Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mertial

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kut2DyO.png

Jak wszystkim wiadomo MPCForum nie działa w ostatnich czasach najlepiej, dlatego żeby uniknąć problemów z przeglądaniem prezentacji odsyłamy Was na nasze forum.

http://forum.mertial.pl/index.php?/topic/92-mertial-kraina-pe%C5%82na-fantazji/

Facebook

https://www.facebook.com/mertialpl/

Weryfikacja #1

IYA3GUC.png

Weryfikacja #2

lS35719.png

pIOuQ29.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 godziny temu, Smiguss napisał:

Powiedz mi ale to szczerze.

Ile wy ten projekt robiliście ? :D 

Od wakacji zeszłego roku.

3 godziny temu, Lancer Miszcz napisał:

Zapowiada się aż za dobrze. Mam tylko pytanie, czy robiliście coś przy systemie łowienia? Jakiś ciekawy drop z rybek itp? Chyba nie ma tego w prezentacji 

Na ten moment nie robiliśmy nic przy łowieniu (a wręcz jest wyłączone), gdyż trzymamy je na aktualizację.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Server na pewno ciekawy aczkolwiek jak dla mnie za dużo tego wszystkiego .

Opublikowano

Prezentacja jest wręcz zajebista, wszystko ładnie i dokładnie opisane, w końcu jakiś medium z prawdziwego zdarzenia.

Miejmy nadzieję, że w tym społeczeństwie metina dobrze się przyjmie, bo polscy gracze metka mają tendencję do chodzenia na tygodniowe gotowe syfy, a nie, granie na konkretnym dopracowanym projekcie :D

Opublikowano

Jak ja bede czekac z chuyem w reku

Azoom mi cos mowi ale jakie serwery mial? :v 

Wtedy wywnioskuje czy go schowac czy dalej w rece trzymac

Opublikowano

Administracja na +.  Ciągle dostępna, odpisuje.
Mają pomysł na serwer, wiedzą jak się do tego zabrać - bardzo dobry kontakt z graczami.
Nowości są, takie, które umilą i wydłużą grę.
Teraz pozostało tylko czekać na start.

Opublikowano

Polecam, bo Azoom i Charlie. Chłopaki się znają, a patrzeć na przeszłość Azooma można śmiało zaufać i spodziewać się, że serwer będzie świetny. Trzymam kciuki, by ten stał jeszcze dłużej, niż Dreikon :3

Pls Tru wybacz mi. Oczywiście polecam najbardziej, bo @True990!

H4F0SIN.png

Opublikowano

No to życzę powodzenia! 

Jeśli wszystko będzie spoko i serwer będzie aktywny. No to z miłą chęcią zawitam. 

Na ten moment odczekam i po starcie się zobaczy. :) 

837341413742376668518.png

Opublikowano

". Dobrym pomysłem też jest rozwijanie buffa już od początku swojej przygody, aby w późniejszej fazie sprawnie sobie radzić z potworami i wyprawami."

Serwer powinien być skonstruowany tak, aby każda klasą postaci dało się "sprawnie" expić bez buffa.

btw ładny interface ale tej zieleni nie czuje w metinie.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Prezentacja kozak, ale jak dla mnie za dużo wszystkiego. Powodzenia na starcie.

Opublikowano

Beta póki co idzie fajnie i sprawnie. 

Charlie i Azoom są dostępni na ts i aktywni na grze oraz forum. 

Wszystkie błędy jakie są zgłaszane (póki co jest ich naprawdę garstka) są poprawianie krótkimi resetami. 

Wydaje się, że serwer ma dużo udziwnien ale wystarczy się trochę zadomowić i wszystko robi się jaśniejsze. 

Zapraszamy. :-) 

Polecam bo nawet @@Algade  gra. ?

Opublikowano

Tak jak ktos napisal ze bez buffa powinno sie dawac rade

Rzeczy ktorych nienawidze na serwerach to nonstop dungi (takie same) i robienie buffa bo tak wymaga tego typu serwer :v

Opublikowano

Ano nawet ja wszedłem na serwer, po tym jak przeczytałem prezentację nic nie wydaje się dziwne, czy też trudne.

Exp jest w miarę przyjemny, oczywiście jest to medium,  ostatnimi serwerami na jakich grałem były typem easy, a to było kilka miesięcy temu xD

Chłopaki się starają, jak na otwarte beta testy to wiele tych błędów na początkowym etapie rozgrywki nie znaleźli, sam szukałem i tylko drobnostki.

Zobaczymy jak będzie trwała dalej beta, ale oczywiście serdecznie zapraszam na forum jak i na beta testy.

Może coś się wydarzy na forum, kto wie, możliwe, że jakiś konkursik wymyślimy, a Charlie z Azoomem będą robili jako sponsorzy nagród(wybaczcie chłopaki xD) :lenny:

Opublikowano
10 godzin temu, RAvOO napisał:

Tak jak ktos napisal ze bez buffa powinno sie dawac rade

Rzeczy ktorych nienawidze na serwerach to nonstop dungi (takie same) i robienie buffa bo tak wymaga tego typu serwer :v

Akurat tutaj dungi mają losowe piętra.

LutUbw5.png

Opublikowano
5 godzin temu, Lova napisał:

Akurat tutaj dungi mają losowe piętra.

to akurat wiem za co serwer szanuje :v 

Czasem pisalem innym aby taki system wprowadzili ale mnie wysmiewali i mi smutno bylo :v 

Opublikowano

Przeczytałem prezentacje i mam pytania. 

Czemu system sklepów offline jest tak ubogi? Czas powinien być dłuższy.. 12h to zdecydowanie za mało nawet te 16h z pakietem no chyba, że 12 to już Z pakietem..... Czy po zamknięciu sklepu, będzie możliwość otworzenia go jeszcze raz, a przedmioty nie sprzedane będą już dodane? - Bo jak nie to, trochę tragedia.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...