Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam dziś nietypowe pytanie
Chodzi mi o zrobienie lauchera na którym byłby wgrany mój serwer podik.ench.pl nie stać mnie na zapłatę jak ktoś chciałby mi zrobić za free to będę wdzięczny I prosiłbym aby laucher miał aktułalizację.
Gdy wpisuje w google jak to zrobić to niestety pokazuje mi tylko bukkit.
Jeżeli wie ktoś jak to zrobić prosiłbym o kontakt na PW lub na email [email protected] YouTube:Mandleaf
Jak jest już taki temat to przepraszam bardzo ale nie widziałem gdyż szukam to spontanicznie.
Bardzo dziękuje jeżeli ktoś odpowie.

Prosiłbym o wysłanie mi plików gry chodzi mi o ten laucher.exe i zapis z programu visual basic  na email podany powyżej a jak załącznik będzie ważył za dużo to możecie mi wysłać link na email do pobrania. Oczywiście możecie umieścić w launcherze swoje logo czy swój nick.

UWAGA WPOPEŁNIŁEM BŁĄD ORTOGRFICZNY W SŁOWIE AKTUŁALIZACJE A POWINNO SIĘ PISAĆ AKTUALIZCJE.

Opublikowano

Nikt ci za darmo launchera nie zrobi, możesz co najwyżej poszukać jakiś gotowców, w których trzeba tylko podstawić odpowiednie rzeczy.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...