Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje kompetentnych i doświadczonych osób, które potrafią zadowolić graczy i zrobić coś na dłużej niż tydzień.

Moje hobby przynosi dosyć duże zyski, a zbliżają się wakacje, więc pora zarobić trochę pieniążków.

Mój wiek nie jest tu ważny, a kwota jaką dysponuje. Podpowiem, że mała to ona nie jest.

MAM 19 LAT ŻEBY ZARAZ ZNÓW KTOŚ NIE ZACZĄŁ PIERDOLIĆ JAKI TO JA NIE JESTEM ZŁY. SPONSORUJE KILKA INNYCH PROJEKTÓW, W MIĘDZYCZASIE SOBIE DORABIAJĄC NA HOBBY. MAM WYSTARCZAJĄCO PIENIĘDZY ŻEBY OPŁACIĆ WSZYSTKO CO POTRZEBNE DO SERWERA

Jeżeli serwer nie jest ukończony chociażby w 80% to nawet nie marnuj mojego czasu, bo i tak mnie nie przekonasz.

Oferuje:

a. serwer dedykowany według wyboru właściciela projektu

b. serwer vps na czas testów

c. oddzielny serwer na stronę www

d. oddzielny serwer pod Teamspeak, dodatkowo licencje 512 slotów oraz boty do automatyzacji

e. odprowadzanie podatków

f. obsługę płatności (sms/paysafecard/przelew/paypal)

g. pomoc techniczną przy maszynie; zabezpieczenie

h. w ostateczności reklamę, JEŻELI serwer będzie zajebiście przygotowany

i. kontakt praktycznie 24/7

Zainteresowany osoby zapraszam na pw z przedstawionym projektem od a do z, tam podam kontakt do siebie.

Opublikowano
1 minutę temu, JordiiYT napisał:

Pewnie 11 lat i wziol 50zl od mamy xD znajac zycie to i tak nie wypali

wypierdalaj do nauki

lat mam 19 jakbyś już chciał wiedzieć

Opublikowano

XDDD ta do nauki przydaloby ci sie bardziej niz oszukiwac ludzi  na serwery minecraft z hostingu o nazwie HC.ench.pl 2gb i z 10 graczami. Wez ty sie schowaj ;*

Opublikowano
2 godziny temu, anka990011 napisał:

W takim razie ile chcesz wlozyc w naprawde dobry projekt? Czekam pw ;)

to zależy od projektu

to ty masz mi napisać na pw z opisanym projektem

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

piszcie z dobrymi projektami a nie jakies gowno na 100 slotow i serwer z hostingu bo jak tak dalej bedzie to zwatpie w ta giereczke i przejebie ten hajs w weekendy

Opublikowano

Pozwolisz, że się wypowiem, kultura obowiązuje na tym forum, co chyba nie dotarło po przeczytaniu regulaminu lub po prostu zbyt wiele literek i zlałeś ten regulamin. Kolejna sprawa to taka, że chcesz sponsorować projekt poważny, a sam zachowujesz się, jak już kolega wyżej wspomniał, "11-latek".
Tak więc idź lepiej przehulaj te pieniądze w "weekendy" bo z takim sponsorem daleko nie polecą.

@Offtopic
Czekam na hejt jakim to nie jestem dzieckiem :)

Opublikowano
Dnia 5.07.2017 o 16:58, _Piotr_ napisał:

Pozwolisz, że się wypowiem, kultura obowiązuje na tym forum, co chyba nie dotarło po przeczytaniu regulaminu lub po prostu zbyt wiele literek i zlałeś ten regulamin. Kolejna sprawa to taka, że chcesz sponsorować projekt poważny, a sam zachowujesz się, jak już kolega wyżej wspomniał, "11-latek".
Tak więc idź lepiej przehulaj te pieniądze w "weekendy" bo z takim sponsorem daleko nie polecą.

@Offtopic
Czekam na hejt jakim to nie jestem dzieckiem :)

no i co

jakos ludziom z ktorymi wspolpracuje nie przeszkadza ze czasem zdarza mi sie przeklnac

i nie tylko im bo jakos ludzie sie do mnie masowo zglaszaja na pw

Opublikowano

powiem ci ze twój poziom wypowiedzi wskazuje na 9 nie 19 lat i od razu widać że poziom dno, lepiej wydaj na te giereczki te 30zł...

Opublikowano
3 godziny temu, VeSteQ napisał:

powiem ci ze twój poziom wypowiedzi wskazuje na 9 nie 19 lat i od razu widać że poziom dno, lepiej wydaj na te giereczki te 30zł...

za hajs ktory mam moglbym cala twoja rodzine wykupic

Opublikowano
3 godziny temu, lunat1c napisał:

XDDDDD

jaja.jpg

Moim zdaniem autor liczy na pliki serwerowe :D

Potencjalny sponsor nie zachowuje się jak prostak i idiota.

