONEJ (Jak można zauważyć, pakiet daje kilka ułatwień, jest on jednak przeznaczony dla chętnych - bez niego nasza postać nie będzie odstawała od innych) xD

Opublikowano

Emma. Pragnę zaznaczyć, że czepiałeś się o wszystko, a nie tylko o IS.

To nie jest chamskie pay2win, jednak wszyscy wiemy, że serwer musi na siebie jakoś zarobić, bo nie po to zapier*alało się rok czasu. Po raz setny: to że będziesz mieć aurę, skórkę na peta, VIPa i wszystkie inne bezbonusowe rzeczy, NIE ułatwi Ci wygrania np turnieju pvp lub wojny gildii.

Podnoszenie podjebane z Vest? No zajebiście autorska sprawa, niech nas pozwą. P.S. Ja mam odwrotne podejrzenia w jednej sprawie, ale już nie ważne.

Tak jak Ironia pisała, nie do końca nawet wiesz, a siejesz ferment. Doinformuj się następnym razem.

A co do udzielania się admina w zapowiedzi jego serwera - no comment.

Już bez odbioru plis.

Pozdrawiam dla odmiany naszych beta testerów i zachęcam do przeglądnięcia prezentacji :)

LutUbw5.png

Opublikowano

moim zdaniem wszystko spoko ale strasznie skrzywdziliscie helera tym gownem zamiast podwyzszenia ataku  po prostu postacia ta juz sie nie da grac solo 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano
2 godziny temu, Emmanuels napisał:

Kiedyś nie było żadnych PO, czy jak to tam zwą i jakoś się grało - teraz serwer kiepski bo nie ma PO, nie ma autopodnoszenia - a do uja od czego masz klawę i palce na niej, klikaj i podnoś :D Nauczyli się że każdy serwer podobny do siebie, a jak jakiś odstąpi od schematu - to szajs. Nie chcesz nie graj, nikt nie zmusza. Co do tego, że koleś co ma vipa wpadnie i zabije bossa - kur... to jest metin i na tym ta gra polega na rywalizacji, walce o spoty, o bossy - a nie kurde nie będę ruszać tego bossa, bo jaśnie pan Emmanuels może będzie chciał go ubić - śmieszny jesteś - metin to walka o wszystko i to nie tylko z przeciwnym królestwem, lecz również z własnym. 

1 godzinę temu, AveRa napisał:

A ja się odniosę do cen IS'u. Niby spoko, niby tani, ale za 100 zł mam raptem IS do EXP'a (chyba, że da się wyciągać dodania bonusów z kostiumów, jeśli nie, to 200 zł na IS PVP i EXP? 

Nie wiem jak z kostiumami, ale np bonusy z fryzury z is można przenieść na fryzurkę zwykłą, jeśli ktoś ma takie życzenie.

Opublikowano

NqOvsbS.png

Z ogromną przyjemnością informujemy, że już teraz startujemy z pierwszym konkursem na forum.

Okazje do konkursu są dwie, pierwszą z nich i tą ważniejszą, jest to, że zbliżamy się do startu! Natomiast drugą jest przekroczenie progu 200 zarejestrowanych użytkowników!(Oby tak dalej.)

Konkursik podzielony jest na trzy kategorie, a w każdej będą trzy miejsca dla Was, wszystko będzie objęte odpowiednio ustalonymi zasadami.

Poniżej przedstawimy Wam kategorie konkursu.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału i zgarnięcia nagród!

Link do konkursu - http://forum.mertial.pl/index.php?/topic/148-konkurs-1-z-administracją-mertialpl/

Serdecznie zapraszamy bo już wkrótce start :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Nicoll napisał:

Kiedyś nie było żadnych PO, czy jak to tam zwą i jakoś się grało - teraz serwer kiepski bo nie ma PO, nie ma autopodnoszenia - a do uja od czego masz klawę i palce na niej, klikaj i podnoś :D Nauczyli się że każdy serwer podobny do siebie, a jak jakiś odstąpi od schematu - to szajs. Nie chcesz nie graj, nikt nie zmusza. Co do tego, że koleś co ma vipa wpadnie i zabije bossa - kur... to jest metin i na tym ta gra polega na rywalizacji, walce o spoty, o bossy - a nie kurde nie będę ruszać tego bossa, bo jaśnie pan Emmanuels może będzie chciał go ubić - śmieszny jesteś - metin to walka o wszystko i to nie tylko z przeciwnym królestwem, lecz również z własnym. 

