Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać ankieta

Killer1918

Wybór postaci  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór postaci

• Paladyn
      5
    • Knight
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jestem dosyć starym graczem w tibi ale po sporej przerwie i mam zamiar grać bez żadnych botów i wspomagaczy.

Chciałem abyście pomogli mi dokonać wyboru. Preferuję grę solo lub czasem teamhunty.Na start mam zapewnione 200k i eq oraz do dyspozycji 80 ek lub 80rp.

Opublikowano

Jak dla mnie pall jest the best. W prawdzie teraz mam samych knightów (ze względu na bota) ale pallem grało mi się najlepiej. 

reklama

Opublikowano

Knight to tylko TH. Jeżeli zależy ci na proficie to knight. Jezeli lubisz sie meczyc na expie to pall.

Osobiscie bardziej podoba mi się gra pallem. Ale, że generalnie tylko boce w tej grze to biore kina.

#Battleye niby działa, ale z tego co się orientuje to jest chyba tylko na razie kilka serverów z 100% działającym. 

Na securze bociłem przez ostatni cały miesiąć po 10h dziennie i na razie bez bana. Używałem winda z wyłączonym battleye na kliencie tibia 10

.

Opublikowano

Zależy czy chodzi ci o grę solo czy w teamie. Jeżeli solo to od 200 gra się super i na prawdę ma się masę miejsc do expa. W teamie to wystarczy że masz ogarniętego ek, nie koniecznie z wysokim lvl ale żeby umiał grać i od 100 fajnie można expić. Nie jestem jakimś super graczem bo moim max lvl był 250 RP i super mi się nim grało, teraz trochę żałuję że go sprzedałem. Aktualnie gram ek, trochę manualnie trochę na bocie i jest nudno. Pallem o wiele lepszy exh/h wyciągałem i w ogóle gra była ciekawsza.

btw w DO też grywałem trochę czasu temu (34pp, full lf4, full havoc, full hercules) :D co tam teraz się dzieje? jakieś fajne zmiany? konto niestety też sprzedane. Oj to jeszcze były czasy PDBO bota.

reklama

Opublikowano

Dzięki za pomoc raczej wybiorę palka, a co do DO to gra zeszła na psy i sam mając tzw.super full elite odpuściłem grę na pl2.Sam wiesz, że gra dążyła do upadku przez tzw. p2win, lagi i klany takie jak 7, które używały takich programów o których szkoda gadać, a jak ich zgłosiłeś to jeszcze mogłeś bana dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...