Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam działającego keyloggera

shiny2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje dobrego działającego keyloggera na PC win7 najlepiej bezpłatny. Chodzi mi o taki który jeżeli tego chce będzie monitorował mój komputer (żebym wiedział o wszystkich działaniach na nim) i taki ktorego można podrzucić :lol: 
Proszę też o sprawdzenie tego https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 9X7ib0LbWg

Co to w ogóle jest ? xD nigdy sie z czymś takim nie spotkałem żeby program do hackowania był sprzedawany w pudełkach :shock: i czy ew. coś takiego kiedy zainstaluje na moim PC czy chu* wie co się z czymś takim robi będę mógł go podrzucić :twisted: 

Ogólnie to z hackowaniem wiele wspólnego nie mam ale zaciekawił mnie ten temat i chcę się czegoś dowiedzieć. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź ;) ;)

Opublikowano

Keylogger działa na prostej zasadzie zapisywaniu wciśniętych klawiszy do pliku i wysyłania na podany email. Szczerze wątpię,byś uzyskał tutaj keyloggera :)

• PGS zmienił(a) tytuł na Szukam działającego keyloggera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...