Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMu|9999x|80%|97d+99i|Old-School|

Authix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie szkoda wam hajsu na serwer z max exp rate'em ?

Z checia bym zagral gdyby nie ten exp...

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Pomniejszenie exp'a to zabicie serwera na tej ver. :) Ludzie grają na starych ver. już tylko for fun jest parę nawet Polskich serwerów na starych ver. i mają po 4-5 graczy wiem że też wielkich ilości u mnie nie ma ale pojawia się po 10-15 osób w najlepszych chwilach co nie jest złym wynikiem jak na nowy serwer na tej ver. Serwer jest robiony pod PvP i fun z gry szybkie resy wszystko można zdobyć grając dopóki wciąż będą stali gracze i nie będzie po 1-2 online to będę go utrzymywał bo fajnie jest pograć tak dla odmiany od tych wszystkich nowości. Pozdrawiam was :)

Strona: EternalMu! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki wszystkim za miesiąc wspólnego grania lecz na dzień dzisiejszy nie mamy graczy by dalej utrzymywać server, wydałem duże pieniądze w reklamy jak i sam host servera ale wiele to nie dało liczba online spadła drastycznie 3-4 graczy a na tylu graczy nie ma po co dalej trzymać servera. Dzięki wszystkim może kiedyś jeszcze się spotkamy. Temat można dać do archiwum ! :)

Strona: EternalMu! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...