Twoj potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konwersacji z Toba.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano
5 godzin temu, lunat1c napisał:

Ohoho zrobiło się grrroźnie <3 Kochaniutki wyjdź na dwór w końcu i przestań żyć marzeniami :yay:

Opublikowano
3 godziny temu, Aides napisał:

XDDDDD

jaja.jpg

Moim zdaniem autor liczy na pliki serwerowe :D

Potencjalny sponsor nie zachowuje się jak prostak i idiota.

Twoj potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konwersacji z Toba.

ostatni raz w tą gre grałem ze 2 lata temu

zapewne nawet nie wejdę na serwer

tbh wyjebane co będzie w plikach, może być najgorsze lagujące gówno

w sumie to nawet nie chciałbym tych plików patrząc na to co mi ludzie wypisują na pw

nazywasz kogoś idiotą, bo wciskają jakieś jebane kity i gadają głupoty?

nawet matka nie przypuszcza, że mogę mieć tyle pieniędzy na koncie, a co dopiero jakieś polskie nastolatki w wieku 14 lat

zachowuje się jak chce, jak ci nie pasuje to nie musisz tego komentować

1 godzinę temu, VeSteQ napisał:

Ohoho zrobiło się grrroźnie <3 Kochaniutki wyjdź na dwór w końcu i przestań żyć marzeniami :yay:

wystartuj swój nędzny serwerek to zobaczymy 

Opublikowano
55 minut temu, lunat1c napisał:

ostatni raz w tą gre grałem ze 2 lata temu

zapewne nawet nie wejdę na serwer

tbh wyjebane co będzie w plikach, może być najgorsze lagujące gówno

w sumie to nawet nie chciałbym tych plików patrząc na to co mi ludzie wypisują na pw

nazywasz kogoś idiotą, bo wciskają jakieś jebane kity i gadają głupoty?

nawet matka nie przypuszcza, że mogę mieć tyle pieniędzy na koncie, a co dopiero jakieś polskie nastolatki w wieku 14 lat

zachowuje się jak chce, jak ci nie pasuje to nie musisz tego komentować

wystartuj swój nędzny serwerek to zobaczymy 

Dobrze kochaniutki <3

Opublikowano

Podsumowanie tego kabaretu:

Autor jest oszustem, liczy na pliki serwera. Zachowuje się jak 11 latek, jak już wyżej wspomniałem. To nie tylko moja opinia :). Dziękuje to chyba tyle.

Opublikowano

Polecam założyciela tematu, jest on bardzo sumienną, szczerą i pomocną osobą. Współpracować z nim to szczęście, zna się na rzeczy - konkretna osoba.

@JordiiYT

Na jakiej podstawie tak uważasz? Próbujesz się wypowiadać we wszystkich tematach, nie znając się na niczym, ze swoim pseudo gimboprofesjonalizmem. Nie wiesz nawet jak to triggeruje. To tylko świadczy o twoich głębokich kompleksach z dzieciństwa i niepewności co do swojego działania, musisz to odreagować na forum? 

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

Opublikowano

XD. Podsumowałem ten śmieszny post tego "dzieciaka" po wszystkich opiniach :). To ze jest on twoim kolega nie znaczy ze 10 osób nie ma racji tylko ty co do tego dzieciaka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@JordiiYT

Póki co to ty pokazujesz, że jesteś nie dojrzały i zachowujesz sie jak dziecko. Zacznij najpierw od siebie i od tych "twoich" pluginów z internetu, lekko przerobione w java editor i zmieniona nazwa. do tedo kilka BackDoorów... Śmieszne :)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano
Dnia 23.07.2017 o 13:22, JordiiYT napisał:

XD. Podsumowałem ten śmieszny post tego "dzieciaka" po wszystkich opiniach :). To ze jest on twoim kolega nie znaczy ze 10 osób nie ma racji tylko ty co do tego dzieciaka

dobra spierdalaj juz stad i nie rob mi syfu pajacu

pochwal sie ile ty masz lat i ile ty masz pieniedzy bo moge sie zalozyc ze na pewno mniej niz ja

chuja o mnie wiesz, mam dzialalnosc gospodarcza, sponsoruje inne projekty z innych gier, ktore zarabiaja wiecej niz minecraft, a zawsze lubilem ta gre, wiec czemu mam nie pomoc jakiemus serwerowi

zwlaszcza, ze wiekszosc mam juz wykupione i regularnie oplacam, no chociazby licencja tsa z samym tsem i botami oraz vpsy pod testy i www

korzystam z nich na codzien wiec je oplacam, ale jak ktos sie znajdzie to zaden problem kupic drugie, sprawdzone takie same

powtarzam to chyba 5 raz, sram na te pliki, moge zamowic jakiegokolwiek programiste ktory odwzoruje mi je za odpowiednie pieniadze, a nawet zrobi je lepiej

myslalem, ze na tym forum sa normalniejsi ludzie, a nie takie przyglupy jak ty, no ale coz 

chyba sie wkoncu doigrasz i bedziesz przepraszal na kolankach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dostalem duza oferte w innej grze, wiec wieksze projekty tutaj nie wchodza juz raczej w gre, chyba ze to naprawde cos dobrego, wtedy jestem w stanie zaryzykowac

jezeli nie celujecie w 1000 osob online na starcie to mozecie pisac wciaz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...