Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę postawić polski sklep internetowy na oprogramowaniu Shopware, tylko że ono jest tylko w wersji niemieckiej i angielskiej. Czy była by możliwość postawienia polskiego sklepu, aby był on po polsku i miał walutę w złotówkach? Jeśli tak to jak? Jeśli nie to jakie inne darmowe oprogramowania możecie polecić pod sklep?

juto50.jpg

Opublikowano

Można równie dobrze zlecić jakiejś firmie zlecenie na utworzenie sklepu. 
Z tego co wiem, dopiero rozwijające się firmy nie są wcale, aż takie drogie ;)

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem z wymienionych jest  prestashop, jest to stałe rozwijane oprogramowanie e-commerce z ogromną społecznością.

Jedyne co to lepszym jeszcze wyborem jest wersja 1.6 ponieważ 1.7 ma jeszcze sporo wad i błędów, a poza tym nie ma wszystkich modułów.

Zdecydowanie odradzam stawianie sklepu na WordPressie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najwygodniej będzie nie robić tego samodzielnie, bo możesz coś zepsuć, marnując czas i pieniądze na pomyłki. Polecam zlecić takie zadanie profesjonalnej firmie, mój wybór padł na http://new-site.pl/ to prawdziwi eksperci, warci swojej ceny, w krótkim czasie stworzyli stronę mojego sklepu i pomogli jej zająć wyższe lokaty w wynikach wyszukiwania, warto się zapoznać z ich ofertą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...