Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 czy Xbox one?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy Twoi znajomi mają jakieś z tych konsol? Wiadomo, że lepiej sobie kupić jakąś konsole, którą mają Twoi znajomi żebyś nie musiał grać tylko z jakimiś obcymi ludźmi, oczywiście nie ma w tym nic złego. Zawsze można przecież poznać nowe osoby, ale wracając do tematu... dla mnie najważniejsze zawsze będą gry, nie mówię tutaj o multiplatformach jak Fifa czy jakieś CODy, BFy, Assasyny, ale gry ekskluzywne wydawane tylko na jedną platformę, a w przypadku Xboxa często też na PC. Po prostu sprawdź sobie listę gier ekskluzywnych - tych które już wyszły oraz te, które dopiero wyjdą. Jest to moim zdaniem najważniejsze kryterium przy kupnie sprzętu.

819531478353821175209.gif

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Zdecydowanie PS4.

Po pierwsze, w Europie jest więcej osób posiadających PS4 w porównaniu do XBoxa w USA. Co za tym idzie, więcej graczy i znajomych z którymi można pograć.

Po drugie, kozackie ekskluzywne na PS4. ( God Of War, Uncharted, NiOh, Horizon Zero Dawn, Bloodborne) uwierz mi, że jak siądziesz do tych gier to wszystko w co grałeś dotychczas to gówno ;) 

A zresztą teraz więcej ekskluzywnych gier jest robionych pod PS4 gdyż na Xboxie tyle nie zarobią bo jest mniej posiadaczy.

Bier PS4, w sklepach wersja PRO już po 999zł więc warto.

Sam półtora roku temu miałem ten dylemat i do dziś nie żałuje wybory PS4.

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 9.06.2017 o 11:11, Szip napisał:

Cześć, 

Niedługo chciałbym kupić se jakas konsole i zastanawiam sie którą. Co jest lepsze? 

Poczekaj rok/dwa lata na PS5 i kup tą konsolę w promocji z jakąś grą, która Ci się podoba. To według mnie najlepszy wybór. Jeśli jednak chcesz bardzo kupić konsolę w trybie natychmiastowym to skłaniałbym się w kierunku PS4 (po prostu więcej graczy).

1.gif

Opublikowano

15 godzin temu, oak napisał:

PS4 Pro, jeśli nie masz dobrego telewizora/monitora to najgorsze co możesz kupić. PS4 Pro powstało głównie z myślą o telewizorach obsługujących standard 4K. Różnica nawet na dobrym telewizorze jest mała, a różnica cen jest spora.

1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...