Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarion.pl [VPS] [Easy/PVP] [OLDSCHOOL]

Start serwera.  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, RazorMan1234 napisał:

To co serwer juz off ? :D bo znowu strona nie dziala i do serwa nie moge sie zalogowac.

Serwer on, ale strona cały czas off.

Opublikowano

Ja serwerek polecam , przyjemnie sie gra , kontakt z administracją jest 

up strona działa cały czas

Opublikowano
3 godziny temu, ReIz napisał:

Ja serwerek polecam , przyjemnie sie gra , kontakt z administracją jest 

up strona działa cały czas

No wiem ze on ale i tak nie moge wbic bo przeteleportowałem sie na pustynie i mi postac zbugowalo a probowalem od bugowac na stronie ale to nie działa wiec nie mam jak grac ;p plus myslalem ze wiecej ludzi bedzie bo tak  pograc czasem i przypomniec sobie stare czasy metina jest bardzo fajnie no ale coz jak narazie nie pogram bo nie moge nawet postaci od bugowac. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, RazorMan1234 napisał:

No wiem ze on ale i tak nie moge wbic bo przeteleportowałem sie na pustynie i mi postac zbugowalo a probowalem od bugowac na stronie ale to nie działa wiec nie mam jak grac ;p plus myslalem ze wiecej ludzi bedzie bo tak  pograc czasem i przypomniec sobie stare czasy metina jest bardzo fajnie no ale coz jak narazie nie pogram bo nie moge nawet postaci od bugowac. :)

Wystarczy poczekać 

Opublikowano
1 godzinę temu, ReIz napisał:

Wystarczy poczekać 

Czekałem 30 minut :P i nic wiec wiesz zrezygnowalem z gry po prostu skoro nawet od bugowanie postaci nie działalo :P

Opublikowano

Do wyrzucenia. Serwer off, strona off.

Poza i tak nie polecam wbić jeśli zaraz będzie on, strona była co chwilę off, nie działało odbugowanie postaci na stronie, czekałem 3 dni i się nie doczekałem odbugowania, administracje nic nie interesuje. Rozumiem też, że oldschool ale kurde, żeby kowal był wyłączony? 

Opublikowano
9 godzin temu, Homelo napisał:

Do wyrzucenia. Serwer off, strona off.

Poza i tak nie polecam wbić jeśli zaraz będzie on, strona była co chwilę off, nie działało odbugowanie postaci na stronie, czekałem 3 dni i się nie doczekałem odbugowania, administracje nic nie interesuje. Rozumiem też, że oldschool ale kurde, żeby kowal był wyłączony? 

Zgadzam sie tu z kolegą. Serwer off na odbugowanie postaci czekam 3 dni jak nie dluzej admin serwa ma gdzies .. Nie polecam

Opublikowano
3 godziny temu, morjaN napisał:

Kurwa, szkoda, miałem wielką ochotę na tego typu server i właśnie nie koniecznie dedykowany. Surek jak zwykle. 

Ten serwer to był nie wypał :D i tez mialem ochote na nim pograc ale jak widac nie bedzie dane :D

Opublikowano

Cytat

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

+ obrazki nie działają.

- miał być wyłączony gdy już nikt nie będzie grać, dotrzymaliście słowa czy kolejna ściema?

Opublikowano

Wszystko ciekawie ale błąd 500 Internal Server Error...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...