Nie wiem jak z kostiumami, ale np bonusy z fryzury z is można przenieść na fryzurkę zwykłą, jeśli ktoś ma takie życzenie.

Ale mi chodzi o to jak ten IS w ogóle wygląda. Wszyscy o nim krzyczą, że zły, że dobry, a nikt nie napisze ILE tak właściwie ten IS kosztuje bo od tego wszystko zależy. Jak IS do PVP i EXP'a będzie kosztował łącznie 200 zł to lekka chyba przesada. Sądziłem, że IS się zamknie w 100 zł (w sensie kostium, fryzura, nakładka na miecz czy tam pet w/e). Jeśli jego cena będzie aż taka jak na korzyści, które daje to ja go sobie jednak odpuszczę. :)

Opublikowano
8 minut temu, Nicoll napisał:

AweRa proponuje wejść na forum serwera - tam zapewne wszystkiego się dowiesz np na SB :) 

Wolałbym uzyskać informacje od administracji tutaj. Dziwi mnie to, że nie potrafią tego napisać tutaj wprost, chociaż grzecznie proszę tylko o informacje i nie chcę rozpętywać gównoburzy. 

Opublikowano
14 godzin temu, AveRa napisał:

Wolałbym uzyskać informacje od administracji tutaj. Dziwi mnie to, że nie potrafią tego napisać tutaj wprost, chociaż grzecznie proszę tylko o informacje i nie chcę rozpętywać gównoburzy. 

Jutro już wszystko będzie widoczne na stronie i każdy sam zdecyduje co dla niego oznacza full, bo ciężko jest to teraz sprecyzować. Wiele osób uważa, że to co nie daje bonusów też do full się zalicza, więc zostawiamy każdemu jego własna ocenę :)

nlUSIa9.png

Opublikowano
17 godzin temu, MVP Charlie napisał:

a tutaj poczułeś się jakby pan ze smyczy Cię spuścił

Oj czy ty tu porównałeś gracza do psa???? 

charlie ty kurwo jebana

bez odbioru

Opublikowano
2 godziny temu, MVP Charlie napisał:

Jutro już wszystko będzie widoczne na stronie i każdy sam zdecyduje co dla niego oznacza full, bo ciężko jest to teraz sprecyzować. Wiele osób uważa, że to co nie daje bonusów też do full się zalicza, więc zostawiamy każdemu jego własna ocenę :)

Przecież kilka postów wyżej pytałem o cały zestaw do PVP i EXP'a... Ile by kosztowało skompletowanie całego zestawu (fryzura, kostium, nakładka itp.) DO PVP I DO EXPA...

Opublikowano

Cała sala ręce w góre. Po 10 minutach ładowania tego super extra newschoolowego forum udało mi się napisać post xD

A co do serwerka jak najbardziej propsik tylko ten IS nie wygląda to fajnie jeżeli za FULL do Exp i PvP mam zapłacić 200 zł ;(

Opublikowano

Przypominam, że pierwsza kategoria konkursu na forum trwa do dnia dzisiejszego do godziny 19!!

Szansa na zgarnięcie sm przed startem. 

Zapraszamy do rejestrowania się na forum oraz brania aktywnego udziału w jego życiu. ☺️

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 30.06.2017 o 10:07, Endymion napisał:

Kondymion "tworca" Zjebsteris oblatany jak świnski ryj po korycie

gdzie sie urodzil tak sie wypowiada Kondymion,

pozdrawiamy zza Janek kawalek dalej po prawo kierunek Rawa

diablo3x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...