Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpisN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadacie innowacyjne funkcje? Jakoś żadnych "wyróżniających się" nie widziałem.

Autorskie boty? Ciekawe jakie.

Wygląd taki średni, jedyne co mi się spodobało to ikony, lecz to jest już kwestia gustu.

Parę błędów w prezentacji, np: "[...] poszukują stabilne serwera głosowego".

Opublikowano

HAHHAHAH pakiety łatwo wlatują ? To wal w net speaka. A pakiety są dlatego że posiadamy pakiet który nie jest przeznaczony na taką liczbę osób :) Więc zastanów sie co mówisz,a potem zadaj sobie pytanie czy jesteś w stanie wywalić net speak'a

Opublikowano
25 minut temu, Azorek_Kh napisał:

HAHHAHAH pakiety łatwo wlatują ? To wal w net speaka. A pakiety są dlatego że posiadamy pakiet który nie jest przeznaczony na taką liczbę osób :) Więc zastanów sie co mówisz,a potem zadaj sobie pytanie czy jesteś w stanie wywalić net speak'a

Czyli serwer nie jest stabilny i wątpię ,że to kwestia pakietu jak ludziom podnoszą się pakiety do nawet 20% z darmówki.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Zapytałeś się czy jestem w stanie wywalić net-speaka, no to próbuje. Możesz napisać do Makina z chęcią sobie z nim pogadam :).

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Azorek_Kh napisał:

Z darmówki ??? A co walisz ;_ Chyba trzeba napisać do Makina i powiedziec co robisz ;> ?

Zastanów się człowieku co wy piszecie na prezentacji. Założę się, że jesteś Adminem na tym serwerze. Najpierw kolego mówisz, że ma polecieć ddos na ten serwer, a teraz płaczesz, że pakiety poleciały :) 

Opublikowano

Po wejściu na serwer dostałem bana, nie polecam.
<19:16:19> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "Lajtu ツ" (Łokieć pięta, zablokuj klienta! Niesłuszny ban? GG: 59398129)

Opublikowano
28 minut temu, Veengar napisał:

Po wejściu na serwer dostałem bana, nie polecam.
<19:16:19> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "Lajtu ツ" (Łokieć pięta, zablokuj klienta! Niesłuszny ban? GG: 59398129)

Powód bana != Profesjonalizm.

Wchodzę sobie na serwerek i jak widzę nicki osób które są właścicielami, to odrazu wiadomo że to serwer nie wart mojej uwagi.

Laytu za chamskie reklamy itp już nie raz miał bana na moim serwerze, Selat to osoba która wchodzi w dupe o byle co, a o Azozowskim nie wspomnę.

Cyrk na kółkach.

Nie polecam niestety, no chyba że kogoś jara coś takiego :)

Serwer NPL - serwer MC na samym środku, chyba czas na raporcik :)

P.S Channel "[cspacer] » LVLUP.PRO «" was renamed to "[cspacer] » NET-SPEAK.PL «" by "(m-bot) Informator" Nie wiem od kiedy lvlup.pro robi współprace z TS'ami :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@PantoflarzekJakim prawem wydajesz o mnie opinie jeśli mnie nie znasz i nawet nigdy nie rozmawialiśmy w cztery oczy na żadnym teamspeak'u. Wyrażasz opinie o LVLUP  a skąd wiesz czy dają współprace ;) Nie polecam. Spojrzyj na swojego ts'a i zobacz jaki syf a potem dopiero pier*ol głupoty

Opublikowano
1 minutę temu, Azorek_Kh napisał:

@PantoflarzekJakim prawem wydajesz o mnie opinie jeśli mnie nie znasz i nawet nigdy nie rozmawialiśmy w cztery oczy na żadnym teamspeak'u. Wyrażasz opinie o LVLUP  a skąd wiesz czy dają współprace ;) Nie polecam. Spojrzyj na swojego ts'a i zobacz jaki syf a potem dopiero pier*ol głupoty

xD czy xD

Nie wyraziłem opinię o Lvlvup - czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Widać że poziom bardzo wysoki. Wychodzę z tego tragicznego tematu.

Powodzenia, życzę sukcesów, przyda sie Wam na pewno.

Nie polecam, podtrzymuję to co wyżej napisałem :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Widzę, że zaczyna się robić syf.

Proszę zachować kulturę, piszcie na temat, a oskarżając podawajcie autentyczne oraz twarde dowody. 

Opublikowano

EDIT: Jednak porozmawiałem właściciel normalny lecz nadal nie rozumiem zachowania tego tutaj pod publikacją serwera i te heheszki 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
44 minuty temu, muchomor321 napisał:

Z wypowiedzi tutaj widać że administracja tego serwera to bardzo dziwne osoby i młode najpierw piszą potem płaczą robią jakieś dramy i wyzywają

nawalone 9999 kanałów ledwo połapać się co gdzie i jak :D

opinia ?

ts jak każdy inny + dziwni właściciele czy admini raczej rozmawiać z nimi bym nie chciał bo na matke by wjechali zapewne 

Znam się z właścicielem bardzo dobrze, i praktycznie tylko "wjechał" by ci na matke jak druga osoba zacznie po niej "jechać". Sam nie szanuje osób którzy przezywają rodziców.

Opublikowano

Nie polecam serwera a to dlaczego ?

1.Reklamują się na innym teamspeak'u np u mnie

2.Admin max 14lat
3.reklama

4.zabrali moje grafiki typu online dla gildii i tak dalej !!!

około 50+ bot music na ts haha nastepny -
nie polecam !!

2boXRtY.gif
Opublikowano
Dnia 11.06.2017 o 23:05, wp2009 napisał:

Nie polecam serwera a to dlaczego ?

1.Reklamują się na innym teamspeak'u np u mnie

2.Admin max 14lat
3.reklama

4.zabrali moje grafiki typu online dla gildii i tak dalej !!!

około 50+ bot music na ts haha nastepny -
nie polecam !!

Mógłbyś podać jakieś dowody, na słowo nikt Ci nie uwierzy ;)

Opublikowano
55 minut temu, Kalambur99 napisał:

Mógłbyś podać jakieś dowody, na słowo nikt Ci nie uwierzy ;)

1. no juz nie mam wiadomości od liderów gildii z mojego ts co pisali mi wszystko

2.reklama tak jak mowie nie mam chat

4. wejdz sobie na mojego ts i sprawdz online z gildii grafiki i wejdz do nich i nawet sprawdz link imgur i mnie i u nich są takie same

5.boty jeżeli umiesz liczyć to jest około 80+

jeszcze coś @Kalambur99??

2boXRtY.gif
Opublikowano

Teraz wrzucili chyba boty na jakiś kanał niewidzialny XDD 107/512 przeliczyłem i widać tylko 60 osób razem z botami.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
36 minut temu, wp2009 napisał:

1. no juz nie mam wiadomości od liderów gildii z mojego ts co pisali mi wszystko

To na przyszłość zapisuj takie rzeczy, żeby móc potem udowodnić reklamę ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, ɴoɴαмe napisał:

Teraz wrzucili chyba boty na jakiś kanał niewidzialny XDD 107/512 przeliczyłem i widać tylko 60 osób razem z botami.

Prawda a kiedy ja liczyłem było około 82 xDD

4 godziny temu, Kalambur99 napisał:

To na przyszłość zapisuj takie rzeczy, żeby móc potem udowodnić reklamę ;) 

wiem ale tak na prawde na samym początku nie wiedziałem ze maja napisanego posta na mpc xD

2boXRtY.gif
  • 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...