Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metek2.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wWsNxKZ.png

Metek2 to serwer, który pojawił się jako pierwszy serwer typu GM mode w lutym w 2014 roku. 

Podczas swojej kariery przeszedł jeden rework. 

Teraz po ponad 3 latach istnienia stworzyliśmy klasyczny oldschool, zupełnie inny niż poprzednik. 

Największą nowością jest  globalizacja Metka- jesteśmy dla graczy z całego świata. 

Zarówno w cliencie jak i w grze możemy wybrać język jaki nas interesuje- Polski lub Angielski.

Bez większych zmian zostaje GM mode

Wciąż można używać wielu komend, jedynie wizualnie wyglądamy bardziej klasycznie.

Jest to serwer easy, lecz rozbudowany pod względem czynności, które trzeba zrobić. 

Nic co dropi nie jest "do śmieci" Wszystko  można sprzedać, dzięki czemu yangi się w końcu liczą. 

U handlarzy nie dostaniemy też wszystkiego, ale wystarczy krok do metina, bossa czy moba by zdobyć co potrzebujemy. 

Kierujemy się zasadą, że item shop nie jest niezbędny

Wszystko co jest dostępne w item shopie znajdziecie w grze. 

Sklep ma ułatwić rozgrywkę, a nie być konieczny.

Słuchając waszych rad, na serwer wprowadziliśmy wiele fryzur i kostiumów.

Dostaniecie je (i nie tylko) na różnych eventach.

Ciekawą nowością może być także dodana, z naszej inicjatywy, możliwość zmiany koloru i przeźroczystości interface.

Jak Ci wygodnie- tak zrobisz. 

Poszerzyliśmy nasz team o kilka osób. 

Każda z nich ma obowiązek być na serwerze tak często jak to możliwe,  oraz organizować eventy, które znajdą się w rozpisce na forum.

O braku zainteresowania Teamu nie będzie mowy. 

Również na nowym Metku zapraszamy wszystkich do DT i do Katakumb.

Z nimi również związanych jest wiele nowych misji obecnych na serwerze. 

Oldschool przypominają misje konne i rybołówstwo..

"Analiza Biologa" chyba już się wszystkim znudziła..   ^^

START:  23 CZERWCA 2017      godz. 20:00

ADMINISTRACJA:

[GA]

shad

Alexis

boost

[GM]

Shivan

Taysh

Guerdo

Sergio

[MOD]

Ghotka

Dziękujemy wszystkim testerom 3 zamkniętych Beta Testów.

PREZENTACJA:

RCilUxv.jpg

WERYFIKACJA:

Pqpla2Z.jpg

0MYGoP6.jpg

Opublikowano

I co tu niby ma zachęcać do gry ten gm mod czy jak bo nie rozumiem. Stary Metek2 był lepszy co był 250lv,  jeśli dobrze pamiętam to ten co był 11 marca 2014 i tam był jeszcze w teamie szpiegu.

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Metek2.com
Opublikowano

Shad zlituj się. Znowu reaktywujesz serwer na którym dajesz bany za byle co dla byle kogo? Znowu rozdawanie techników po znajomości? Serdecznie nie polecam tego serwera ze względu na administrację. :)

Opublikowano
Dnia 21.06.2017 o 14:07, `Mentos napisał:

I co tu niby ma zachęcać do gry ten gm mod czy jak bo nie rozumiem. Stary Metek2 był lepszy co był 250lv,  jeśli dobrze pamiętam to ten co był 11 marca 2014 i tam był jeszcze w teamie szpiegu.

Dnia 21.06.2017 o 14:27, Jacob S napisał:

W dzisiejszej erze serwery tak właśnie wyglądają. 

Ehhh

22 godziny temu, Smiguss napisał:

W sumie słabo się przyjmie.

Ale powodzenia! 

Przepraszamy, że nie trafiliśmy w wasz gust. Mimo to zapowiedź to mała część tego co mamy do zaoferowania. Po starcie przygotujemy pełną prezentację, wtedy mam nadzieję, że wam się spodoba. A tymczasem zapraszamy! :) 

Dnia 21.06.2017 o 01:27, Alon. napisał:

oczywiscie, że wbije ! *.* 

Polecam ! :)

Czekamy! :)

8 godzin temu, AveRa napisał:

Shad zlituj się. Znowu reaktywujesz serwer na którym dajesz bany za byle co dla byle kogo? Znowu rozdawanie techników po znajomości? Serdecznie nie polecam tego serwera ze względu na administrację. :)

To nie reaktywacja, to nowy serwer :) Nigdy naszym celem nie było banowanie bez przyczyny, a jeżeli zaszła jakaś pomyłka zawsze rozpatrywaliśmy bany na korzyść gracza. Zapraszam na serwer :) 

Opublikowano

Gówno do zaoferowanie... gm mode ale sobie zapłać żebyś mógł w ogóle zagrać ?? Bo jeśli coś mi się kojarzy to chyba tak to wyglądało poprzednio - zapłać żebyś mógł grać. 

Pierdoli wam się w głowach z tymi serwerami i wyciąganiem hajsu od ludzi - syf syfa pogania w tych zapowiedziach i prezentacjach. Nie mam zamiaru nawet pobierać tego gówna. Upośledzenie ludzi chcących zbić hajs na gównianych serwerach zaczyna wchodzić w bardziej zaawansowany poziom... 

Nie polecam. 

Opublikowano
16 godzin temu, Karpielek napisał:

Przepraszamy, że nie trafiliśmy w wasz gust. Mimo to zapowiedź to mała część tego co mamy do zaoferowania. Po starcie przygotujemy pełną prezentację, wtedy mam nadzieję, że wam się spodoba. A tymczasem zapraszamy! :) 

Czekamy! :)

To nie reaktywacja, to nowy serwer :) Nigdy naszym celem nie było banowanie bez przyczyny, a jeżeli zaszła jakaś pomyłka zawsze rozpatrywaliśmy bany na korzyść gracza. Zapraszam na serwer :) 

"Nigdy naszym celem nie było banowanie bez przyczyny, a jeżeli zaszła jakaś pomyłka zawsze rozpatrywaliśmy bany na korzyść gracza." Już robić gównoburzy tutaj nie mam zamiaru, ale ta wypowiedź jest tak przesycona bujdą i kłamstwem, że chyba bardziej się nie dało. Wiele razy moi znajomi dostawali bana, ponieważ jeden z GM'ów ich nie lubił bądź po prostu chciał się popisać jaką to on ma pozycję na serwerze, tj.: "Mam GM'a? Dostaniesz bana bo mogę". Nie wciskaj mi kitu, że nie było takich sytuacji. Mówisz nowy serwer? Co w nim zmieniliście względem pierwszych odsłon? Sety? Ogólny zarys jest taki sam. Bo w nazwie jest .com zamiast .pl? Zlituj się.

Opublikowano

Co? Max poziom 99? Kpina. 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...