Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić żeby uciagnac spota na v2?

mikikox123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,posiadam na tortudze sure 52lv.

Skile-

-Zbrojka m2

-Czarowane m4

-Strach m5

Eq-

-Fms+9 sr 32 kd do expa +4

-Yy+9 2k pż kd deffa i uchylki +4

-ebo+9

-okragla+6

-bizu 1,5k pz

-wyzywka+9

-buty 1,5k pz

Staty-

-444deffa (z dzikiem i zbrojką) (jeśli bd mial 21lv konia to bd miał 544 deffa)

-12k pż

-585-609 atk (z czarowanym)

Nie byłem jeszcze w  v2 bo nie chce mi sie marnowac przepustki jakbym sobie nie poradzil.Moje pytanie brzmi ile grupek szponów dałbym rade ogarnąć z tym eq,co mógłbym zmienić eq żeby jak najwięcej spotów wyciągnąć?

edit;dodam ze mam buffa pomoc i błogo 24%

Opublikowano

Ja w twoim przypadku z podobnym eq etc uciągałem z buffem g6/p cały spot so. I co najważniejsze NIE UMIERAŁEM, jak dla mnie wystarczy... jakbyś miał jeszcze pż w bonie to ez

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Troszkę za mało obrony, żeby dobrze sobie tam radzić. Według mnie powinieneś bardziej rozwinąć czarowaną zbroję, zrobić militara, spróbować ulepszyć tarczę i zadbać trochę o buffa, bo w tym momencie nie jest zbyt dobry. 

Opublikowano

Zainwestuj w dobrego buffa i białe rosy od 55, bo  później na 61 tarcza +9 dużo pomoże,  czarowane ma niski poziom co za tym idzie za mały drain, by Cie utrzymać, ebonitowa bransoleta z przetopami mogła by także sporo pomóc

do 55 można się przemęczyć nawet malymi grupkami, bo do zrobienia masz w zasadzie wszystko, skille, eq, skille buffera, biologa sadzać po defie tez nie masz zrobionego.

Opublikowano

Zainwestuj w lepszego fmsa i czytaj skille :D Narazie sb zarób na tego fmsa bo 31sr to słabiutko

I dużo by ci dały białe rosy które dają obrone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...